15 Nisan 2013

Miskinlikten cikis yollari

Merhabalaaaaaaaaarrrrrrrrr canlarrrrr,
Bu gordugunuz ignelik, 1 tl olup yanindaaaaa.... (vapurlarda satis yapanlarin baslangici gibi oldu:))))
Bu igneligi aldim ilk dikise basladigimda, tabi aldigimda iki tane bacagi vardi, eee benim elimde iyi bile dayandi, 3 ay kadar sonra bacagin biri kirildi, ben yapistirdim o kirildi, ben yapistirdim o kirildi. Baktim benden inat cikti, hadi dedim yallah cope:))
O hisimla bu igneligi diktim. Tabi uzerimde miskinlik varya, iplik degistirmedim, siyah lastigi gri ile diktim:)
Aman inanmayin siz bana kontras olustursun diye gri ile diktim, ne miskinligi caniiiimmmmm:))

Ohhhhhhh kolumada takiyorum ne kiriliyor ne sokuluyor(insallah sokulmez:)) Icinede ustuneki polardan kirpik kirpik kesip doldurdum, yumusacik oldu. 

Eveeeettttt gelelim komedi bolumune; Baktim herkes bloglarinda DIY yapip duruyor, eneeeeeemmmmm dedim benim neyim eksik:)) Chanel'in sitesinde bu espadrille'leri gordum, bu sene cok modaymis dantel espadriller. (Chanel oyle diyoooo:) Hemen gittim 2,5 euro'ya espadrille aldim.

                                    
Dun hava 20 °C yapti ciktim kapinin onune, ohhhh hem kemiklerimi isittim, hem espadrille'lerimi dantelle kapladim. Handan arkadasimizin blogunda etnik desenli olanlarini gormustum.(Gooogoook). Yorum biraktim: Gucci'nin dantelli esparille'lerinden yaptim, acaba etnik desenlermi yapsaydim diye. Hata biiiiiirrrrrrr,
Dun aksam bitirdikten sonra facebook sayfamda paylastim: Dolce Gabbana espadrille'lerinden bende aldim diye. Hata ikiiiiiiii:)
Allahim yaaa, taklit ettigim seyin adini ucuncu defada dogru yazdim buraya ya, cok buyuksun allahim, nihayet dogruyu buldum allahim:)

Evet arkadaslar valla son kararim Chanel'in espadrille'leri bunlar:)))

Eeeee dedim madem basladim bir DIY yetmez devam edeyim. Kapi onlerinde giymek icin ucuz yollusandan ahanda bunlari aldim, adi nedirki bilemedim:)) 1,5 euro'ya. DIY yapacagim ya bilerek duz beyaz aldim, zaten Chanel'ede taktim:))
Kumas kalemleri ile bu desenleri yaptim, ucunuda chanel'in amblemini koydum. icini boyadim, hosuma gitmedi,  ikincinin icini bos biraktim. Maksat çilginlik olsun:))))) Haaa bu arada kot parcasindan chanel amblemi kesip kenarlarindan puskul cikardim, arada degistirerek kullanacagim:)
Miskinligin son calismasi: cocuk yelegi. Battaniyelerden elimde kalan polardan ancak bebek yelegi cikar dedim, bunu yaptim, bizim bebek biraz tosunpasa, ancak olur dedim ama ablasina oldu:)) Bende ikinci battaniyenin polarindan kalan ciceklerle biraz susleyip kiz yelegi yaptim



Musmutlu haftalariniz olsun.
Ben bahar temizligine devam etmeye gidiyorum:) Yaza girerken ancak biter temizligim:))
Yanlis anlamayin valla pis degilim, sadece evim biraz buyuk o kadar.:))

42 yorum:

  1. :))bir daha miskinlik demee.ne miskinliği şekerim arı gibi çalışmışsın valla.ayakkabılar çok şık.hiç öyle marka adı vs yazmaya uğraşamam ama cidden çok güzel olmuşlar özellikle dantel olanlar.boyadııklarının içlerinide renk renk doldursan daha bir cici olur derim nacizane.yelek ise harika olmu.ellerine sağlık ve kolay gelsin....

