07 Mayıs 2015

Dikis Atolyem :)))

Merhabalaarrr,
Kiracilarimizin 3'ude arka arkaya evleri bosaltti, biri ev satin aldi, biri gecinemedi ailesinin yanina dondu, biride kiz arkadasiyla sehir merkezinde ev tuttu ve gittiler. Bu arada yaklasik 2 aydir hemen dibimdeki ev bos. Birgun cocuklara kizdim (asiri gurultu kirliligi yaptilar) dikis malzemeleri mi kaptigim gibi yan eve tasidim.Koca'ya bir mail: kiraca gelene kadar yan evi dikis atolyesi yaptim diye. Aaaaa hayret,  olur siskom aferin diye bir cevap !!!!!
Kesin toplantilardan kafa yandi dedim icimden:))

 Hemen alelacele tasindigim icin tam yerlesmeden,sadece en gerekli olanlari goturup kesim-dikime basladim.
 Simdilik bir overlok bir dikis makinasi goturdum, gerisi yavas yavas.
 Bunlarda gordugunuz hastaligimdan once basladigim yarim kalan dikislerim. Sukufe'nin ustundeki reglan kol krep bluz, dolabin kapaginda asili olan  Cocuk giysi dikis etkinligi icin kiz cocuk mantosu,
 Masanin ustundeki on-arka kesilip, henuz kollari kesilmeyen kisa salas bir triko, kotlarin ustune giymek icin. ( Kiz valla ben maymun istahliyim hee)
 Oradaki ben gostermelik dikis dikiyor, rol yapiyor inanmayin:)))
 Cop kovasini tam ortaya koydum ki iki makinadada faydalanabileyim :)
 O koltuklar ve dolapta evden fazla diye zorla cikarttirdiklarim.
Bana kismetmis:))))
Eeeee bu koca salonda kostura kostura dikis dikmem lazim artik degilmi?
Durun acele etmeyelim, bende bu sans varken, kesin yarin kiraci gelir:))
Neyse bosta iki ev daha var gonlumu karartmayayim degil mi? :))

Musmutlu hafta sonlariniz olsun guzellikler,
veeeeee herkesin allah gonlune gore versiiinnnn

36 yorum:

  1. Bi köşeye de ben geliim mi, bu evde bizimkilerin ıvır zıvırlarından bana yer kalmıyor, üç gündür masanın üzerindeki legolar bile yerleşemedi. Can'ın aldığı çantalar her köşeden üzerime uçuyor, elektronik aletler başka, tamir aletleri başka. Nefes alacak köşe yok:-)

    YanıtlaSil
  2. Handan: Gel tabiii, ben tekim diye yayildikca yayildim, iviz zivirlarin icin usteeki odanin birinide veririm, asagidada dikis dikeriz, molalarda cay iceriz beraber. Mutfak tam ekipman, ucundan kiyisindan gorunuyor azicik:) Ohhhh missss

    YanıtlaSil
  3. Çok kıskandım ya kız,evin birini de bana ayır,yok yok,yanına köşene sığışırım ben,aynı odada çalışalım,hii çok özendiiimmm,gangster ayakkabılarıma karşılık bu işi bağlayalım derim ben :P

    YanıtlaSil
  4. Sevda Sahin: Al bagladik gitti. :) Tabiki yanimda ol, tamam bir masada senin icin koyuyorum, ustteki diger odayida sana veriyorum:) Ayakkabilarida ortak giyeriz, arada veririm sanada yani :)) Ohhhh 3 kisi olduk, Nurayyyyyyyy nerdesin bebegim? Senin masayida koydum keceleri kap gel. Bu kiyafetlere canta lazim:)) Dur ben cayciyi koyayim baskoseye hemen:)

    YanıtlaSil
  5. Bana oda yetmez boş evlerden birine de ben talibim!... kumaşlarım anca sığar :)))

    YanıtlaSil
  6. Alaaahh,gelmiş kadar oldum ya kız....

