02 Mart 2016

Kaban Etkinligi Part2


Merhabalarrrr,
Kabanlari;  bitis ve bloglarinda paylasma sirasina gore alip, ona gore numaralandiriyorum. Aciklamamizi yaptiktan sonra geciyoruz diger kabanlarimiza:

Altinci caliskanimiz Server. Server yeni arkadaslarimizdan. Benden mart ortasina kadar sure isteyip, Subat bitmeden yayinlayan, caliskan karinca. Hele kucuk bir karincasi var ki tam yemek uzerine alinacak tatli:)) Bu genc arkadasimiz, o kadar guzel bir yurege sahip ki: ben hic dusunmeden kendisini en guzel calismayi yapan odulune layik gordum. Internette baslatilan "kucuk cocuklar usuyor" kampanyasi icin dikmis kadife trenchi. O yuzden kocaman bir alkis istiyorum kendisine.




Yedinci caliskan demeyecegim tabiki ona!!!
O biiiir tembeeeelllll, o biiiiir kacaaakkkkk, o biiiiir siki takipciiii
Evet evet anladiginiz kisiden bahsediyorum AYCAN'dan:))
Halbuki o kadar soyledim. Kacma dedim, bulurum dedim, ceke ceke getiririm dedim. Dedim de kime dedim?:))
Neyseki Aycan'in tatli telasi vardi, hayatinda ha bire guzellikler yasiyordu, o yuzden mutluluklarini bozmamak, kaban dik diye basini sisirip mutluluklarina golge dusurmemek icin, etkinlik baslamadan diktigi kabaniyla katilmasini rica ettim. Sagolsun kirmadi beni.
Hehehehehe simdi merak ettiniz degilmi ne gibi guzellikler yasadigini!!! Azicik daha merak edin...Merak icinizi kemirirken de kabanina bir goz atin;



Sekizinci caliskanimiz, Turkan Hanimcigim. Bakin kiskanmak serbest, cunku Turkan hanim ayri becerikli, esi Sinan bey ayri becerikli. Kari-koca catlatiyorlar blog alemini. Ama ben en cok Sema'yi kiskaniyorum. Neden? Cunku kil testere oymalari Sema'ya yapiliyor, insanin aklini alan eldivenler Sema'ya orulup isleniyor, Pancolar Sema'ya dikiliyor. Evde hazirlanan erzak kutularindan hic bahsetmedim farkindaysaniz? :)) Ay ben Sema'yi kiskanmayayimda kimi kiskanayim siz soyleyin kizlarrrr??? Turkan hanim Kizina diktigi panco ile katildi etkinligimize, (Bak yine Sema'ya:) buyrun bakalim;


 Dokuzuncu caliskanimiz Nurayyyy Ortmenimmm. Nam-i diger, toprak kadin yada pazen kralicesi. Hepiniz taniyorsunuz,  kendisi "Edebiyat Ogretmeni". Ogretmen ruhuyla oyle ozdeslesmis ki, blog aleminde bile bizlerden bir sinif olusturdu hemen. Yanlis anlasilmasin daha dogrusu biz bir sinif olusturup, onu ogretmen atadik kendimize:)) Notu kittir diye takilsak ta, notu ennnn bol ortmenimiz. Yani bize bol notu ( gercek ogrencileride bir ara issiz bir yerde yakalayip ogrenelim bakalim notu bolmu kitmi?:))
Ele verir talkimi yapmadi Nurayim, caliskanligin dibini siyirdi resmen. Ezber bozduran Pazen kabani ve reglan kol bahar kokulu kabanla aramizda.
(Caktirmayin, biri donem odevi digeri bitirme tezi:))
10 uzerinden 10'u kapti benden!!! Sizcede kapmalimi?:





Onuncu caliskanimiz Nilgun Hanim. Kendi tasarladigi bir cape ile etkinligimize katildi. Cape'e uyguladigi suslemesi ile benden 10 puani kapti.:)) Buradaki pazarda cok ozel stant da satilan bohem tarzi kiyafetlere yapilan suslemelere ic gecirerek bakarken, birde baktim ki Nilgun hanim da uygulamis aynisini. Sabrindan dolayi ayrica kutluyorum. Susleme icin yaptigi biyeleri cevirmek basli basina kriz sebebim olur cunku:) Hatta ben susayim resimler konussun;




