07 Ocak 2017

Ben bir WAPITI'yim :))

Merhabalarrrr,
Face emmi'de 3 yil once paylasmisim bunu, bugun isitip onume koydu.:)
Baktim hiiiicccc degismemisim. Gibi geldi bana birde sizlere sorayim dedim:))
Bakin bakalim ben gercekten Wapiti'miyim? :))

KIZILDERİLİ BURÇLARI
22 Kasım – 21 Aralık WAPİTİ Uğurlu Taşı: Obsidiyen Rengi: Siyah “Yeniden doğan veya yeniden doğurabilecek bir güç simgesi!” • Parlak, saydam yapılı bir kişilik, • Sık sık ikilem yaşayan, • Yaşamları boyunca bıçak sırtında yürüyen, • Dış etkilerden gerçek özleri çıkarmayı çok iyi beceren, • Yumuşak ama güçlü bir yapıya sahip, • Çevrelerine karşı antiseptik bir etkiye sahip olan, • Çok güçlü bir adalet duygusuna sahip, • Güçlü içgüdüleri olan, • Ruhsal düğümleri kolayca çözebilen, • Yükseklere tırmanmayı başarabilen, • Sağlam içgüdüleri olan, • Yakın ilişki kurmaktan çekinen, • Sıcak kalpli, sevgi dolu olabilen, • Fikirlerinden asla caymayan, kendi bildiğini okuyan, • Bazen aşırı cesur, • Erkenden olgunlaşan, • Çabuk öğrenen, • Öfke nöbetleri geçirebilen, • Kazandıkları bilgileri herkesle paylaşan, • Gururlu, • Saygı ve sevgi uyandıran, neşeli Wapiti’ler!

Biliyorsunuz Turkiye'den bayagi bir kiloyla dondum:)) 47 yillik hayatimda 59'u hic gormemistim. Gordum rahata erdim diyecegim ama diyemiyorum. Acil diyete baslamam lazim ama ne mumkun? Ustalara kahvalti, ara ogun, ogle yemegi, ara ogun, aksam yemegi olmak uzere masa kurunca, birine olmazsa birine mutlaka oturuyorum ve boyle boyle koca kisisinin taktigi lakaba uygun bir gercek SISKO oldum:)) 
Bu sene kis bayagi sert gececek gibi diye bir kaban alayim dedim. Baktim indirimlerde begendigim kaban 60 euro'dan 15 euroya dusmus ama sadece "S" beden kalmis. Tabiki aldim, zayiflayip 51 kiloya dusecegim ya:))))
Azicik yine kendimden birseyler katayim dedim, demez olaydim:((

Puf puf oldugu icin sanirim bir turlu baskiyi tam oturtamadim kumasa. Birazda boyayi tam karistirmadim sanirim berbat otesi birsey oldu :(
Demokrasi gibi hatunsun sen, bas armalari gitsin dedi icimdeki ses. Dinledim mecburen, cunku baska sansim yoktu. Bu rezillik baska turlu kapanmazdi:))

Boyalarin uzerini kapatacak buyuklukte  armalar secip, kenarlarindan ince ince diktim.

Sirta yaptigim kar baskisinda da yine birazsilik yerler oldu, oralarida fircayla tamamlamaya calistim.


Son armalardan sonra fotograf cekemedim. Cok isim var cunku. Yaklasik 1 aydir bildiginiz kulkedisi modunda mutfaktan disari cikmiyorum.
Ama suanda mutfakta cok iddialiyim:)) Hatta acaba su gariban damak tadindan yoksun Belcika'lilar icin Turk mutfagi bir restoranmi acsak? moduna girdik, o derece yani:)))
Mutlu haftasonlari...


