04 Mayıs 2014

Bugun gunlerden ENERJI :))

Merhabalarrrr, cok uzun zamandir kendimi toparlayip gelemedim buralara. Aslinda bloglari gezdim, paylasimlarinizi okudum, ne yaptiginizdan haberdardim ama ne yorum yapacak, nede yeni post yazacak halim yoktu. Hadi bir gayret toparla kendini dedim, sagolsun gunesinde cok katkisi oldu bu enerji patlamasinda:)
3 kiyafet giydim poz poz fotolarimi cekti gorumcem. Ama hepsi ayri post konusu olacak, tembelligimi ancak boyle kapatabilirim:))
Cok begendigim kaliplarimin uzerine boyle kucuk notlar aliyorum
 Ve hangisi hangi kalipti diye dusunmemek icin, ne dikmissem o kumasla bagliyorum kalibi; ayni renkten iki sey dikmissem o zaman kumasin ucuna ne diktigimi yazan bir kagit zimbaliyorum. ( boylede duzenliyimdir :)))

 Ve cok rahat kesimli etegimin kombini. Bu fotografi cekerken gorumcem: kizimmmm ben boyle guzel fotograflar cekerim derken, benim el kol isaretimden anlasildigi gibi: kiziiiiiimmmm malzeme guzel bi kere, kotu cikma sansim yooookkkkk:))
(boylede ukalayimdir:))

 Sandigin uzerinde yarim tur donuste yakaladigi kare... Ben cok sevdimmmmm

Eveeetttt bu kadarrrrrr.
Musmutlu yarinlariniz olsun....

10 yorum:

  1. yaptığınızdan şüphem yok çok hoş ama su sandık büyüledi beni... çkkk güzel

    YanıtlaSil
  2. Ama özledik yahu :) Pozlar süper özellikle sandığın üzerindekine bayıldım :)) Güzel hatunsun vesselam :D

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin sefalar getirdin :)
    mavinin rengine bayıldım bu arada ;)

    YanıtlaSil
  4. Pembe Mavi: Tesekkur ederim, esim bu sandiklari Endonezya'dan getirmis. Yaklasik 40 tane falan var, evin her odasinda buyuklu kucuklu var, kalanlari da yavas yavas satiyoruz. Ama bu sandik gercekten cok guzel...

    YanıtlaSil
  5. Kahve Tadinda:Senin vol'leri okuyup mutlu oluyorum bende. Ilk geri donusumde diger postlarini atlayarak vol'leri sirasiyla okudum:)) Bende ozlemisim, tesekkur ederim. Sandigin uzerinde tamamen simariklik olsun diye cekildi, ama sonra cok sevildi:)) Optum hayat...

    YanıtlaSil
  6. Oytunla Hayat: Sebnem'im hosbulduk, tesekkur ederim. Bu kumasi kursta satiyorlardi, yegenim bayiliyor bu renge. Onun icin atladim kumasa hemen. Yegenime bir elbise, bir sort diktim, kendimede bunu diktim. Gercekten renk harika. Bu kiz bu isi biliyor sanirim:)))

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldin canımcım.bugünlerde sanırım birçoğumuz benzer durumlar yaşıyoruz.havalar düzeldikçe daha da iyi olacak sanırım :)
    eteğine ve fotoğraflarına bayıldım.hem rengi hem modeli çok güzel ve sana da çok yakışmış.güle güle giyin.sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık hem rengide çok hoş :))

    YanıtlaSil
  9. Alanay Yildirim: Insallah duzelir diye ummaktan baska caremiz yok degilmi? :)) Neyse insallah diyelim, guzel dusunelim pozitif enerji yayalim :) Cok tesekkur ederim, kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. baştan sona sırıttım ki yineee :)

    YanıtlaSil