18 Mayıs 2016

Eminonuuuuu

Merhabalaaarrrr,
Aylaaarrrr once bir pazen siparis furyasi vardi hani, Sevdamin bulup paylastigi:))
Hah iste dedim benim neyim eksik? Bende siparis vereyim. Al iste kiskanclik yaparsan boyle yuzune gozune bulastirirsin iste. Fesatlik iyi birsey degil, test ettim onayladim:))
Pazenlerimi sectim, siparislerimi verdim, sira odemeye geldi. Gittim bankaya, 160 tl odemem gerekirken 160 euro odedim geldim:)))
Allahtan Volkan bey farketmis te (bak bak bunu bile farketmemisim ben:) geri odemeyi yapti sagolsun.
Turkiye'ye gidince ilk once bazanin altina baktim, pazenlerimi sevdim:))) Guzel degillermi amaaa???
Sagda en alttaki yesilli var ya, hah onu gozume kestirdim, dizlere kadar ceket-manteau arasi birsey dikecegim ondan.


Ama onerilerede acigim. Sununla daha guzel olur dediginiz varsa?

Ayyy gormemisin bir pazenleri olmus, poz poz fotosunu cekmis:)))

Bunlarda Sevdamla Eminonu cikartmamizdan. Paso canta malzemesi aldim:))
Ama biz iki kafadar, herseyi fotografladik ta kendimizi fotograflamayi unutmusuz ya :))))

Bunlarin adi kapsulmus. Sagdakilerde canta tabanina konan parcalar. Ilk dukkana girdik, bakir rengi olani begendim. Icinde 800 tane var 50 tl dedi. Fiyatlar hakkinda bilgim olmamasina ragmen bana pahali geldi, bir bahaneyle ciktik dukkandan.

Iki dukkan sonra bir yere girdik. Pakette 500 tane var, 11 tl dedi. Hemen atladim tabi:)) 1000 tane kapsul, 100 tane miknatisli kapatici, 500 tane taban altina 54 tl verdim.:)) Karli alisveris oldu:))

Bu vidali olanlarda kapsulleri cantaya monte etmek icin gerekli olan aparatlar. sagdaki uzun parca bende vardi. Soldaki 4 parcaya 24 tl verdim.
Fiyatlarini yaziyorum ki almak isteyenlere fikir olsun. Yer: marpuccular sokagi, eminonu.
Canta sapi olarak kullanacagim bu simli ip: 100 mt. 15 tl. Altindaki siyah kece 1x1mt 4 tl. Cantanin tok durmasi icin. Yapiskanli canta telasi bulamadim maalesef.

Bunlarda boncukcular sokagindan aldiklarim

Su paris yazan canta aksesuarini cuma pazarindan aldim.
Rubanlar Eminonunden. Ozellikle Istanbul temali aldim ki Rus gacilarini cezbetsin cantalar:))
O genis olan ruban var ya, o benim:)) Ruslara yedirmem onu:))
Bunlarida torbalar icinde icinde aldik. Sonra ipe dizdirdim gelinlere:)
Ustune orumcek gecip, fularlarin kenarlarina dikmeyi planliyorum:)

Burasi buyuk bir tuhafiye. Ne ararsan var. Eminonune yolunuz dustugunde mutlaka ugrayin, illa ki size hitap edecek birseyler bulacaksiniz. El altta kartini yayinladim acik adres icin.



Bugunlukte bu kadar. Ben gidip biraz temizlik, biraz dikis atolyemde duzenleme yapayim.

Musmutlu gunleriniz olsun...

33 yorum:

  1. Pazenlerin çok güzel, dikeceklerini dört gözle bekliyorum. Bir sürü de malzeme almışsın. İyi günlerde kullan canım, sevgilerle:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yesil siyah pazeni kesip kesmemekte kararsiz kaldim Necla. Sanirim kiyamiyorum:))) Cok tesekkurler.

      Sil
  2. Eminonune gitmek istiyorummmmmm. Hepsini gule gule kullan bereketli olsun. Öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Git valla Ilknur, nasil deli guzel seyler var aklin durur.:))Cok tesekkur ederim. Opuldun...

