29 Aralık 2015

Blog Tanitimi ( Dikis bloglari) ve Chenille teknigi Cuzdan

Merhabalarrrr,

1- Aslinda bugun yine baska bir yayin yapacaktim ama coktandir yapmak isteyip hep erteledigim daha guzel bir isle buradayim:))

2- Pazartesi evde olmadigim ve hazirladigim yayini otomatik yayina bagladigimi zannedip beceremeyen ben nostaljik pazartesi yayinimida yapamamis bulunuyorum. Bunun icinde; Aysaaaniimmm, valla benim bi sucum yok, heeppp bu teknolojinin sucuuu!!!! diyerek olayi ustumden atip zeytinyagina bagliyorum:))

Evet bugunku yayinim yeni bloglarla ilgili. Sevgili Deeptone'un yaptigini yapiyor ve blog tanitimima geciyorum.

1- Dikisin makarasindayim arkadasimiz yenilerden. Mayis 2015 te acmis blogunu. Adindan da anlasilacagi gibi dikisci arkaslarimizdan. Cok guzel isler cikariyor, bizdik bir kizi var, elbiseler hep ona dikiliyor, kiskanmam ki derseniz bir gidin, bakin, cekin bu camianin icine kacamasin birdaha:))

http://dikisinmakarasindayim.blogspot.be/


2- Dikis maceramda yeni arkadaslarimizdan. Oda Ocak 2015 te acmis blogunu.
Cok tatli sirin bir arkadasimiz, ve en az benim kadar eglenceli yaziyor dikis maceralarini. (Gelecekte tahtima aday gosteriyorum kendisini:)) Ben okurken cok egleniyorum, ama yanlista anlasilmasin, daha yeni yeni okumaya basladim kendisini, sanirim, 1 saat sonra butun yayinlarini okumus olurum:)
Hadi kizlarrrr daha ne duruyorsunuz, G. cayi koymus sizi bekliyor:))

http://nelerdiksem.blogspot.be

3- Vee tabiki Aysellll
Aysel Melike ( Ayselce orguler ) diye taniyorsunuz kendisini. O cok hizli bir giris yapti blog alemine, yani bana gore:) Ben kendisini tanidiktan sonra baktim Aysel Melike butun bloglarin yorum kisimlarinda!!! Vayyyy dedim:))
Aysel gonlu guzel, gozu guzel bir hatun kisisi. Dikiste cok hizli ilerliyor, boynuz kulagi gececek cinsinden...:)) (Bak Aysel, cok pis kavga cikaririm ona gore, bizden guzel seyler dikmek yok, ben sende o isigi gordum uyarimi yapayim bastan :))
Hadi buyurun Aysel pastayla sizi bekliyor:

http://ayselmelike.blogspot.be

Bugunluk bu kadar, herseyin bir acemiligi var tabii. Blog tanitimininda var. Ilerleyen zamanlarda deep gibi bir suru blog tanitacagim insallah.
Buyuyunce Deep gibi olacagim. (Kazik kadar oldum, daha ne kadar buyuyeceksem artik:))

Hadi resimsiz olmasin, chenille teknigi ile diktigim cuzdanida araya tikistirivereyim:)
Alltaki cantayi koca kisisine firmadan vermisler, bende hemen araba stampami basiverdim ustune:)) Baktim iyi oldu;

 cuzdanin arkasina da kullandim:) Tamam tam ortaya denk getirememis olabilirim ama buda bir sorun teskil etmemeli, sonucta araba guvenli bir sekilde kenardan kenardan gidiyor yani:))

Elimdeki tek kisa fermuar buydu, tezatlik iyidir iyi:))


Acaba bu teknikle soyle kocaman bir plaj cantasimi dikmeli? Uzerinde gunes, gozluk, sapka falan olan cinsinden? Evet evet guzel olur:))
Musmutlu gunleriniz olsun...

39 yorum:

  1. taht mı, aday mı, ne diyosuuuun:)))
    bi panik oldum sanki, ne desem, nasıl havaya girsem, nasıl cool kalsam düşünceleri dolanmakta kafamda :P
    amaaan, ne cool kalıcam, süper mutlu oldum, hem yorumlarınız hem de tanıtım yazınız için:)
    Sık sık görüşmek dileğiyle, şimdiden mutlu yıllar :))
    -Gökçe-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dedim bitti kestukk!!! :))
      Benim kadar eglenceli yazdigin icin evet adayimsin:)
      Panik olma, ne istersen onu, hatta sonda dedigin gibi super ol, kendin gibi kal:))
      Sanada mutlu yillar Gokceeeee, hersey gonlunce olsun 2016'da:)

      Sil
  2. Hiii ne şirinmiş bu cüzdaan :) ben de büyüyünce deep gibi olcam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa elimdeki parca kumasla deneyeyim dedim, sirin oldu serseri:))
      Ooooo desene blog aleminde bir suru deep olacak:))