Onbirinci caliskanimiz Busra. Nam-i diger Marifetli Muallim. Kendisini rever yaka arayisinda buldum netten. Gri mantosunda denemis rever yakayi. Etkinlik icin o fotoraflari alabilirmiyim? diye sordugumda yeni bir kaban dikecegini onunla katilmak istedigini soyledi. Ve arkadasi icin diktigi kirmizi mantoyla aramizda. Yalniz arkadaslar bu hatunun blogunu mutlaka ziyaret edin derim. Cunku o kadar guzel anlatiyor, oyle guzel paylasimlar yapiyor ki, hadi bir goz atayim deseniz bile inanin isinize yarayacak birsuru sey bulacaksiniz. Buyrun, kirmizi olsun, bes kurus fazla olsun manteauya:


 Onikinci caliskanmiz Ilcihannn...
Hahahahhaa Ilcihan'in bu fotograflari aldigimdan haberi yok:))
Neden? Cunku etkinlik falan dememis, ama dikmis. Birde  part1'e gelip yorum yapma gafletinde bulunmus:)) Yorum biraktiysa katilmis sayilir dedim. Tam bitirmeyenlerin icinde adini yazarken hatirladim cape dikimi adli yayinini.:)) Sonrasinda bitmisi icinde yayin yapmis ama ben alzheimer oldugum icin hep eskileri hatirliyorum:))
Ilcihannn, affina siginarak paylasiyorum arkadasim. Kavgamizi ozelden edelim, laf vermeyelim bunlarin agzina:))



Eveeettttt elime gelen paylasimlar bu kadar.
Tek tek isim saydirmayin dedim ama bakiniz beni zorladiniz. (Ne kadar da kibarim allahhiiimmm!:)

- Sayin Antigone: nerede diktigin, bitmesi icin durtulmesi gereken manteau??? :)
- Sayin Turkan Engin: Hani trech dikecektin? Olurmu diye sordun, olur demedimmi  bende??? :)
- Sayin Nurten Hanim: Yettim gari dedin ama yetmedin hala!!! Bi omuz verecektin ne oldu? :)
- Sayin Ful Atolye: Hala donemedinmi Izmir'den. Dikis makinanida birakmistim kapinin onune. Ne oldu manteau??? :)
-Sayin Sebnem Kara: Bir suru sey dikiyorsun, guzel guzel yorumlar birakiyorsun, ama bir manteau yada tarzi birsey goremedik hala??? :))
- Sayin Morgenrot: Bu kacirdigim kacinci etkinlik dedin, kacirmak yok demedimmi? Bak sinifta kalacaksin, velini cagirmak zorunda kalacagim:))
- Sayin Ilknur Yagmur: Kilo aldim deyip habire elbise dikiyorsun, o elbiselerin uzerine manteau lazim degil mi bacim? Zamanin yoksa Elifsu'ya bakici olmaya talibim:))
- Sayin Dikis Dunyam: Varmi oyle etkinligi duyurup, ortadan kaybolmak. Pusu kurmus beklemedeyim ona gore:))


58 yorum:

  1. Emeğinize sağlık her biri ayrı güzel :)

    YanıtlaSil
  2. hahahaha,çok güzel fırça kaymışsın tebrikler.Amanın bu hatunlar neler dikmiş yahu!!!Hepsi birbirinden güzel olmuş.Nilgün hanıma ayrıca tebrikler yeminle aşmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ben bastan dedim kacis yok diye. Diktirine kadar peslerindeyim golge gibi:)))
      Sahane isler cikti ortaya.
      Gecen yaz kendime ve Gonca'ya aldigim salvar'a yapmislardi bu tarz suslemeyi, o zamanda cok begenmistim. Nilgun hanimda guzel yapmis. Ve manteau'da chic durmus.

      Sil
    2. Çook teşekkür ederim Sevda hanım ve Mevlüde hanımcım. Sayenizde bu işe koyuldum. Mayısa ben de pantolon etkinliği düzenliycem kimselere söz vermeyin.

      Sil
    3. Rica ederim Nilgun hanimcigim, oooo simdiden soylemeniz super oldu, hemen kumas bakmaya baslayayim ben.

