21 Ekim 2015

NOWACRAFT'dan gelen hediyelerim

Merhabalaaaarrrr,
2 aylik tatil donusu 4 gundur devam eden temizlik maratonuma ara verip, ( yer parlatmaya calismaktan, camasir yikayip katlayip, utulemekten agriyan kollarim icin gunde iki doz olmak uzere ilac aliyorum, varin siz dusunun gerisini:(( Sadece camasir odasinda olan kirlileri goruyorsunuz, bir o kadarda odalardan topladim.



Biraz nefes alayim diyerek dondum sahalara :))
Nowacraft'i bilmeyeniniz yoktur sanirim. Kutulara level atlatan, yaptigi ince islerle beni kiskancliktan catlatan hatundur kendileri:))
Ince isleri gibi kalbide cok ince. Cok zarif bir harekette bulundu ve  begendigim kutulardan hediye etmek istedigini belirten bir mail aldim kendisinden. Turkiye'de bulunacagim bir adres istedi. Ben sadece kutu beklerken bana birrrrr suru hediye yollamis, zarif arkadasim birde not dusmus, kizkardesinle paylasman icin ikiser tane yolluyorum diye.
 Ama benim bacim kiz ne yapti? Hespsine el koydu:(( Yavasca kutularida onune ittirdim, bunlari unuttun bacim diyerek, yuzsuz yaa ne dese begenirsiniz: yok bacim onlarda sana kalsin, yoksa aglarsin sen simdi!!!
Iki olanlarin birini bari alayim dedim, o ara yaziyi gordu: baaakkk bacinla paylas demis Nevin, bende paylastim iste valla vermem deyince boynumu bukup razi oldum. Ama en guzelleri bana kaldi oh olsun!!! :))  (Bu arada bacim kiz'da cok tesekkur etti sana:))

Iste benim hazinelerim;

 Soyledigim kadar yokmu ama?Simdi Istanbul'u izleyecegim her daim...
 Herbir zerresinde Nevin'cigimin el izleri var. Cok chic.
 Kendisini sabrindan dolayi nobel odulune layik goruyorum ben:))
 Zerafet akiyor herbir kosesinden.
 NEVIN'cigim, sana guzel yureginden, muthis sabrindan ve yollamis oldugun birbirinden chic hediyelerinden dolayi kocaman tesekkurlerimi gonderiyorum. Yuzume kondurdugun kocaman ablak gulumsemenin en kocamani herdaim yuzunde olsun. Tesekkur ederim kalbi guzel kadin...



20 yorum:

  1. Nowacraftın eline sağlık. Gerçekten çok güzel emekler. Güle güle kullanın siz ve kardeşiniz:) Bu arada kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle evine sağ salim döndüğüne sevindim. O kadar uzatmalı tatilin sonunda elbet işler birikecek, her şeyin bir bedeli var :((
    Benim kutu ve şürekasına gelince: Elinize geçtiğine, beğenildiğine çok mutlu oldum. Paylaşasınız diye gönderdim ama böylesi aklıma gelmemişti ;p Kardeşinin çoğuna el koymasına sevineyim mi üzüleyim mi karar veremedim. Beğendiği için hoşuma gidiyor ama sana kalmamasına da burkuluyorum. Üçer tane mi gönderseydim, o zaman da mi hepsini alırdı diye fikirler dönüyor kafamda :))
    Neyse siz kardeş olarak anlaştıktan sonra, bana söz düşmez. İkiniz de zevkle, mutlulukla kullanın.
    Öve öve bitirememişsin, yazıyı okurken baktım ufak ufak havalanıyorum :D çok sağ olasın Mevlüde'ciğim.O kocaman gülümsemen, hayata gülerek bakan gözlerin hep öyle kalsın, hayat da sana hep gülen yüzünü göstersin.
    Sana, kardeşine ve tüm ailenize kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Mevlüdem gelmiş hoş gelmiş ( görüşemediğimiz için üzülsem de neyse,gelecek yıl için söz aldık hiç değilse ) işlerinde kolaylıklar diliyorum,çamaşırlar epey birikmiş :)) hediyelerini güle güle kullan ama benim en çok dikkatimi o kutuların altındaki ahşap doku çekti,,Çeyiz sandığı mı o,bayıldım ona,gerçek ahşabı öyle severim kii...Hadi işleri çabuk bitir de dön sahnelere :)) öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  4. Hediyelerin çok şık ama kardeşciğin el koymuş ::))
    Güle güle kullan canım yaşasın blog kardeşliği sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Nilgun Aydin: Cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  6. NOWACRAFT: Bu tatiller iyide basinda ve sonunda temizlik olmasa:(( Ya da evde 4 erkek olmasa, yada daha az kirletseler falan diye ben bu ya da'lari uzatirim da sonuc degismez. Isin ozunde 4 erkek var cunku:)))
    Hediyelere gelince hepsini ben almisim gibi kabul ettim ve cok mutlu oldum. Sende boyle dusun ve evet haklisin kac tane koyarsan koy hepsine el koyardi emin olabilirsin.:)) Inan enaz benim kadar kardesim de mutlu oldu, kapinin yaninda sus bir agaci var, baykuslari dallarina kondurdu her girip cikmasinda onlarla konusuyor:))
    Hepsi icin tekrar cok tesekkur ederim canim benim. Havalan tabi, hatta havalanip bana dogru gel:) Guzel dua ve dileklerin icinde amin diyorum hepimiz icin:)
    En kocaman sevgilerimi yolluyorum bende sana, kocaman opuldun...