      Sil
  3. Hemen soylediğin blogları ziyarete gidiyorum :) sen çok neşeli yazıyorsun korkuyoyum benim tahtıma oturacaksın diye :) hoş tahtımda yok bahtımda ağlaşmaya başlamadan uyuyayım ben :) cüzdanlar çok hoş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahhahahaaa ben coktan oturdum hatta bak devrediyorum bile tahti:))
      Git git, yeni arkadaslarimiz, biraz misafir agirlasinlar bakalim:))
      Cok uyuma ama, beyin hucrelerin olur sonra :) Tesekkurler cuzdan icin:)

      Sil
  4. Aysel ve dikişin makarasındayım takipte olduğum komşularımız zaten.Neler diksemi de dün keşfettimdi sen de keşfetmişsin,kız bizim aklımız da mı bir acabaaa,seni çok özledim yaaaa........Kız o cüzdan ne öyle,ilk kumaşı yaptığında öğğkk bu ne bee olmuştum ama şimdi kıskancımdan suratım içine kaçtı,gece çantası bile olur ben sana diyim.Şöyle simli mimli kumaşlardan parçala oohh.Bu arada arabaları ortalamaman çok şık olmuş,sanki öyle bir kumaş varmış da ondan yapılmış gibi.Ay şaaane olmuş işte beee,ya çok özledim yaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denetime takilmis:))
      Seni biliyorum Sevda'm, blog takibinde cok hizlisin:) Gokce yorum birakmasa kesfedemezdim sanirim, bu aralar pek blog gezmiyorum, sadece listemdekilere ugruyorum o kadar:)) ( tembellikte sinir tanimam:))
      Vayyyy aci itiraflar haa:))
      Surat ice nasil kaciyor kiz:) cok merak ettim:)) Hhahahhahaa cok yasa emi?
      O kumastan yastik diktim, elimde oyle 15 cm eninde 2 metre boyunda bir parca kaldi, bende onunla deneyeyim dedim ama tabi alt parcalari buyuklu kucuklu kesip ozensiz yapinca oggkkk olmussundur
      Bende cok oslediiimmmm

      Sil
  5. Cuzdanlar bir harika. Bende dikmek istiyorum. gördüğümu yapasim var. Kafam projelerle dolu.Ama o vakit nerdeee. Beni tanitmissiniz birde acaip sevindirik oldum. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah iste ayni ruh hali:)) her gordugumu denemem lazim diyerekten bunlari yapiyorum:) Cok sevinin, cok mutlu olun, birrr suru sey uretin, paylasin, bizide mutlu edin:)
      Opuldun...

      Sil
  6. Kumaşı sevmedim. Pırıltılı daha mı güzel olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Safisim videoyu izledim denemem lazim dedim, elimin altindaki kumaslarla yaptim. Baksana ikinci kata koydugum yesil hic farkedilmiyor en ustekindede yesil oldugu icin. Bu deneme amacliydi ama ziyan olmasin dedim belki turistler begenir:)) Piriltilida denerim, senimi kiracagim hayat :))

      Sil
  7. Senin yaratıcılığına hayranım:):)

    YanıtlaSil
  8. Benim takip ettiğim bloglar hepsi de bir iki kere uğramışlığım var eee yani ben kendiminkine uğrayamıyorum napiimm :(( Cüzdan nefis cüzdan şahane ellerine sağlık ben de yapabilirim her an tabii hangi birini yapacaksam artık ;)) Arabalar bence iyi olmuş ama benim komisyon görürse sınavda geçirmez valla direksiyon hakimiyetin yok diye :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama simdi sizin tasinma telasiniz baslamistir, o yuzden normaldir hem kendinize,hem baska bloglara ugrayamamaniz. En kisa zamanda gelin ama.
      Yap yap hepsinden yap. Isteyince yaparsiniz ki zaten.
      Ayyyy sakin komisyon gormesin sakinnnn, ehliyetimi geri alirlar valla:))

      Sil
  9. Kumaş parçasını gõrünce bu ne pırtık pırtık dedim, dedim yani ne saklıycam, ama şimdi geri alma hakkımı kullanıyorum:) cüzdana bayıldım emeğine sağlık. Ayseli takipteyim ama diğerlerinden haberim yoktu .Ziyaret edeyim bende.hakkaten yayınlar nasıl otomatik olarak ayarlanıyordu.bir seferde benim başıma geldi. Memlekete giderken ayarladım diye sevinirken birde sonra baktım ne yayın var ne bişey:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaahahhaaa Fatmaa, bu konuda yalniz degilsin merak etme, herkes bi iyygggkkk bu ne olmus. Bilsem boyle bir his verecek direkt cuzdani dikip oyle koyardim:)) Tamam geri alma hakkini kullanabilirsin:)
      Takibe vesile olabildiysem ne mutlu bana.
      Ay dur o otomatik yayin olayini hala cozemedim. Olurda abuk-subuk yayinlar gorurseniz anlaki cozdum isi, o zaman anlatirim sanada:))

      Sil
    2. Otomatik yayın icin sag tarafta tarih saat seçtikten ve kaydettikten sonra yayınla butonuna da basmak gerekiyormus:) Ben de deneyip yanılarak ogrendim;)