    YanıtlaSil
  7. Mevlüdeeee burdayımm :)) ne güzel düşünmüşsün ,bayıldım ,boş ver kiracıyı,sen yayıl oraya ,çaya yetişmek istiyorumm,aldım keçeleri geliyorum bekleyin beni anacım :)))

    YanıtlaSil
  8. Hep hayal ettiğim şey ,böyle hep birlikte yan yana çalışmak..ben de evin alt katını alıp atölye yapacağım,böyle çılgın arkadaşlarımla buluşup neler yapacağım(Allah kısmet ederse inşallah ) öpüyorum seni çılgın kadın :)

    YanıtlaSil
  9. Siyah Dantel: Seda'm o zaman soyle yapiyoruz: evler zaten bitisik nizam. Evin birini malzeme evi, burayida atolye yapiyoruz, hepimiz birarada oluyoruz. Nasil fikir??? :))

    YanıtlaSil
  10. Diktim Diktim Giydim: Nuray'im sen almaya ugrasma, bak burda alinmisi var!! :))
    Kiraya vermekten vazgectim evleri, biz cogalacagiz gibi geliyor bana. Daha cok yere ihtiyacimiz olacak:)) Ayyyy keske bu hayallerimiz gercek olsa kizlarrr, ruya gibi olurduk vallaa:)

    YanıtlaSil
  11. Elbet bir gün buluşacağızzzz,bu böyle yarııımmm kal ma ya cak :))))

    YanıtlaSil
  12. ohh mis gibi olmuş vallahi. Hiç çıkmayın orada derim :):)

    YanıtlaSil
  13. Mevlüde lütfen benide alll. Evde minnak bir köşede dikiş dikiyorum. Dağılmamak için gayret sarfediyorum, sürekli toplayıp süpürüyorum. İmdaattttt kurtar beni bu eziyetten. Ayyy orada ne güzel sessiz sedasız yayılaraktan dikiş dikilir. Bende istiyorum...

    YanıtlaSil
  14. Diktim Diktim Giydim : Eveeettt, umut fakirin ekmegidir degil mi hocammm???? Ama yinede insallaaaahhhhh diyorum can-i gonulden :)

    YanıtlaSil
  15. Yasemin Avun: Sglik sorunlarim gecti gibi, cikmam artik oradan herhalde:)) Birde sicaklar baslasaydi hayirlisiyla :) Malum tas ev, soguk oluyor:)

    YanıtlaSil
  16. Funda Caglayan: Gel Funda'm sende gel bacimm. Bak hali bile koymadim ayakkabi cikarma derdi yok, ay ip haliya yapisti derdi yok, aksam koca'lar gelecek toparlayayim derdi yok, cek kapiyi cik, birak daginik kalsin:) Obur evide actim servise gel anam gelll:))

    YanıtlaSil
  17. BENİM ORADA BU KADAR ÇALIŞMAYA GELENLERİN BAŞINDA OLMAM LAZIM:)))ACIKIRSINIZ ANA ABLA YÜREĞİM DAYANMAZZZ GELİYORUM MEVLÜDEM :)))YOK YOK O ÇALIŞMA DÜZENİ BENSİZ OLAMAZZ

    YanıtlaSil
  18. süpermiş valla, ne mutlu sana! kiracı gelene kadar bol bol dik bence, bu sakinliği bulamazsın bi daha ;))

    YanıtlaSil
  19. İlk uçakla geliyorum, sofraya bir tabak daha koy annem

    YanıtlaSil
  20. Ohhhh sefan olsun Mevlüde :))))
    Yayıla yayıla ne işler çıkartırsın sen şimdi oralarda :)

    YanıtlaSil
  21. Antigone: Tesekkur ederim ama yok, koca'dan sozunu aldim, kiraci gelirse bile karsi evi bana birakiyor, kiraya vermeyecek:))

    YanıtlaSil
  22. Mutluluklar sokagi:) Ay ben yerim senin ana-abla yuregini, gel anam-ablam gel. Ama o kadar yoldan geliyorsun, uzat ayaklarini dinlen sen ben hemen cayini dolduruyorum:)) Gel tabi basimiza bi buyuk lazim, kudurdugumuzda hissstttt isinize donun diyecek biri lazim dimi ama? Sensiz olmaaazzzzzz