    YanıtlaSil
  7. Hoş geldin canım. Güzel ve uzuuun bir tatil yaptın, sefan olsun. Doktorcum Sevdayla ve Goncayla buluşarak her ne kadar bizi burda çatlatsanda hadi bakalım olsun diyelim. Kutulara bayıldım. Güle güle kullan inşallah. Bacında yaman çıktı ha bu arada. Nasıl toplayıp el koymuş eee bacı işte başımızın tacı. Olsun oda kullansın. Maşallah çamaşır odasıda çarşı pazara dönmüş. Sen hepsinin altından kalkarsın cicim. Yavaş yavaş yorulmadan yap. Daha burda ne dikişler dikecez dimi kış geldi. Bütün enerjini tüketme. Sağlıcakla kal. Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  8. DIKTIM DIKTIM GIYDIM: Hosbulduk Nuray'im. Gelecek yil kismetse sende bulusup canta calistay yapacagiz. Sevda'mla bol bol yadettik butun blog alemini:)) Hep bizimleydiniz...
    Hediyelerim icin tesekkur ederim. Sandik oldugu dogru ama ceyiz sandigi degil:)
    Esim Endonezya'da calisirken almis 60'a yakin irili ufakli sandik. Evin her tarafi bu sandiklarla dolu:) Ve gercek masif, evimizde gercek agac olmayan esya yoktur zaten. Kullanmadiklarimizida satiyoruz ama oyle herkese degil. Sadece agaca gercek degerini verebileceklere. Esim oyle takintilidir yani. O zaman Sevda ile beklerim senide;)
    Temizlik biter bitmez buradayim insallah...
    Sevgiler en kocamanindan...

    YanıtlaSil
  9. Sebnem Kara: Cok tesekkur ederim, evet kardesim el koydu ama yinede en guzelini ben kaptim:)))

    YanıtlaSil
  10. Funda Caglayan: Ayyyy merci sekerim:)) Ama durrrr, seni azicik daha catlatacagim, ama ustunden zaman gecsin biraz, sonra dilaltilar ise yaramiyor:)) Saka bir yana hepsi cok guzel oldu valla, kiskanma seneye senlede catlatiriz blog alemini:)) Bacim cok yaman cikti hemde, boynumu bukup emraha baglamasam kutularda gidecekti valla:)) Ama ne yaparsin baci iste:)
    O camasir odasinin ilk raundu, ikinci raund daha korkunctu:((
    valla yavas yavas yapiyorum iki gundur. (caktirma silmekten toplamaktan kollarimda hal kalmadi, mecburen yavasladim)
    Bu kis bol bol canta goreceksiniz, giyime pek yaklasmayacagim, kardesim turist pazarinda satmak icin canta ve bandana siparisleri verdi. Bol bol canta yayinina hazir olun:) Opuyorum en kocamanindan...