      Sil
    3. Suan denedim dedigin gibi ve direkt yayinladi sildim:))

      Sil
    4. Hadi yaa, ilginç. Ben iki kere yaptım daha önce, sıkıntı ne ki, bilmedim :(

      Sil
  10. Mutlu musmutlu yıllar olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekurler Kadriyeeeee, sanada musmutlu yillarrrrrr

      Sil
  11. Evet dene bak yeni yıl konsepti. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yilda misafirlerim vardi hicbirseyle ilgilenemedim. Simdi yapsam kabul olurmu? :))

      Sil
  12. Aysel hanımı biliyordum , diğerleri ile sayende tanıdım izlemeye aldım teşekkürler. Kalıpları önceki postta görmüştüm, tahmin ettiğim gibi güzel iş çıkmış . Plaj çanyası da iyi fikir Mevludeciğim .Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysel dedigim gibi cok hizli tanitti kendini:)) Digerleride cok uretken arkadaslarimiz. Takip icin tesekkurler. O stampalarin cicekli bocekli olanlarida olsaydi super olurdu, ama araba fuarinda ancak araba olur degil mi? :)) Tesekkur ederim Turkan hanimcigim, plaj cantasini deneyecegim, sanirim hem ilginc, hem guzel olacak:)

      Sil
  13. Merhabalar.
    Dikiş blogları tanıtımıyla birlikte bir de el emeği, göz nuru eseriniz olan güzel, şık ve zarif bir cüzdan paylaşmışsınız. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim. Tanıtımını yaptığınız dikiş bloglarının en son ülke uzantıları olarak hepsinde "be" gördüm. Bu "Belgium"a ait değil mi?
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Recep Bey,
      Tesekkur ederim guzel ve zarif yorumunuz icin. Evet dogru, "be" Belcika'yi temsil ediyor.
      Mutlu, saglikli yillar...

      Sil
  14. Ne güzel, gökkuşağı renklerinde bir cüzdan olmuş, ellerine sağlık.
    Gidip şu bloglara bakayım, Aysel hanımı zaten takip ediyorum.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumasin butunu cok guzel renkleri sahane.Ve sanirim cizgileri diklemesine kullanilsa daha sahane olacakti. Yinede tesekkur ederim arkadasim. Git bak yeni fistiklar cok guzel seyler dikiyorlar.
      Kocaman Sevgilerimle...

      Sil
  15. Kız bacım,nostaljik pazartesi yazına erişim yok,yoksa gerçekten yazı mı yok ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazi yok :)) Taslagi hazirlarken nereye bastiysam sadece basligi yazdim yayinladi:))
      Sabaha yazi hazir ama!!! :)

      Sil
  16. Cüzdan çok güzel olmuş, elinize sağlık. Dikiş becerim maalesef yok çizmesini severim ama dikmek yok:(ama arkadaşlarım sanat eseri gibi diktiklerini izleyip, seyrediyorum anca:))
    sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim. Dikis becerin yok ama yazim becerin var seninde:) Herkesin becerisi farkli dallarda!!! Haa izlemek te ayri bir beceri. Bak 2-1 ondesin:)
      Aldim sevgilerini, bende kocaman opucukler gonderdim:)

      Sil
  17. Ben seniiii yirim kızz uyyy haçan seni geçmek ne mümkün ben daha şurda 1yıllık bir dikişciyim sizlerden daha öğreneceğim çokkk şey var harbiden bak...aslında blogum 3.yılını bitirdi de ben sağlık sorunlarımdan çok ilgilenemedim yeni hobim dikişe el atınca nette dikenleri araştırıp sizlerle karşılaşınca bir gaza geldim ki sorma :))) yani sizlerle dikiş sevdam gaz aldı perçinlendi :) yaa Mevlüde ne iyi ettinizde karşıma çıkıtınız yolum sana diğer güzellerle kesişti ....bana yaptığın yardımı da asla unutmayacağım birde o güzell ses tonunu kocamannnnnn öptüm seni karadanizin güzel kızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bu gazla al basini git o zaman:)) Hep daha guzelini yap, her dikisin bir oncekinden sahane olsun hayatim.
      Askolsun ne yaptim ki? Burada birbirimize yardimci oldukca mutlu oluyoruz, daha uretken oluyoruz. Yani ben oyle hissediyorum.
      Umarim bu guzel dostluklar cokkkk uzun yillar surer.
      Cok opuyorum seni gonlu guzel kadin...

      Sil
  18. Amann amann heyecan yapmışım cüzdanlarını unutmuşum o araba baskıları nasıl cici oluyorlar öyle hepsi çok chic hahhahaa çaldım lafını ama tamda bu çalışmalara yakıştı değilmi :) ellerin dert görmesin cnm. harika görünüyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ay ayyy heyecan da yaparmis, ergenim benim:))
      Daha onceden soylemistim degilmi bu chic kelimesi yabanci klavyenin azizliginden turedi diye. Ama olsun maskem gibi ozdeslesti benimle :))
      Sagol hayatim, opuldun en kocamanindan...

      Sil