      Sil
  3. Tüm marifetli hanımlara ve size teşekkürler,bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Butun marifetli hanimlar adina ve kendi adima tesekkur ediyorum

      Sil
  4. Günaydın canım . Bayılıyorummmmm sana hayranım ne yapayım ben duygularımı gizleyemiyorum . Çok güzel bir etkinlik ah keşke anlasam kalıp çıkarmayı bile bilmiyorum birde utanmadan burda'nın sayılarını alıp alıp bakıyorum yapacakmış gibi :-) bütün. Katılımcıları çok tebrik ediyorum ellerine sağlık . Opuyorum sevgilerimle cancağızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi aksamlar diyeyim bende sana:))
      Ayyyy simartma beni boyle ama!!!
      Aaaa haksizlik etme kendine, sen benim cizimimle! etek dikmis hatunsun. Kalip mi cikaramayacaksin. Nilgun aydin'in bloguna ugra. Kalip cikarmayi video ile anlatmis.
      Sen yaparsin ben sana guveniyorum. Dergileride almaya devam et. Illaki bir yerinden baslayacaksin o isik var sende:)
      Cok tesekkur ederim hem katilanlar, hemde kendi adima.
      Opuyorum bende en kocamanindan...

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim Mevlüde hanımcım...

      Sil
  5. hahaahahaha alemsin ama çok tatlısın...yorumuna bayıldım..:))))) ne demek efendim resimlerimi paylaşman benı onure etti.farkında olmadan etkinliğe katılmak ne güzel ayrıca kızmak ne demek lafı bile olmaz (aynen dediğin gibi bunların ağzına laff vermeyelim) ayrıca tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy iyiki karsi karsiya degiliz yoksa domates gibi kizardigimi gorecektin:)
      Ama ben dedim hepinizi ceke ceke sokacagim bu etkinlige diye:)
      (Ayol siz beni ciddiye almiyormusunuz yoksa!!! :)))
      Yok yok laf vermeyelim tabiki, sevindirmeyelim bnlari! :))
      Cok tesekkur ederim, sevgiler en kocamanindan...

      Sil
  6. Saray motifleri çok hoş. Elinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kucuk ayrintilar ne hos hava yaratiyor degil mi? Tesekkur ederim Safiye'cigim.

      Sil
  7. Şuan itibariyle kendimden utanıyorum. Dahada birşey diyemiyorum en iyisi Tıp diyip, bu güzel kabanlara bakıp iç geçirmek :(:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haaahhhh, bak seni yazmayi unutmusum. Neyseki kendi ayaginla geldin. Utan bencede, ben demedimmi sana kiz kismi bu kadar gezmez, kir dizini kabanini dik diye:)
      Tıp deyip yirtamazsin, ceket etkinliginde gorecegim seni ona gore!!! :)

      Sil
    2. Olağanüstüsünüz ya. öptüm sizi.

      Sil
  8. Manteau...Ay ne şekersiniz siz yaa.Dikişle arası''dinlen dinlen kaç''tadında biri için bile muhteşem bir sayfa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manteau...:)) Kaliplari cikarirken uzerine herseyi fransizca yazinca el otomatik olarak alisiyor:))
      Cok tesekkur ederim. Biz bu etkinlikte kacanlari kovaliyoruz, gec yakaladiklarimiz icin hemen bir etkinlik duzenliyoruz:) Marttaki ceket etkinligine bekleriz:)

      Sil
  9. Hepsi de çok Güzel herkesin ellerine sağlık :) bi kaç Manto ile katılabiliyor muyduk eskileri de vereydim o zaman :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahha tabiki katilabilirsin Busra! Son yayinda alirim bir iki kaban, manto fotonu musaadenle. Cok tesekkurler...

      Sil
    2. Hepsini alabilirsiniz elbette sevgiler :))

      Sil
  10. Allahım iyiki işim varmış yoksa rezillikmiş halim valla :))) Neyse yırtmışım ucundan azıcık. Çok güzel kabanlar çıkmış ortaya herkesin ellerine sağlık. Yalnız ben unutmuştum benim kabanı yayınlayacağını şok oldum görünce ;)) Öpüyorum seni eenn kocamanından kalbi güzel insan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahahaaa ben demedimmi kurtulus yok benden diye:)
      Olimpik sayesinde yirttin:))
      Cok tesekkur ederim, butun arkadaslar adina. Ben unutmadim ama naberrrr!!!:))
      Bende opuyorum en kocmanindan.
      Bak simdiden diyorum ki: Mart, mart, mart anladin degil mi?
      Yok kiz kedilerle alakasi yok bu mart'in! :))))

      Sil
  11. Ben de diktim, ben de dikis biliyorum,. Ben de yayinladim. Ay ben de nisantasi cocuguyum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehrinaaaaazzz, ben senin bloguna giremiyorum. Bana yeniden davetiye yollaman gerekiyormus. Yada fotograflarini ya gmail adresime yada face hesabima gonderirmisin?

