20 Aralık 2012

dikis etkinligi aralik modeli

Yaka olarak ben danteli tercih etmedigim icin, Burda Ocak/2013 te verilen bir yakayi kullandim. kece uzerine boncuklarla susledim. (yaka uzerindeki beyazlar sabun izidir:)) Bel kismindaki buzguyu kapatmak icin kemer kullandim, cunku buzgulu halinin pek yasima gitmeyecegini dusundum:)
Normalde model diz alti idi, ama ben cizmelerle kombinde dizustunun daha yakisacagini (ve elbiseyi kisin giyecegim icin, yunlu ya hani ondan:)) dusundugumden biraz boyunu kisalttim; Fermuar kullanmadim, cunku kumasim triko oldugu icin gerek kalmadi:) 

17 yorum:

  1. Evet yavaş yavaş modeller ortaya çıkmaya başladı, elinize sağlık, güzel olmuş, iyi günlerde giyin.

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim, dogumgunu hediyesi yaptim kendime:))

    YanıtlaSil
  3. Tesekkur ederim Yasemin hanim, cok incesiniz:)

    YanıtlaSil
  4. oleyyy bitirmişsin doğumgünü hdiyeni:)çok mutlu oldum gerçekten bizi yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim:) ellerine sağlık çok da güzel olmuş üstünde de görürüz inşallah:) bol dikişli, sağlık huzur mutluluk dolu nice güzel yaşlar dilerim:)

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur ederim, guzel dileklerin icin.:)) Aksama dogru kendi uzerimde fotograflayip gonderecegim. Bloguna koyman icin:))

    YanıtlaSil
  6. Mevlüde'cim görüşemedik...Pasta yemeye gelecektin...Elbisen güzel olmuş çok rahat kullanacağına eminim.Katılmanada sevindim.Daha öncekilerde yoktun...Yanlışım varsa düzelt ne olur...Sağlık ve sıhhatle kal...

    YanıtlaSil
  7. Elbiseniz güzel olmuş güle güle kullanın :) Kemer değişik hava katmış :)

    YanıtlaSil
  8. Hobby Dunyasi; henuz Turkiye'ye gelemedim, geldigimde mutlaka yiyecegiz o pastadan:) Evet daha oncekilerde yoktum, ilkinde dergiyi bulamadim, sonrakilerde modelleri pek begenmedim, buna artik katilayim dedim:))

    elma sekeri; Ben dun yayinlanacak sandigim icin acele ile bitirip koydum fotolari bugun kendi uzerimde fotografladim ve daha ince bir kemer kullandim:) Tesekkurler begenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  9. Elbisenizin kendi üzerinizdeki fotosu hakikaten çok daha güzel duruyor :) Ellerinize sağlık güle güle kullanın :) Ben şimdiye kadr neden izleyiciniz olmamışım bilmiyorum ama artık takipçinizim :) Dikiş sever arkadaşım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. Senay hanimcigim cok tesekkur ederim:)Ilk Sukufe'ye giydirdigimde bende begenmedim(ki zaten katilmis olmak icin diktim modeli de pek begenmemistim) Ama bugun kendi uzerimde kombinleyince cok hosuma gitti:) Beni takibe almanizda ayrica mutlu etti beni:))

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
    bende istiom bu modeli ama pek vaktim yok kendime dikmeye..
    sevgiler.. :))

    YanıtlaSil
  12. Tesekkur ederim Eslem hanim, ben dikerken pek begenmemistim ama bayagi guzelmis model:)) Insallah en kisa zamanda dikersiniz...

    YanıtlaSil
  13. cok cok guzel olmus.etek boyu,kumasin rengi,kemeri,yakasi,harika ,sizden ilham aliqp kendimede dikerim insallah

    YanıtlaSil
  14. Fatma hanim cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Eminimki siz cok daha guzelini dikeceksiniz. Simdiden iyi dikisler diliyorum.

    YanıtlaSil
  15. elbise çok güzel çok beğendim.10 cm daha uzun olsa tam istediğim gibi.Hiç istediğim boyda elbise bulamam o yüzdende elbiseye hasretim.ya çok kısalar yada çok uzun.dikme gibi bir yeteneğimde yok offf offf

    YanıtlaSil
  16. Demetin dunyasi: bu kadar offladin ya kiyamammmm, ben dikerim sana istedigin boyda, uzulme sen yeterki:)
    Begenmene cok sevindim ki, ben surekli pantalon giyerim, ama nedense de hep elbise dikerim:)))

    YanıtlaSil