16 Eylül 2016

Transfer Kagidi ile Tshirt'e Baski

Merhabalarrr,
Bu aralar hala blogla aramdaki soguklugu gideremedigimden, yeni aldigim dikis makinasi ile yildizimiz barismadigindan yokum buralarda. En cokta gonul kirikligindan yokum ya, neyse bunun konumuzla alakasi yok:)))
Evetttt, gecenlerde diktigim fil'li tshirt'u prensesim: teyzeeeeee o benim olsun noluuurrrr deyince ki hayatta kolay kolay birsey begenmez! hemen verdim kendisine:))
Sonrada hayvanli talepler artinca, takvim yapragindan kesip kullanirim ki ben bunlari diyerek sakladigim hayvan resimlerini transfer yapmaya karar verdim.

Bunlar takvimden kesip sakladigim resimler, gonlum yunustan yana olmasina karsin, koala'nin sevimliligi kendini one cikarttti:))

Transfer kagidini yeni acilan bir magazada gorunce yine alayim dedim. Daha once kumascimdan almis ama kullanmamistim ki o biraz daha farkli bir kagit.
Icerisinde 5 tane transfer kagidi var, fiyati 10 TL gibi bir rakama tekabul ediyor.

Kullanma talimatlari Turkce haric:) her dilde var.

Soldaki 4 tane acik renk tshirtler icin, sagdaki ise  1 tane ve koyu renk icin.

Ben tercihimi koala'dan yana kullandim ve yazicidan renkli olarak trasfer kagidina fotokopi aldim. Sanirim tonerin azizligi renk solgunlugu. Ama tecrube ile, bir sonraki baski fotomuzu, koca kisisine verip isyerinden daha net cikti aldirmak :))


Bir sonraki foto buyuk itimalle bu flamingolar olacak::)) Eylul ayi cabuk bitse bari:))
Bu on yayin olsun. Tshirt henuz hazir degil. Kendi diktigim mi olsun? hazirmi alayim?  karar veremedim. Ama birazdan kumasciya gidecegim. Istedigim gibi duz bir penye bulursam, tabiki her isi elimden ciksin diye kendi diktigime yapmak isterim. :))
Musmutlu gunlerimiz olsun.

Tarik Akan'a allahtan rahmet, sevenlerine de sabirlar diliyorum.
Mekanin cennet olsun koca yurekli adam...

23 yorum:

  1. Şu transfer kağıtlarını kaç seferdir görüyorum bloglarda, hep niyetleniyorum ama buralarda satışı varmı araştırmadım bile daha :))
    Bu arada saflığa bakarmısın, seni okurken şimdi o takvimi kağıda nasıl geçirecek bu zıpır dedim durdum ahahahaaa :)) fotokopi çekebileceğin hiç aklıma gelmedi iyimi :))))
    Sen çok yaşa Mevlüdem ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben birkac blogda ve 10 marifette gordum. Buyuk kirtasiyelerde ve fotokopicilerde bulunabiliyormus, ama cok pahali diyorlar.
      Bence niyeti eyleme dok, eminim Oytun bayilacak bu ise.:))
      Ayni saflik bende de olusmustu, nasil yapacagim diye:)) Fotokopi sonra geldi aklima.:)))
      Opuyorum arkadasim...

      Sil
  2. Allah'ım ne kadden hamarat insanlar var :) Süpersiniz! Bekliyoruz o halde. Sevgiler ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be Emine, ne hamaratligi, tamamen tembellik. Bak mesela ben hamarat bi hatun olsaydim, o deseni islemeye kalkardim:)) Ama serde tembellik olunca ancak boyle kopyalamalar oluyor:))
      Yarin insallah yayinda olacak. Baski bitti, dikisler kaldi yalnizca

      Sil
  3. Mevlüdemmm dedim amavar bişey bunda n'oldu gönlüne gel öpem gönlünden canım sensiz buralar boş apmulu patlamış odada fenerle geziyoss:)) Sevda Şahin yok ayselMelike yok tın pıs ettiniz ortalığı delirtmeyin beni ulennn gelin artık yeter ama:)) Dikiş makinan hayırlı olsun bol enerji diliyorum , Tarık Akan Nur içinde yat uzun adam..
    not:Baskıları çabuk koy !!.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Optun gecti:)) Bak geldim.
      Ah o ampul bi patlasa ama nerdeeee? :))
      Sevdayi bilmiyorum ama Aysel instagramla aldatiyor blogunu, biz oyle duyduk:)))
      Aman sakin ol, yeter dedin yettim gari:)))
      Makinam icin tesekkur ederim, Guzel insandi. Mekani cennet olsun.
      Koydum, koydum:))

      Sil
  4. Mevlüde aklıma ne geldi ay du mail atcam:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahahaaa okudum mailini koptum:))) Yazdim sebebini:)))

      Sil
  5. Eminim çok güzel bir çalışma olacak .
    merakla da bekliyorum ...