      Sil
    2. Davetiye tekrar gonderdim. Google plus beni deli ediyor, ya onun dedigi olacak ya da kimse ulasamayacak bana. Bakalim kim kazanacak 😔

      Sil
  12. Kabanlarin hepsi birbirinden guzel, ellerinize saglik hanimlar!!

    YanıtlaSil
  13. Mevlüdemmm sen ne tatlısın yaaa,nasıl güzel anlatmışsın nasıl keyif alarak okudum :) Hiç bilmediğimiz yetenekli kişileri bulup çıkarmışsın,bize de tanıtmışsın bunun için de ayrıca teşekkür ederim :) Senden korkulur,etkinliği duyurduğunda af yok demiştin ,veee affetmemişsin,çoğunluğu çekmeyi başarmışsın,helalll,aslında bir halayla da kutlamalıydık bunu,senin karikatür gibi...
    Mevlüdeden kurtuluş yok hanımlar ,dikin kurtulun,bu kadar basit...Mevlüdem çalışkanlığınla benden tam tamına 100 aldın,hatta bir 10 puan da fazladan veriyorum (notum bolmuymuş hahahaha)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaaa Nurayim dedim benden kurtulus yok diye. Freddy'nin kabusu gibi coktum uzerinize valla!!!:)))
      Hep diyorum tembellikle zirve yaptim diye. Al iste yine tembellikten (yaraticilikta denebilir aslinda! :)) bir tasla iki kus vurdum. Hem kabanlarimizi yayinladim, hemde deep gibi bloglari tanittim:))
      Icimi okudun halayli karikaturde Nurayyyy!!! Ama en so yayinda dusundum ben onu:))
      Hahahahhahaaa aynen valla, dikin kurtulun.:)
      Vayyss hocam benim yaa notu en bolllll, gonlu en bolll hocammmmm!!!:)
      (Cok bonkorsun not konusunda:))

      Sil
  14. :))))) ayy Allah iyiyiğini versin Mevlüdeeem. :)))) bacım haklısın o elbiselerin üstüne bi monteau lazım ama inan dışarı fazla çıkmadığımdan olanlarla idare ediyorum. artık yaz da geldi sayılır. seneye inşallah Allah ömür verirse başka binr monteau etkinliği olur ona katılırım. Aslında pratik dikişin kapağındaki cekette gözüm var ama bu saatten sonra zor gibi :) çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kandiramadik mi seni simdi Ilknur? :))
      Iyi madem, o zaman diyorum ki mart tam ceket havasi, hadi oraya gel bari:)
      Insan sevdiklerini yaninda istiyor bee, israrim hep bu yuzden valla:)
      Bende seni ve Elifsu'yu cok opuyorum.

      Sil
  15. Bu etkinlik işini çok sevdim . Senin yorumlarınla daha da eğlenceli hal aldı Mevludecim.
    Güzel sözlerin için teşekkür ederim . Katılan tüm arkadaşların emeğine sağlık.
    Server hanıma benden de alkış , bahsettiğin etkinliği duymamıştım ,devam ediyor mu ? kampanya .
    Nilgün hanımın çalışması profosyonelce olmuş . Çizim, model, dikim , 10 numarayı hak etmiş. Nuray hanım da bazen kabanla fark yaratmış . Tüm arkadaşlara sevgi ve selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Turkan hanimcigim. O halde martta Aysel'in ceket etkinliginde ilk siraya yaziyoruz adinizi:))
      Katildiginiz icin ben tesekkur ederim. Katilan arkadaslar adinada ayrica tesekkurler.
      Server'in paylasimindan sonra ogrendim bende boyle bir kampanya oldugunu. Bitip, bitmedigi hakkinda bir bilgim yok,ama hemen sorarim Server'e.
      Kucuk detaylarla manteausunu chic bir hale getirmis Nilgun hanim.
      Nuray tam anlamiyla ezber bozdurdu bize:))
      Tekrar tesekkurler...