    YanıtlaSil
  2. Alanay Yildirim: Yok be Alanay'im valla miskinlik, bu kadarcik kucuk isler 4 gunde yapildi, bu miskinlik degilde ne? Tamam arada bahar temizligide yaptim biraz ama:) Marka adini ozellikle yaziyorum ki o kadar para vermeye gerek yok evdede yapilabilir anlaminda:) Evet beyazlar icin fikrini hayata gecirecegim iyi fikir, boylece bir butunluk olusur. Yelek tamamen parcalari ortadan kaldirmak icin yapildi, farkettiysen etek kisimlarinda volanlasma oldu, desenleri yaparken, ama bocuk cok sevdi yelegini ya oda yetti:)) Tesekkurler yorumlarin icin:)

    YanıtlaSil
  3. kuşum benim yine Dıy da çığır aşmışsın :))) dantelli chanelin süper olmuş...
    Kolay gelsin hayatım sana. Çok yorma kendini :))

    YanıtlaSil
  4. Oytunla hayat: Chanel bu kiziiiimmmm, nasil yormam kendimi:)) Yok bee ne cigiri, kendi capimda egleniyorum:) Hele bu aralar bu temizlik yuzunden kafayi yemek uzereyken bunlar ruhumu, bedenimi dinlendiriyor:) Cok opuyorum, bu kadar uzak kalma bizden, ben cok ozledim seniiii

    YanıtlaSil
  5. ELİNE SAĞLIK MEVLÜDE. YORUMLARA KAY-TILIYORUM BENDE CE MİSKİNLİK FALAN DEĞİL .HELE BU BAHAR AYINDA İNSANIN ELİNE İĞNE ALASI GELMİYORÇ MAŞŞŞŞAALLAH ..

    YanıtlaSil
  6. Senin gibi miskine can kurban. Miskin olmasan neler çıkacak merak ediyorum:))) Ellerine sağlık canım çok hoş olmuşlar.

    YanıtlaSil
  7. iğnelik lastik dikince daha kullanışlı hale gelmiş,yenileme değiştirme çalışmaları da süper, albenili hale gelmiş gerçekten, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Birmavimbirpembem:Tesekkur ederim, valla dikilecekleri bir gorsen bu yaptiklarimi gorunce bunlarla ugrasacagina isine gucune baksana dersin:) Hic elim gitmiyor onlara da , elim alissin diye yaptim bunlari:)

    YanıtlaSil
  9. Ful Atolye: Canimsin Fulya'cigim, cok tesekkur ederim, ahhhh ahh bir gorsen cikacak olanlari, harbiden miskinmissin dersin:)

    YanıtlaSil
  10. Noblesse: Evet lastikli daha kullanisli oldu, en azindan kirilma riski kalkti ortadan:) Digerleri icinde cok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  11. İyiki de miskin gününüzdeymişsiniz:)Daha neler yapacaktınız acaba:)) İğnelik süper olmuş bu arada...

    YanıtlaSil
  12. Miray: Tesekkur ederim, daha neler cikmasi gerektigini bir gorsen...
    Evet igneligimi bende sevdim, niye daha once akil etmediysem artik:))

    YanıtlaSil
  13. merhabalar blogunuzun yazi tipini ogrenebilirmiyim mumkunse cok hosuma gittide simdiden tsk ederim iyi yayinlar blogunuzda

    YanıtlaSil
  14. çok eğlenceli bir bloğun var canım ya, bir solukta okudum bir kaç postunu, geri kalanları da ilk fırsatta bitireceğim :) Takibin için teşekkür ederim, yoksa böylesine güzel bir bloğu keşfedememiş, mahrum kalmış olacaktım :)

    ayakkabılar da çok güzel olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  15. Adsiz: tabiki hayatim ne demek: yazi tipi olarak ben indie flower'i tercih ettim:))Yazi boyutunuda 16 olarak kullandim, okunmasinin rahat olmasi acisindan:) Umarim yardimci olabilmisimdir:)

