26 Mayıs 2014

Ucus ucus elbise

Merhabalaaaarrrr,
Aslinda bu elbiseyi burda'nin Nisan ayinda Mayis sayisinda gorunce kesinlikle almali ve dikmeliyim dedim.
Alip diktim de... Ama nedense bu kumasin elbiseleri bir turlu bana yar olmadi...
Ilk dikise basladigimda ayni kumastan deneme amacli bir elbise dikmistim, yegenim cok begendi ona verdim.
Sonra kizkardesimin kizina abiye bir elbise dikmistim, o modelin de denemesini yine bu kumasla yapmis, onuda kiracimizin kizina hediye etmistim.
En nihayetinde bunu diktim, artik bu kesinlikle benim dedim. Havayi guzel gordugumuzde giyinip susleni gorumcemle attik kendimizi disari. (Fotograf cekmek icin:))
Usenmedim saydim, sadece bu elbise icin 34 poz cekmisiz.
 Bunlar icinden begendiklerimiz. Ama bu degil tabiki.:) Arabalarin yanindan yukari cikarken eteklerime basmamak icin cabalarken hain gorumce tarafindan blog alemine rezil edilme pozu...
 Askilarini ben cok begendim. Niye bilmem ben hep askilari eziyet olarak gorurdum ama bunda hepsi ayni anda dikildigi icin bayagi eglenceli oldu:)
 Pozlari alirken gorumcem kopardi beni resmen, gulumse, kendini hawai adalarinda guneslenirken dusun, yakisiklilar etrafinda gibi gulucukler at, Evvveeettt manken dedigin senin gibi olmali diyerek guya beni gaza getirirken, benim 32 dis surekli disardaydi:)))
 Bende: eyvah etrafimda bu kadar yakisikli varsa askinti olmasinlar, dur kocayi cagirayim derken pozu:))
 Burada sadece detayi gostermek istemistim ama gordugunuz gibi dip boyamin gelmis oldugunu da gostermisim:))
Elbisede fermuar falan yok, ondeki detay bunun icin dusunulmus. O bagciklari actiginizda arada kocaman bir bosluk olusuyor ve elbise cok rahat giyiliyor. Aslinda gogus altinda lastik var, ama sanki icime dogmus gibi koymadim lastigi.Iyikide koymamisim demelimiyim? bilmiyorum ama, hamile birine hediye gitti buda...
Anlayacaginiz yine bana yar olmadi bu elbise...Zenci bir kizim vardi hatirlarsaniz, hamileydi ve gecen hafta bize geldiginde kendisine hediye ettim.
Oda bana bu istiridye seklindeki salata tabagini getirmis  Abidjan'dan.(Fildisi)
 Tam ustune denk geldi bizde birbirimize anneler gunu hediyesi yaptik:)))
Evetttttt yine postun sonuna geldik:)

Musmutlu yarinlariniz olsun...

20 yorum:

  1. Cılgının benim, ne güzel anlatmıssın zevkle ve bende otuziki dis meydanda okudum anlatımını, ellerine emeklerine saglık, arkadasında güle güle giysin cok sık bir elbise olmus

    YanıtlaSil
  2. Cok yakismis elbise. Bizde daha cikmadi yeni sayi, bekliyorum. kolaysa bende dikecegim . Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Emekliyim.com: Tesekkur ederimmmmmm, senide gulumsettim ya taaaaa buralardan ne mutlu bana:)
    Simdi siyah kumastan ayni modeli tekrar dikiyorum, insallah o benim olacak ve oyle kalacak:))))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş elbise bence kendinize de yapmalısınız :))

    YanıtlaSil
  5. Meri Bagatur: Cok tesekkur ederim, hemen yanlisimi duzelttim, sayende. Cunku bu elbise Mayis sayisinda. Haziranda cikti ama ben modelleri pek begenmedim o yuzden almadim hazirani. Dikimi cok kolay, hep uzerinde tadilatta gerekmiyor, cuk diye oturdu benim beden.

    YanıtlaSil
  6. Aycan Ulus: Dikiyorum zaten bugun yarin onuda yayinlarim insallah. Ama kararliyim onu vermeyecegim kimselere:)) Tesekkur ederim;

    YanıtlaSil
  7. Çoook hoş!