      Sil
    2. Türkan Hanım çok teşekkür ederim... Süsü seviyorum. Sanırım oldukça kokoş bir ruh var bende:)))

      Sil
  16. Ayyyy ben bu etkinliklerin kadını olmaya adayım valla sizler hazırlayın beni de en başa yazın katlırım ama iyi ama eksik dikişlerimle :))
    Bu yayındaki bütün modeller birbirinden güzell herbirine bayıldım Nilgün öğretmenimin mantosu çok profosyenelce bu kariyerin hakkını vermiş .
    Benden de hepinize alkışşşş çokk hamaratsınız çokkk .....ama MART ayında da ceket etkinliği var blogumda duyuracağım beni yalnız bırakmazsanız çok mutlu olacağım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahhaaa Ayselll sen istesende kacamazsin etkinliklerden artik. Makina dikmezse elinde dikiyorsun, yine dikiyorsun cunku:)
      Sen duyurunu yap ki bizde senin linkini vererek duyuralim etkinligi. ak gec kaliyorsun!!! :)

      Sil
    2. Aysel hanım çok zarifsiniz. Çok bahtiyar oldum. Burda herkes farklı karakterde ama çok güzel ruhta. Sizin hepinizi tanımak beni çok mutlu etti, iyiki varsınız

      Sil
  17. Sizlerden allah razi olsun, katildiniz, yalniz birakmadiniz beni. Cok sagol Server'cigim.

    YanıtlaSil
  18. Kız bide tek tek afişe etmiş bizi yaaa. Ben trençten vazgeçip mantoya çevirdim işi. İki günlük işi var. Kabul edersen başımın tacısın. Kabul etmezsen de Can'ın sağolsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaaa afise ederim tabii. Sen trenchi mantoyu birak penyeler, etekler elbiseler dik! Sonra tek tek afise etmis diye hayiflan:))
      Ederim Turkan'cigim etmezmiyim. Bir haftalik bir sure daha var.
      Ben Ayselin ceket etkinligini sekteye ugratmasin diye subat sonu dedim ama, yetistiremeyenler var. Bekliyorum mantonu:)

      Sil
    2. Türkan dersine iyi çalış canım. Ödevi geç getirenlerden puan kırıyoruz:))))

      Sil
    3. Aaaaa ben birakin not kirmayi ustune 10 puan daha ekledim valla:)
      Rengi, modeli, dikimi sahane olmus.

      Sil
  19. hepsi birbirinden güzel, katılan herkesin ve tabii senin ellerine sağlık. ben de 1. tembel!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa tembellik yapma, bak yarim manto oradan gozunun icine bakiyor bitir diye. Durtun beni dedin, durttum, balliyim dedin, katmerlisinden dedim! Hadi bekliyorum resimleri:))
      (bide silahmi dayasaydim acaba?:))))

      Sil
  20. Valla utana sıkıla geldim:) en korktuğum şey sõz verip yapamamak. InşaAllah eninde sonunda paylaşacağım:) arkadaşların hepsinin ellerine emeklerine sağlık. Manteou kaban defilesi gibi olmuş:). İstesen bir yere gidip de izleyemezsin:) senin de emeklerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sabirli insanim beklerim. Ama gelmezse cok pis camur yaparim ona gore:))
      Hepimiz adina tesekkur ederim.
      Birkac arkadasimiz daha var bitiremeyen ( bende dahil:)) Sizleri bekliyorum.

      Sil
  21. Tüm güzel yorumlara ve tabiki Başta Mevlüde hanımcığıma çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  22. Bu arada unutmadan söyliyeyim Nuray hanımın kırmızı kabanı favorim vurdu beni derinden. Ayrıca diğer arkadaşlar da çok güzel işler çıkarmışlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Butun guzel yorumlariniz icin tesekkurler. Nurayimin diger kabanlarini gorun birde :)

      Sil
  23. hepsi harika, ne güzel kabanlar öyle, bayıldım

    Merve'nin evinden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Magaza vitrininde yok boyleleri Merve:))Tesekkurler

      Sil
  24. Ayy baştaki bıdık çok tatlı maşaALLAH. Hangi kaban en beğendiğim diye baktım aöa inanın sıralayamadım hepinize tebrikler. Nuray hanım kaçtanee diktiniz size yetişemiyoruz :)) tebriklerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok tatli degilmi?:)) Siralama cok zor valla:))
      Nuray ogretmenimiz coookkkk caliskandirrr. Sinifin caliskani ilan edip kirmizi kurdele bile taktik kendisine:))

      Sil
  25. Hepsi birbirinden güzel herkesin emeklerine sağlık. Başta bu etkinliği düzenleyip bir araya getirerek manto şölenine çeviren Mevlüde'm sağolasın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son yayin tam solen olacak gibi Sebnem/ Cok sagol.

      Sil