    YanıtlaSil
  23. Funda Caglayan: Tabak kondu, masa kondu, oda hazirlandi, eeee hadii gozum yollarda kaldi:))

    YanıtlaSil
  24. Oytunla Hayat: Valla Sebnem'im en azindan daginiklik stresi kalkti ortadan:)) Iki gundur ugrayamadim oraya, yarim islerimin malzemeleri eksik, dahada yarim is olmasin diye kiyidan kiyidan geciyorum iceri dalmayayim diye.
    Sagol hayatim sefam olacak insallah bugunden sonra:))

    YanıtlaSil
  25. senin adına çok sevindim.dikiş adına aynı duygulara sahip olduğumuzdan sanki yanındaymışım gibi hissediyorum kendimi.bir an tüm kızlar ile orada toplanıp o güzel sihirli ellerin değmesi ile orayı bir saraya çeviririz biz.hayaller güzel dimi:)).mutlu dikişler mevlüde:)

    YanıtlaSil
  26. Valla herkes toplandı ben de gelim yaa :) sanırım her dikiş severin hayalindeki, oo tam benlik dediği ortam, çok şanslısınız ;) 'kiracı gelmesin amaan' mı desek bilemedim şimdi ;)

    YanıtlaSil
  27. Ayyy ben bu yayını kaçırmışım yaaa :(( Hastalıktan başımı kaldıramıyorum ki.. Ben evi geçtim bir dikiş odası arayışımdayım. Şanslısınız vesselam e hadi o zaman harika projelerde görüşmek üzere :))

    YanıtlaSil
  28. Ilcihan Ersoz: Cookkk tesekkur ederim, degil mi damdan dusenin halinden damdan dusen anlar misali:))
    Aaahhh bu hayallerimizde olmasa ne yapariz bilmem. Gruptan ayrilma hadi sende katil bize:))

    YanıtlaSil
  29. Rumeysa K: Gel tabi Rumeysa, isteyen olmazsa olmazi dedigi malzemeyi kapsin gelsin. Cogaldikca sahanelesiyoruz biz:)
    Kiraci gelsinnnn, ama diger evlere gelsin, bizim atolyemize dokunmasin:)))

    YanıtlaSil
  30. Aycan Ulus: Yok yok kacirmadin yeni bu yayin daha:))
    Birak arayisi artik, bak burdayiz hepimiz, sanada yer var.
    Hastalik seyri iyi gidiyordu, umarim bir aksilik yoktur.

    YanıtlaSil
  31. Her terzinin hayaliiii, musmutlu rahat geniş ferah sessiz dikişlerr :-)

    YanıtlaSil
  32. Sym Couture: Evet haklisin her dikiscinin hayali ( daha terzi olmaya kirk firin var:))

    YanıtlaSil
  33. aaa ne güzel olmuş, tam bir motivasyon!

    YanıtlaSil
  34. Mes TidyGhost: Degil mi, guzel olmus:))
    Hemde de ne sahane bir motivasyon, dagitiyorum toplamiyorum sahane oluyor:))

    YanıtlaSil
  35. Kiracı geldi mi? Aman sakın gelmesin. Çok güzel olmuş çünkü. Sefan iz olsun. Imrendim . Ben yatak odası nda dikmeye çalışıyorum. Inşallah birgün hayirlisiysa bizim de bi atölyem iz olur.size iyi dikmeler öptüm.

    YanıtlaSil
  36. Nilgun Aydin: Yok yok kiraci gelmedi:) Ama gelse bile diger evlerden biri benim sozunu aldim koca'dan:) Oooooo sizin isiniz daha zor, umarim genistir yatak odasi. Insallah en kisa zamanda hayalinizdeki gibi bir dikis odaniz/atolyeniz olur. Hic imrenmeyin yillarca odadan odaya kovuldum resmen:) Simdi sefa surme zamani:)) Opuldunuz...

    YanıtlaSil