    YanıtlaSil
  11. Hediyeleri kapmışsın. Havanıda atmışsın. Ama bacın da duruma ortak olmuş. Ne yapcan gari? Güle güle kullanacan. Ben de bir tatile çıksam. Söylemesi bile güzel, tatilll. :))

    YanıtlaSil
  12. bahce perim: Sizin gibi gonlu, kalbi guzel arkadaslarim olunca kapiyorum hediyeleri, atiyorum havami da boyle:))
    Ay Safiye'cigimmmm kesinlikle adi gibi guzel tatilinde:)) cik anacim cik gari, hatta bana dogru cik gel, bu mevsimde guzel olur buralar, hem kestane toplariz, sobada patlatiriz birde:))

    YanıtlaSil
  13. OOO HAVALARA FOTOĞRAFLAR HARİKA GÜLEREK KULLANIN:)) BİR DAHAKİ TATİLDE BENDE BEKLERİM AFYONA:))EH İŞLER OLACAK MEVLÜDEM O KADAR SEN ÜSTESİNDEN GELİRSİN SEVGİLERİMİ BIRAKTIM GÜLEN GÖZLÜM

    YanıtlaSil
  14. Yani aşk olsun koca koca adamlara,yani iki ayın acısı böyle de çıkarılmaz ki,vah benim Mevlüdem,yorma kendini.Nasıl olsa öyle kirli yaşayabiliyorlarmış.Allah Allah ya,ver onların ellerine de bez,ütü falan.Bak fotoları görünce daha çok kızdım.Allahtan Novacraft güzellik yapmış sana,azıcık moral olmuş.Kız şimdi uçağa atlayıp gelivereceğim haaa,elimde oklava,'sizzz beniiiimmm bacımaaa,bu u mu reva gördünüüüzz,nıharrooww' diye saldırıvereceğim evdekilere......

    YanıtlaSil
  15. Mutluluklar Sokagi: Havalarim binbesyuz dimiii? :))
    Hahahahaaa eger bana gelininizin ki gibi gun yaparsan gelirim tabi hayatim:))
    Valla gelemedim kizzz, Sylvie'yi cagirdim yardima, yarin gelecek cocuklarin odalarini ona biraktim:) Pilim bitti cunku:))
    Bende seni en kocamanindan opuyorum...

    YanıtlaSil
  16. Sevda Sahin: Ayyy sorma Sevda'mm, ama ben alistim yillardir, sanki tatil senin neyine der gibi her sene ayni teraneyi yasiyorum ben:)) Kiz koca'dan baska kimse kalmamis evde. Yoksa temizletirdim ben onlara:)) Kocada sabah gidiyor aksam geliyor. Buyuk oglan evde ama hala gormedim kendisini, odasindan disari cikmiyor. Sanirim gazabimdan korktuklari icin terketmisler:))) Senin anlayacagin kir pas icinde hayalet ev gibi olmus:)))
    Seninde dedigin gibi: bosver hayatim, bozmayalim salon kadini havamizi!!! :))
    Sylvie geliyor yarin, kalani o halleder:)) Bende pil bitti cunku:(

    YanıtlaSil
  17. Ayyyy dönmüşsünüz hoş geldiniz tekrar :)) Hediyeler gerçekten harika ve kutulara ben de aşığım resmen ;)) O kardeşten bende iki tane var bilirim o durumu :))) Kocaman öpücükler svgiler...

    YanıtlaSil
  18. Çok güzeller gerçekten, ne mutlu size :)

    YanıtlaSil
  19. Aycan Ulus: Ayyyy dondum nihayet valla. Gozlerim yayininizi aradi ama bulamadi:( Neyseki yorumlariniz gorunce mutlu oldum, buralarda oldugunuzu bilmek cok guzel...Nevin sayesinde bende asik oldum kutulara, bende deneyecegim de Nevin kutu kaplamayi birakir diye korkuyorum:)) (O derce marifetsizim anla)
    Bende bir kardes var ama orduya bedel:)
    Bende kocaman opucukler gonderiyorum...

    YanıtlaSil
  20. Begum Sen: Cok tesekkur ederim, bencede cok guzeller:)) Nevincigim bu isi biliyor:)

    YanıtlaSil