21 yorum:

  1. Aaa sanki benim kızı anlatmışsın .Aynı burç muşunuz demek ki :
    Herkesle yakın ilişki kurmaktan çekinen .
    Bu sana olmadı şimdi . Blog aleminde, herkesle yakın ilişki kuran başka kim var acaba ?
    Kaban seni ısıtsın , sen bizi:))
    Restoran olursa dikiş dikemezsin artık . Yemekleri paylaşırsın . Tariflere uymaz yeni tatlar yaratırsın o kesin ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayni burs isek tabiki onada uyar. Ben kolay kolay insanlarla kaynasamam. Ilk etapta beni buz kutlesine benzetirler zaten.:))
      Ama blog aleminde yuzyuze degiliz ya ondan cabuk samimiyet kurabiliyorum. Yoksa yuzyuze olsak konusurken yanaklarim kizarir, utanir, iki kelimeyi bir araya getiremem o derece cekingenim:))
      Tabii yemekleri paylasirim ama dikisten de vazgecmem. Ben bugune bugun elbiseli pirzola pisirmis hatunum. Illa dikisi katarim araya yani:))
      Hahahahaaa bak bu konuda haklisin, araya kendimden seylerde katiyorum, birde olculere hic sadik kalamiyorum, benim bir gozkararim var, anlamam oyle, 10 gr ondan, 50 gram bundan:))

      Sil
  2. Ben de bir bakayım kızılderili burcuma. Bu baskılardan bana da lazım çocukların alınan kıyafetleri için. Hiç fena olmamış, gayet güzel. Siz de öyle...burdan bakınca hiç de kilolu durmuyorsunuz. Hükümet gibi hatunsunuz;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakin ama bizede soyleyin kizildereli burcunuzu:)
      Hemen gonderelim baskilardan, yeterki cocuklar gulsun, sevinsin.
      Ahhhh ahhh birde yakindan gorun beni. Durun yada vazgectim, gormeyin:))) Uzaktan zayif sanin iltifat edin, bende gaza gelip daha cok yiyeyim:))
      Hay allah ne dedim ben ayol, aaaa kafayi yedim herhalde:))
      Hahahahhaaaa evet bu garaj basladiktan sonra devrik bir hukumetim ben:))

      Sil
  3. Benim tanığım Mevlüde böyle birisi değil tabii orijinali nasıl bilmiyorum ;))) kabanın kumaşı bu tarz boyalar için uygun değildir ondan olmamıştır ya da yıkasaydın üzerindeki apreler gidince belki tutardı boya....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degilim, bende biliyorum:)) Ama orijinlaini bende tanimadim bosver:))
      Yookk kumas cok uygun du da yine ben beceremedim herzaman ki gibi:))
      Aslinda kimseye danismadan kafama gore yaptiklarim cok guzel oluyor da ne zaman bizim kizceye danissam boyle husran oluyor sonu, sonrada diline doluyor beni zilli, teyzeee sen niye boyle beceriksizsin diye:))

      Sil
  4. huuu wapiti bacı kolay gelsin, kolayladınız mı bari inşaatı? kocaman kocaman öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. wapiti baci calisan bogalara yemek yapmaktan, oturan ayilari yardima gondermek icin taklalar atan bir huysuz keci modunda anacim.
      Insaalh bu cuma bitecek cati olayi, sonra altinin betonu dokulup, benim atolye ye baslanacak. Ama onlar yavas yavas keyfe keder yapilacak:)
      Bende optum ennnn kocamanindan...

      Sil
  5. Yakıştırmış,yakışmış halletmisin valla.
    Çok da şık olmuş,güle güle günlerde giy.
    ellerine sağlık.İçinede girmiş arkadaş daha ne...
    Restoran işine el at ve insanlar azcık yemek görsün
    Sıcacık da içleri ısınsın milletin....
    Başarırsın sen en alasından...
    Afiyet olsun kilo filanda fazla yok takılma fıstık gibisin...
    Şimdilik.
    Fazlasını da üzerine alma...Öptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sonuctan simdilik memnun kaldim Merih, ama bana belli olmaz, aklima baska sey gelir, soker onu yaparim:)) Tesekkur ederim.
      Kiz bakma bunlarin "S" bedeni buyuk:)) Yoksa ne mumkun icine girmek:)
      Valla sadece sigara boregi yapip satsak koseyi doneriz:) Deli oluyorlar sigara boregine.
      Rejime basladim hafiften, 1 kilo gitti. Yoookkk alirsam zaten arkasi gelir, biliyorum:))
      Bende optum

