04 Mayıs 2013

Nerelerdeyim???


Selammmmmmmmmmmmmmmmm
Karabatak cikti ortaya yine:))
Gerci uzun sureligine yine kaybolabilirim, cunku yapacak daha coooookkkkk isim var, ama dikis degil.
Kapi onundeki pave'lerin otlarini temizliyorum, arka bahcede kendime guneslenmek icin yer hazirliyorum, ciceklerimi ekiyorum, yeni alacagimiz gelin arabam icin garajda yer acmaya calisiyoruz, ve en onemlisi artik gozden cikardigimiz antika arabalarimizin fotograflarini cekip ikinci el oto sitesinde satisa sunuyoruz. Yani bayagi yogun ve yorucu bir yaz baslangici yapiyoruz. (Ama  havalar sicak yapiyor ya, hiiiicccc sikayetci degilim o yuzden) Sanirim Turkiye'ye bronz bir halde gelecegim:))))
Bu aralar diktiklerimi goturup sahiplerine veriyorum ama her defasinda fotograflarini cekmeyi unutuyorum:)) 
Ehh artik toplu halde hallederiz:)
Zaten son diktigim siparis kalem ve can etekleri yetistiremedim, birde ustune firca yedim, ohhhh sefam olsun:)))
Ama hata benim degil hatun gidisini one almis, benim sucum ne? Simdi kisin geldiginde giyer tiril tiril ohhhhh sefasi olsun:) 
(Ahh gorumcem bir duysa bunlari:))))))
Neyse efendim gelelim hazir aldiklarima.
Ilk defa magazadan bos cikmadim, sanirim seytanin bacagini kirdim:)))
(Caktirmayin, benim koca yanimdaydi, almadan ciksaydim daha hayatta benimle biryere gelmezdi)
Bu elbiseyi benim koca begendi, benimde uzerimde durusu cok hosuma gitti, hemde indirime girmisti aldim gitti:) Esprit : 45 euro'dan 20'ye dusmustu.


 Bu ceketide ben cok begendim, hemen kaptim kacirmadim yani. Buda Street One : 99,95 euro'dan 45 euro'ya dusmus.

 Uzun zamandir, uzun elbiselerin uzerine spor hale donusturerek giymek icin kot ceket istiyordum, bulmusken, hazir kocada yanimdayken alayim dedim. Nasilsa o oduyor:)))) Bunda indirim yoktu 25 euro'ya aldim:) Daha nesinde indirim olacaksa artik:)
Iste boyleeeeee, bugunluk hazir giyime katkimiz olsun dedik, hep dik hep dik, nereye kadar ama degilmi???


Saglik ve mutluluk herdaim sizinle olsun...

14 yorum:

  1. güle güle giy hayatım sefan olsun :) çok uzaklara gitme arada çık meydana yine fazla özletme çokta kararma buraya geldiğinde hani geleceksin yana banada ben kararamıyorum bir türlü kıskanırım :D bir haftadır senin pantolon üzerinde çalışıyorum beli bir geniş geldiki sorma on santim falan biyerde bi hata yaptım ama nerde çözemedim orta dikişten daraltmayı deneyeceğim. yeni arabalarda hayırlı olsun düğün sektörü yeni bir patroniçe kazanıyor öptüm kocaman

    YanıtlaSil
  2. Ornitorenkhandmade: Gonca'm arada cikarim ortaya ama birazda usengeclik var serde bu aralar. Hicccc merak etme kararmam, seni kiskandirirmiyim ben:) Pantalonun normalde kemerini taktiginda bol gelmemesi lazim, ama duzeltme yapacaksan orta dikise dokunma, o hatayi bende yaptim:( Ag kisminda kasma yapiyor cunku. plilerden yap daraltmayi. Ve tahmin ediyorum ki plilerden kaynaklaniyordur hatan. Arabalar icin tesekkur ederim, gerci henuz patronice olamadim ama faliyete bir geceyim, kimse tutamayacak beni.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Elbise çok güzel olmuş. Kot ceketli halini ben daha çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Çiçekli elbise çok hoşmuş.ceketlerde yakışmış üzerine.efendin yanında olunca fırsatı değerlendirmişsin.iyi yapmışsın.güle güle giy.hadi bakalım işlerindede Allah kolaylık versin.fazla yorma kendini.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Yelda kaya: evet kotla bende daha cok begendim tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  6. Fatma basaran: valla Fatma firsat bu firsat dedim, ben yalniz olsam hayatta o paralari vermem:)) Turkiyeden kalma bir aliskanlik fiyatlari hemen tl'ye ceviriyorum, amaaaaaann ne pahali diyorum. Efendi'dide buna sinir oluyor tabi:)) Yorulmadan olmuyor, bugun yine canim cikti, ama yinede tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  7. vallahi pensler artık o kadar birbirine yaklaştı ki onlarla oynasam hepsi üst üste olacaktı hani kağıttan yelpaze yaparızda ucunda hepsini bir araya sabitler sap yaparız işte öyle ben beceremedim sanırım bunu sonra yan plilerin genişliği belki kurtarır diye kesmeden ortadan bir aldın baktım idare ediyor kestim gitti ben paçakısmına pay veredim ama üst kısımları direk paysız kestim sen geniş dedin diye çok pay versem neyse sanırım dediğin gibi plileri başaramadım kumaşımda çok akışkan daha uygun bir kumaşla bir daha deneyeceğim. hadi patroniçem benim bekliyorum faaliyete geçme hikayelerinide. ay kız kocamı nikah tazelemeyede kandıramamki senin gelin arabasıyla bir tur atalım