    YanıtlaSil
  16. Semra Demir: Bende seni baska bir blogda yorumundan buldum:) Iyi vakit gecirmene sevindim blogumda:) Herzaman beklerim, ayakkabilar icinde tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil
  17. Blogunu çok sevdimm çok keyifli yazıların hepsini okuyacağım :) Ayrıca Chanel espadrillerinede bayıldım:))

    YanıtlaSil
  18. Yaprak Yasan: Sanirim boyle yorumlardan sonra dahada eglenceli yazacigim postlarimi:) (gerci ozel bir caba sarfetmiyorum, oldugu gibi yaziyorum, belki bundandir eglenceli olusu:)) Herzaman beklerim, ben buralardayim hayat. Sende ilginc paylasimlara devam et fikirler cok sahane cunku...

    YanıtlaSil
  19. Valla bu miskinlikse ben sanırım Garfieldin ta kendisiyim .-) Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  20. hah haaaaa evin on odalı filan sanırım. maşallah ya chanel dantel ve diğeri aferin valla. o iğnelik terzilerde oluyo di mi sanki fotolarda görmüştüm. maşallah elinde herşey başka bişeye dönüşüyo. hep miskinlikten.
    :)

    YanıtlaSil
  21. Deeptone: Yemek odasi, oturma odasi diye ayirmadan totalde toplam oda sayisi 16, ee tabi 3 banyo, 1 wc, 1'de grenier var. Kucuk ama idare ediyoruz iste:)) Evet o terzilerde gordugun ignelikten, bizde kendi capimizda terziyiz ya hani:) Evet yaa chanel'imi bende begendim, evet haklisin valla tamamen miskinlikten:))

    YanıtlaSil
  22. 16 pes pes maşallah.
    sen kadın getir eve temizliğe ya.
    ama pahalı olmalı orda.
    evler büyük ama sizinki konak villa filan olmalı.
    :)

    YanıtlaSil
  23. Deeptone; ay yok, benim evimi ben gibi kimse temizleyemez, kotude yapsam nasil yaptigimi biliyorum en azindan, valla burada pahalimi bilmiyorum ama, eltimin evinde temizlik yapan kadini gordukten sonra aslaaaa dedim. Tek bezle mutfagi, salonu, trabzanlari sildi, yuhhh dedim, daha sokarmiyim onlari evime:)) Villa degil sato ciftlik olarak geciyor ismi. Bildigin ciftlik evi yani:))

    YanıtlaSil
  24. iyiymiş. ivit orlarda öle ev çok doğru. türkiyede zor böle evde oturmak. bizde zenginlik göstergesi sizin oralar da normal.
    arada ev detayları fotosu koysana.
    örneğin bahçe filan.
    :)

    YanıtlaSil
  25. Azicik burdada zenginlik gostergesi laf aramizda:) Ayy bahce deme bana butun cinler tepeme cikiyor, esim antika araba meraklisi on avluya kendi kullandigimiz arabalari koyuyoruz, arka bahceyide eski arabalarla doldurduk. Gecen yaz ustteki tarlanin bir kismini bahce olarak kullandim:) Tabi esimi tehdit etmeyi unutmadim, burayada araba koyarsan, hepsini yakarim diye:)))) Masalari, sezloglari cikarayim fotolarim, yada benim kara bocuklerim basligi altindaki yazidan bakabilirsin bahceye:))

    YanıtlaSil
  26. Verimli bir post olmuş
    Yapılabilir ne güzel fikirler sunmuşsunuz bizlere
    Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  27. Gullerle dikis: Tesekkur ederim, Chanel'in verimi oldu bu:)))

    YanıtlaSil
  28. projelerini çok beğendim...
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  29. arı gibi çalışmışsınız ne güzel elelrinize emeğinize sağlık çok güzel bir post olmuş.