      Sil
  6. Sizi blogdan tanıyan birisi olarak wapitisiniz bence, sıcakka kanlı, becerikli ama dobra yönünüzde baskın. Ayrıca türk mutfağı harika bir fikir bence yurt dışında, özelliklede yemekletin yanında ekmek olması şart 😁😁😁 Bende gelir yerim bigün sizin yemeklerinizi inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederimm, sanirim bu burcun ozelliklerini fazlasiyla tasiyorum uzerimde:)) O dobralik yuzunden pek sevilmem zaten:))
      Hahahahahhaaaa ekmeksiz Turk mutfagi olmaz diyorsunuz yani:))
      Gelin valla beklerim ama ekmeksiz:))

      Sil
  7. 3 numara falan ama yakışmış kuzucum ya :)
    Gençleşmişsin bacım ♥

    Baskılara çok güldüm yalnız :))) Bızıklama işte , ama durmuyor için dimi :) İlle sihirli dokunuş yapacaksın :))
    Oda sana sihirli dokunmuş işte :)))

    Öperim wapitim benim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakismis degil mi? Ben hep genc ve guzelim ayol:)))
      Gulmeeee, bak cok pis cemkiririm, hatta Oytun'u ustune salarim bak:))
      Durmuyor valla, aklima gelince illa yapacagim. Ama bin dusun bir yap felsefesini uygulayabilsem super sonuclar elde edecegim biliyorum:))
      Yoookkk o bildigin bana sinirli bir dokunus yapti:))
      Bende optum can kadin

      Sil
  8. Harika görünüyor. Armalar iyi fikir, efendim :)
    Ellerinize sağlık! :)
    Kızılderili burçlarını hiç duymamıştım, bir bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim efendim. Bu armalar sahane birer kurtarici :))
      Bakin bakalim sizin burcunuz ne diyor:)

      Sil
  9. yaaa çok komiksin sen yaaaa bu yazını bloguma koycam herkes neşelensin. bi de bizim doktor sevda iyi miii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa hicte bile komik degilimmmm:))) Koy canim sana hersey serbest:)
      Bilmem iyidir herhalde, yilbasindan once konustum iyiydi.

      Sil
  10. Kilolu durmuyorsun canım fazlan oldugunu düşünüyorsan vermelisin koyverdinmi katlaniyor rakamlar. Ben saglikli beslensem de bur turlu veremiyordum Ekim başında Karatay tarzi beslenmeye basladim aksam meyve olayini bıraktım canim isterse sabah yiyorum bir de gunluk 3 litre su ben de gercekten etkili oldu yuruyus hareket yok ama artik biraz yapsam olacak sıkı lasma icin 88.5 la basladim simdi 81.5 kiloyum ayda 2kg gilan gidiyor. Su cok onemliymis gercekten.
    Amannn kilo dendi mi cene düştü😄😄 kabanin modeline bayildim senin elin de fabrikasini bile sasirtacak sekillere girecek.saglikla giy canım❤sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gobus var ya o gobusss, bagimsizligini ilan etti, vucumda ayri bir devlet kurdu resmen:)) Onu biran once bertaraf etmem lazim.
      Evet bunu soylemistin de bende gaza gelmistim:)) Bende basladim ufak ufak 59.8 den 57.1 indim. hedefim 51.7. Boyle istikrarli gidersem 17.02 de hedefime ulasmis olacagim insallah:))
      Valla kilo soz konusu olunca ister istemez ceneler dusuyor biz kadinlarda:)) Boyama isi husranla sonuclaninca uzerinde daha oynamamaya karar verdim:))
      Cok tesekkur ederim. Sevginin kocamani benden geliyor sana :)

      Sil
  11. Aaaaa 59 çok mu sen diyosun ben 61 kiloyum ya heççç fazlalığın yok hem ben sana dememişmiydim sana yakışacağını kız bacıı fıstık gibisin enişte şanslı valla:)burcunun anlattığının biçoğu sana uyuyor , sen espirikli cana yakınsın tatlışım.
    Senin işin mi yok da montla kafanı yormuşun olmamış mı tabikide olmuş hadi sanada fazla yakışmış:) öptümmm kokulusundan:)))

    YanıtlaSil