22 Ocak 2013

Masa ortusunun evrimi:)

Halamin kizi ile aramizda cok guzel bir bag var, yeri geliyor abla kardes, yeri geliyor kanka moduna giriyoruz aninda. Ama su bir gercek ki, hep onu ornek aldim kendime, hep onun gibi olmak istedim. Kisacasi benim idolum'dur kendisi:))
Gecen yaz Turkiye'ye gittigimde, yanima geldi. Sohbetin, muhabbetin dibine vurduk birlikte...
Amcamin esindeydik birgun, yengem mutfakta yemek hazirlarken bizde icerde yine muhabbetteydik, yengem icerden seslendi, kizlllaaaarrrrr; yemek hazir masayi kurun, masa ortusu cekmecedeeeeee. Peki dedik kalktik, Gonul ablam ortuyu aldi, diger ucundanda ben tuttum (hala muhabbetteyiz ya) ortuyu sererken, Gonul ablam: kiz bundan ne guzel bluz olur degilmi dedi?:)) Ortuye soyle bir baktim evet sahane olur hemde dedim:) Iki dakikada modeli tarif etti bana, bir tane kendine bir tanede bana dik dedi. Ama yengem ya vermezse ortuyu dedim:) Bana sus isareti yapip mutfaga seslendi yengeeeee burda beyaz bir ortu var onumu serelim? (Tabi begendigimiz ortu bu arada kol cantasina girdi bile) Icerden cevap: yok orda cicekli var onu serin:)))))
Eyvahhh ne yapacagiz, yengeeee burda oyle bir ortu yokkk. Kadincagiz geldi bakti, kendi kendine Allah allah nereye koydum ki acaba? neyse beyazi serin bari:) Ohhh neysee yirttik....

Aldim ortuyu getirdim Belcika'ya. Avrupa gorsun garip degilmi ama???:))
Bloglari gezerken bu modeli gordum, tamda kankamin istedigi model:))
hemen diktim kankama tabii:))
  
Bunu diktikten sonra fotografini cekip face'de paylastim, kankam gorsun diye, bayildi modele, tam istedigim model olmus dedi, hele yakasindaki ayrinti dahada hosuna gitti:)
Yakayi boyle yaptim, istedigi gibi ayarlanabiliyor:)
Tabi bu arada yengemin gelinide gormus, hemen yetistirmis yengeme: annneeeeeee senin masa ortusunu buldum ben:) kadin meger o gun bugundur tirim tirim evin heryerini ariyormus nereye koydum diye:)))
resmi gosterince: Once bir agzi acik kalmis, sonra bize biraz soylenmis ve son noktayi koymus; masa ortusunden daha kullanisli olmus, afferim bizim kizlara:))) Haydi bakalim yine yirttik:) Tabi yengecigim dipnotu koymayida ihmal etmemis; bundan sonra kimse masa ortulerime dokunmayacakkkkkk:))))
Bakalim dusunecegiz bu konuyu:))))
Gule gule giy ablalarin guzeliiiiiiiiii.
Bu arada ben bu aralar Fatmagul'un yengesi modundayim, bogazima degen seyleri giyemiyorum, o yuzden kendime baska bir model dikecegim insallah:)



17 yorum:

  1. hahahaaaaa :))
    masaörtüsüde masa örtüsüymüş hani :)
    Yaka ayrıntısı hakikaten çok hoş olmuş ama giyemiyorsan bizde açarız fatmagülün yengesi :))
    fatmagülün yengesi, fatmagülün yengesi :))))
    çok sevdim ben bunu
    sen çok yaşa emi

    YanıtlaSil
  2. Ne şeker hikayeymiş. :) Bu resimleri görürlerse ne derler acaba?

    YanıtlaSil
  3. Ay sorma Sebnem hakikaten ne masa ortusuymus, face'e koyunca milletten aldigim yorum: Bizim masa ortulerinden bisey olmaz:)) Kankam imdada yetisti tabi:) merak etme kanka, bir iki kisde gozume kestirdim iyi birseyler:)) Hahahahaaaa, yardimci icerden olunca hirsiza anahtar neylesin:)
    Fatmagul'un yengesinden sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. Suhuba: valla resimlere ne derler bilemiyorum ama, masa ortulerini kose bucak saklayacaklari kesin:))
    tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  5. güzel olmuş,elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. :))) super olmus, yazik olurmus masa ortusu olarak bu kumasa. Elinize saglik.

    YanıtlaSil
  7. Fulya zaten bir muddet kullanilmis masa ortusu olarak, bizde yazik olmasin diye jurtarma operasyonu yaptik:))

    YanıtlaSil
  8. Valla çok güldüm. Ben de şallara bayılıyorum. Ben tesettürlü falan değilim ama bazan gözüm battal boy şallara kayıyor, hemen 2 tane alıp bluz dikesim geliyor. Hatta keten bir şaldan etek ddikmiştim, saçakları falan duruyor ve çok hoş bir görüntüsü var. Ama benden başka kimsede yok saçaklı etek diye giyemiyorum:) Ayrıca yengeye bir selam da benden. Ellerinden öptüm.

    YanıtlaSil
  9. Nurten'cigim, o hastalik bendede var:) bende yazlik elbise dikmistim iki tane basortusunden:) elden dikis gelince, her gordugun seyden birseyler dikme istegi depresiyor:)) Niye giymiyorsun etegini ilk sen ol, belki baskalarida vardir da onlarda cesaret edemiyordur:)) hem ben burda cok gordum sacakli etek giyen. Turkiye'ye geldigimde yengeme hem selam soyler, hem ellerinden operim yerine:)) tesekkurler

    YanıtlaSil
  10. hikayeyi biliyordum ama bu örtü de çalınırmış yanii.Yalnız modele bayıldım,eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degil mi ama? :) Caldigimiza degmis:)) Model burda dergisinden bir model ama hangi ay hangi sayi bilmiyorum Sevdam, bende yoktu kurstaki dergilerden cikarmistim.

      Sil
  11. Kendime not:Mevlüde geldiğinde masaörtüsü çekmecesi kilitlenecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendime not: Metos ve Bilgic cikolatalarla tarafima cekilip, cekmecenin anhtari alinacak, Handanin butun ortuleri calinip yerine, kocaman bol findikli cikolata birakilacak:)

      Sil
  12. Kendime not: Masa örtüleri kargoya verilip Mevlüde Hanım'a gönderilecek.
    Yaka detayı aynısından olmazsa olmaz denecek:)

    Şaka bir yana, hikâyesi de kendisi de çok güzelmiş.
    Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendime not; ziyaretcilerimin butun istekleri not alinacak, itina ile yerine getirilecek, karsiliginda yasami boyunca edindigi butun masa ortulerine el konulacak:))
      Cok tesekkur ederim, hem yorum, hem ziyaretiniz icin;)
      Sevgiler...

      Sil
  13. hahahaaaa hikaye harikaymış ama zaten kumaş masa örtüsü için çok iddalıymış böyle daha güzel olmuş :) elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaniiii!!!!! Bu kadar iddiali kumastan masa ortusumu olurmus degil mi ama? :)))
      Cok tesekkur ederim.

      Sil