    YanıtlaSil
  30. Gurme Sirine: Tesekkur ederim, aklimda coktandir vardi bu ayakkabi DiY isi. Aklimda duracaginda yapayim bari dedim:))

    YanıtlaSil
  31. Yagmurun Dunyasi: Tesekkur ederim, Yok yaa ne arisi olsa olsa , benden ancak tembel ari olur:))

    YanıtlaSil
  32. Sineeeeeemmmmmm: Cok ozur dilerim hayatim yaa, ben seni nasil atlamisim anlayamadim valla:( Canim benim sende Garfiel'san artik ben miskinden daha beterim. Anacim masallah blogunda hangi yazini okuyayim bilemedim valla:) Bazan kendimi bir kaptiriyorum okumaya ciktiktan sonra farkina variyorum yorum birakmadigimin, dur hemen geliyorum:))

    YanıtlaSil
  33. Mevlüde hanım, neden kendinize miskinliktir bilmem nedir, haksızlık ediyorsunuz kuzum, misler gibi işler çıkartmışsınız. Ben çok sevdim. çalışmalarınızı hakikatten. Ellerinize sağlık. Temizliktir bilmem nedir vallahi beni de çok açmıyor ne yalan söyleyeyim. Şu sıralar öyle kendi çapımda canım ne isterse ona takılmaktayım, buralardan selamlar sevgiler. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  34. Gooogoook: Hnadan'cigim, bunlari 4 gunde parca parca yaptim, hepsi bir gunde degil ya ondan oyle diyorum, yoksa miskin olmasam toplasan 1 saatlik bir olay hepsi, hadi 2 olsun, cunku dantelleri elimde ince ince diktim:) Ama haklisin cikan islerden bende memnunum, azicik yelegin etek uclari volanlandi ama varsin olsun degilmi? :)))
    Sana mail yolladim bana donermisin?

    YanıtlaSil
  35. bayan miskin. hadiii göster yaptıklarınıııı.
    :)

    YanıtlaSil
  36. Deeptone: Amaaannnn deep bu aralar evde birsey yapamadim, havamar biraz gunesli, 1928 model renault bir arabam var, bu aralar onunla ugrasiyorum. Dugunlerde kiraya verecegim, o yuzden bitirmeye ugrastim, simdi garajciya goturduk, elektrik aksamina bakacak, bu arada esimin evlilik yildonumu hediyesi cabriole bir opel'im vardi. Disarda biraktik, onunda elektrik aksaminda sorunlar olusmus, onu biraz temizleyip, goturduk garajciya. Senin anlayacagin bu aralar hep disarilardayim. Ama arabalarim gelince bol bol hasret giderecegiz emin ol.:))

    YanıtlaSil
  37. aaaa iyiymiş. ben de corvette ve mustang severim. çook sürdüüüm. orijinal parçaları bulabiliyor musunuz.
    :)
    ya koysana o zaman araba ev bahçe fotosu yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
  38. hadi hadi araba bahane miskinlik şahane dimiiii :)))

    YanıtlaSil
  39. Deeptone: Hadi bakalim arabalarla basladim, yaz gelene kadar bahce fotosu icin bekleyeceksin:)) Biraz zor olmakla beraber buluyoruz orijinal parcalari evet.

    YanıtlaSil
  40. X Madame: Yaaa eet haklisin biraz yaa, insan alisinca miskinlige bayagi sahane oluyor (du) :) Ama birkac gundur gunes bizede ugruyor, habire disarda arabalarla ugrasiyoruz, buda dogru yani:))

    YanıtlaSil
  41. Evet bunlar tam benlik olmuş:-)

    Bu arada bi gelip beni görsen şimdi anlardın. Sabah çocuklara kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdiğimde tezgâhta yer açmak için yarım saat tencere yıkayıp bulaşık makinası yerleştirdim. Yuh artık dedim kendime. Bütün gün koltukla bütünleşip kılımı bile kıpırdatmamışım dün:-)

    YanıtlaSil
  42. Handan: Sen bir gun semissin isi, ben iki haftadir hergun seriyorum:)) Evi yakinda belediye cop ev diye basar herhalde:) Guya kadin geliyor temizlige, agriyan yerimi tuta tuta gidiyorum kontrole, dolap altlarinda toz oldugu gibi duruyor, orumcek bagladi valla. O yuzden inanirim mutfaktaki cebellesmene.:))

    YanıtlaSil