    YanıtlaSil
  8. Ornitorenkhandmade: Gonca, hele bir paylas bakalim neresinde yanlislik yapilmis, bir gorelim bakalim, fikir yurutelim dimi? :) Yaaa araba konusunu hic acma, sinirden mideme krapmlar girdi cumartsinden bu yana. Efenim yaz gelmis, isleri yogunmus ancak yaz sonunda uzerinde calismaya baslayabilirmis. Anasini satayim dedim hep bize gelincemi bu yogunluk?, su anda 4 arabamiz var o garagistte, adam sadece birini 1 hafta sonra cikarabilirim diyor. Ana kofradan siyirmama az kaldi:(((

    YanıtlaSil
  9. vallahi ne desem ben şimdi sen dedinde bana üstelik bende biliyordum zaten bunu ama ben ölçtüm biçtim aradan daralttım süper oldu o an sonra kestim payları kemeri taktım fermuarı diktim bir giydim anacığım o ne daraltmışım daraltımışımda öyle bir daraltmışım ki yok yani bu akşam yeniden kemer biçip bir daha deneyeceğim bakalım olmadı telef oldu pantolon amaaaaaaan sefam olsun değil mi :)
    vallahi üzüldüm araba işine inşallah hızlanır işler

    YanıtlaSil
  10. Goncacigim eger kumasin esnekse fermuari hic takma, oyle daha guzel duruyor cunku. Boylece fermuar patindan biraz acabilirsin, yada plileri ac biraz. ag kismina dokunmaaaaaaa demistim ama ben sanaaaaaa:) Ya zaten tam modeli 3 tane dikmeme ragmen bende tam oturtamadim, ama 3.su fena olmamisti:) Neyse caniiimmmm sefan olsun tabiki olmadi yazin gelince birde beraber deneriz:)) Araba icin galiba bir sans yakaldik yine, benim koca yarin Fransadan bir araba daha aliyor, onuda bana verecek soz verdi:) Ama bunu baska bir garagiste birakacagiz insallah:) Bakalim artik hayirlisi diyorum:)

    YanıtlaSil
  11. Güle güle giyin Mevlüde Hanım, bence son derece güzel seçimler olmuş, Elbisenin kumaşı yazın serin tutacak cinsten birşeye benziyor çiçekli desenler her zaman içimi açmıştır. Kot cekete zaten söz yok, jokerler her zaman sevilir;)) ancak siyah ceketin havası hoş hakikatten! Güle güle giyiniz indirim ganimetleri her zaman baldan tatlıdır;)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. hahaha mutlaka bu düğün sektörüne gireceksin bu yaz sen kesin bak. şu an pantolon üzerimde aslında ağı darltsamda ağ daralmamıştı hatta şalvar gibi aşağıda ve rahat bel kısmı çok dardı kemeri birdaha biçtim ve bir daha diktim benim kumaş esnek değildi bende verev biçtim yine dar ama kemerin üst kısmı bende gece artık hırs yapmıştım kemerin arka kısmını söküp ön parçayı kıvırıp arkaya döndürdüm (vallahi ne karışık cümle kurdum ben böyle aslında pek kolay yaptığım iş) kuralara uymasada aslına uygun olmasada oldu bu kez hihihi

    YanıtlaSil
  13. gooogoook: Tesekkurler Handan, evet haklisin elbise serin tutacak cins bir kumas, zaten en cok kumasin dokusu hosuma gitti, surekli kot pantalon giyen biri olarak ilk defa kot ceketi deneyecegim:) Ama haklisin siyah ceketin havasi hakikaten hos. Tatli ne kelime uuufffff sahane oluyor hemde bu ganimetler, er kisi yaninda olunca daha tatli oluyor:))))

    YanıtlaSil
  14. ornitorenkhandmade: umarim benden guzel dikmemissindir, yoksa cok kiskanirim biliyorsun:)) Hadi paylas uzerinde gorelim, yok kiz araba geldi sahane birsey ama cok isi var. Ama Renault icin 2 haftaya cikartirim demis garagistte. Sanirim azicik ucundan yakalayacagim sezonu:)))

    YanıtlaSil