    Muhteşem, ben beğendim valla...

    Yorumunuzu gördüm, evet arkası yarın zaten. ya yarın ya öbür gün. bundan sonra hep beklerim çünkü eğlenceli yorumunuza da BAYILDIM! :)

    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  8. :)))severim senin pozlarını.çok yakışmış rengi deseni modeli her detayı güzel bi kere sen güzelsin.ellerine sağlık canım.ama bak bu kez hamile birine gitmesi ayrı güzel.sen kendinede yaparsın aslında bu kez mavi çiçekli bir kumaşla denesen! :))

    YanıtlaSil
  9. Sen güzelsin, elbise güzel, gülümsemen zaten güzel,dünya güzel, biz güzeliz.......;) ama Allah aşkına orası neresi, o sokak, taş evler, taş döşeli sokaklar.........O sokakların daha çok resimlerini çekebilirmisin bizim için, tabii seni yormazsa eğer......

    YanıtlaSil
  10. Alanay Yildirim: Bende seni severim canim arkadasim, cok tesekkur ederim. Senin kalbin guzel ondandir bu guzel cumleler... Evet kizimiz geldiginde uzerinde penye daracik bir elbise vardi, super oldu oda rahatladi:) Bak simdi beni kumasciya yollayacaksin, dusurdun aklima mavi cicekliyi, siyahtan basladim ama mavi cicekli kumas bulursam dikerim ki , neden olmasin? :))

    YanıtlaSil
  11. Letafet ile hersey: Ooooo efendim kimler gelmissss, arada kendi blogunada ugrasanda dondugun icin bizde mutlu olsakya bitanem:) Guzel sozlerin, iltifatlarin icin tesekkur ederim,hepimiz guzeliz ve hep guzel kakalim. Burasi benim kapimin onu. Sokak falan degil yani, o tas evlerde bizim evlerimiz. Muhit yabanci degil yani. Sen iste her milimetresini cekerim senin icin canim arkadasim, lafimi olur. Kocaman opuyorum.

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel elbise, kırmızı ve beyaz benim de çok sevdiğim renklerden. evet o zenci kardeşimizi hatırlıyorum eski yayınlardan bahsini;))güle güle giysin. İstiridye şeklindeki salata tabağı muhteşem birşey doğrusu çok inceymiş hem hediye hem de düşünülmesi; Bu arada Elmira Kardeşime kargo umarım ulaşmıştır, inşallah da istediği gibi olmuştur (umarım). Sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil
  13. zamanın olunca dünkü yazıma bak amaa :)

    YanıtlaSil
  14. Gooogoook: Tesekkur ederim Handan hanimcigim, evet dedigim gibi bu kumas bana yar olmadi ama gittigi yerde eminim cok mutludur:) Salata tabagina bende bayildm ki kullanmaya kiyamadim hala:)) Elmira kargoyu almis, bir guzel bizim bilekliklerinde uzerine yatmis, ohhh keyif onda valla. Bu arada cok zarifsin, cok tesekkur ederim hediyeler icin.

    YanıtlaSil
  15. Deeptone: Biraz gec oldu ama geldim gordum, odulumu aldim. Cok tesekkur ederim, en kisa zamanda odul postu yazacagim, herkesler duysun ne kadar komik oldugumu dimi ama? :)

    YanıtlaSil
  16. eveeet duysun tabi ama valla ben senin anlatış tarzına çok gülüyom. bence gülmek güldürmek kadar güzel başka bişi yok kii :)

    YanıtlaSil
  17. Deeptone: Sen hep gul diye ben icimden geldigi gibi yazmaya devam edecegim:)) Hickimse aglamasin, herkes gulsun...

    YanıtlaSil
  18. Kumaşına da modeline de bayıldım. Keyifle kullanmanı dilerim..

    YanıtlaSil
  19. Kafa dergi: tesekkur ederim, bende begenmistim ama, kizimin uzerinde daha hos oldu:)) arkasi yrini hemen geliyorum okumaya...

    YanıtlaSil
  20. Juliette koc: Tesekkur ederim:) Sanirim ayni kumastan yine alacagim, baksaniza hep guzel yerlere gidiyor:)

    YanıtlaSil