    Şu gönül kırıklığı nedir bir anlatsan artık arkadaşım,blog arkadaşlığı tamamen bir terapi olayı bence,
    Kendimizi eğlendiriyor ve belkide dost-arkadaşlık kurabileceğimiz insanlar ı tanıyor,teselli buluyoruz,bunu kimsenin bozmsına müsade etmeyiz,olur biter.
    Gerçekten çok merak ediyorum,sakınca görmezsen paylaş lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eh iste Merih fena olmadi. Hasirdamasa daha iyi olacakti ama denemeden bilemezdim:))
      Bosverrrrrrr, gecti gitti sayenizde. Guzel yureginizden kocaman operim:)

      Sil
  6. Benim aramadığım yer kalmadı hiç bir yerde bulamadım izmir de anlatıncaya kadar canım çıktı bir yerde transfer kağıdı diye buldum ucuz oluşundan da bir acaba oldum ama onlar bence şaplon çıkarma kağıdıydı bir işime yaramadı :(
    gelin kızımın doğum günün de oğluma torunuma hepsine bir örnek tişört basacaktım tişörtleri aldım öylece de kaldım:( sonra eşim götürdü hazır baskı yaptırdı kendim yapamadım diye dert oldu bana da:(
    Bu ikili şekilde satılan kağıtların adı tam olarak nedir canım ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transfer kagidi diye satiliyor burada ama Turkiye'de ne olarak araman gerektigi konusunda bir fikrim yok ne yazikki?:((
      Insallah bulursun, bulamazsan haber ver bana, bir sonraki Turkiye ziyaretimde postalarim sana.

      Sil
    2. transfer kağıdı dedim kalın tek kat kopya kağıdı gibi bir şey verdiler resim ona bile tam çıkmamıştı eşime dedim bunlar yağlı dikiş kağıdına benziyor aydınger kağıdıymış o da.Canımm çok teşekkürler bulamazsam yazarım öpüyorum.

      Sil
    3. Ay cok alem bizim bu satis olaylari, tuvalaet kagidi kalmadi, zimpara kagidi verelim abla, gibi olmus. Aydinger kagidini muhendisler kullanirlar cizimlerde falan:) Ay cok guldum. Sen bosver arama, ozelden yaz bana adresini postalayivereyim sana hemen. Optum

      Sil
  7. Gönlümün sultanı bu postunu şimdi fark ettim.... meğer trasfer kağıdıymış baskının tekniği neyseki gördüm okudum becerikli hatun hadi döktür bakalım resimli bluzları bizde ağzımız açık seyredelim:) heee durun hiçç birinizi instagramla aldatmam sizler benim ilk gözağrımsınız sadece orası kolay olduğundan diktiklerime çokca resim çekemediğimden blogumu güncellemeyi tembellik ediyorum :)kendi sayfamda da yazdığım gibi herşeyi telefi edeceğim Melinedim, Kuğum canlarım benim inş. hvalar soğuyunca daha çok görüşeceğiz.Makinanı güle güle kullan enerjin çok sağlığın süperr olsun kuzum.Tarık Akan vatanına aşık bir sanatçıydı ışıklar içinde uyusun:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet burada ben transfer kagidi diye aliyorum. Su sertlik olayini halledene kadar, kumas boyalari ile devam edecegim bu sevimli hayvanciklara:)))
      Evet sen bizi aldatiyorsun instagramla:)) Bak gor kisin o karda kista kapiyi calacaksin ama biz kuguyla sobanin ustunde kaynayan ihlamurumuzu icerken acmayacagiz sana kapiyi:)))Cok tesekkur ederim, kocaman opuldun...

      Sil
  8. Mevlüdeciğim ,yazın blog işi ihmal ediliyor ve en iyi kışın başına oturuluyor,ben okuldan gelir gelmez ilk bilgisayarı açar bloğa bakardım hatta blog yüzünden burdaki canlı kanlı arkadaşları bile ihmal etmişliğim çoktur :)) Hadi artık çok ihmal ettik,ben neler dikiyorum neler,biçtiklerim,biçeceklerim ooo iştahlandırayım seni de, çok özledim çılgınlıklarımızı kısss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii havalariniz guzel oluyor, bi gezmeler, bi tozmalar, buralar kaliyor boyle boynu bukuk, yetim gibi:))
      Hiiiiccc istaha gelecek durumda degilim Nuray, coookkk yogun vede mesgulum. Ama gelip takip ediyorum, sen paylas gorelim bakalim neler yapmissin:))

      Sil
  9. selamlar, bu baskılarda kullandığınız mürekkep farklı mı peki, normal yazıcı mürekkebiyle de oluyor mu ?

    YanıtlaSil
  10. Demek böyle oluyormuş, hep merak etmişimdir, öğrenmiş oldum :)
    Teşekkürler, efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyle olur evde yapilan baskilar. Ama su yumusatma isini cozemedim henuz.

      Sil