      Sil
  3. Hain domdomlar niye kendi fotonuzu çekmeyi unuttunuz :) Sizi de göreydik, gönlümüz aydınlanaydı :))
    Aldıkların bir şahane, bakalım neler çıkacak bunlardan... Meraktayım bacım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiz sorma? Iki akli ust ayak bir araya gelince boyle oluyor iste:)) Birbirimizi gorunce dunyayi unutuyoruz:)) Kardes kisisine canta cikacak cogu. Birde Aysel'ime tabiki...

      Sil
  4. Ttatlım sen cennete düşmüşün İstanbul'da olmanın avantajını hakkıyla kullanmışın ponponlara bayıldım ayy neler yapılır onlarla :) divitinlerinin herbirinin deseni mükemmel benim ceketimin kumaşından da varmış sende inş. bende manto dikmek için seninki gibi büyük desenli divitinde alacağım ama bak ne diyeceğim sana bizim bursa kumaşcı instagramda beni silmiş ya da orda kapandı mı niye böyle bir şey oldu anlamadım eğer o beyle iletişimin olursa soruver ne olur ....her malzemeni gülerek kullan güzel güzel ciciler yapıp bizlere de göster balımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hakikaten bu konuda cennet Istanbul. Cok hakkini veremedim bu sefer. Ama yinede alacaklarimin cogunu aldim. O ponponlar bandana kenarlarina oya olacak insallah...
      Resimlerdekinden daha guzelmis pazen-divitinlerim:)
      Bu sabah Volkan beye yazdim whatsapp'tan. Hemen donus yapti. Instagrami yogunluktan dolayi kapatmislar, facebookta sadece digital baski olan urunleri satiyorlarmis, pazen icin de whatsapp'tan ulasabilirmissiniz.
      Cok tesekkur ederim hayat. Optum

      Sil
    2. Canım benim ilgilenip volkan beye sorduğun için teşekkür ederim ama whatsapp nosu yok ki bende .

      Sil
  5. Çok güzel şeyler almışsınız pazenleri merakla bekliyorum neler çıkıcak bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim de, pazenlerime kiyamiyoruuummm:)))
      Iki gundur masaya yatirip yatirip kaldiriyorum:))

      Sil
  6. Mevlüde hanım,hani soruyorsunuzya.O pazenden çift yüzlü yelek veya ceket yapın derim ben.Içindeki bir renkten ikinci yüzü kombin yapabilirsiniz.Ben torunuma diktim,çok şık oldu,instagram sayfamda da var.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cok yelek kullanmiyorum ama ceket icin evet iyi fikir Aysel hanim. Tesekkurler, bir tanesini dediginiz gibi yapayim. Google+ da baktim ama goremedim yelegi. Instagramda yokum ben:)
      Blogunuz yokmu?

      Sil
  7. Canım Mevlüde canım Mevlüde ne yaptın sen yahu,pazen krizim tuttu şimdi.Hepsi birbirinden güzel,güzel güzel dik iyi günlerdede giy.Sen ne yaparsan hangisi inan güzel olur inan arkadaşım.Pazenlerinle,boncuklarınla,kurdalelerinle mutlu kal.Ayrıca Ankara çıkarması olursa,beklerim,tarihlerimiz uyarsa görüşmek isterim yaa ne güzel olur.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahhahaa beter olun Merihcigim:)) Siz dikerkende benim burada krizlerim tutuyordu:))) Kizzzzz kiyamadim ya kesmeye pazenimi:)) (boyle bir manyaklik varmi allahaskina)
      Valla bu sefer takilacagim kocise. Hic gormedim Ankara'yi. Once gidip atami bi ziyaret edip, iki firca atip, Ulus pazarinda bulusuruz:))

      Sil
  8. Üçüncü foto,üsten üçüncü,pembeli çıtırı lütfen vintage.Sevda'nın modelinden elbise dik lütfeennnn.Sana yakışır arkadaşım.Giyip usandıktan sonra gönderirsin,azıcık orasını burasını değiştirir ben giyerim.Lütfeeennn tamm mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaaaaa deme bana oyle seylerrr, bak simdi hicccc kesemem o pazeniii. Ay bunu Merih cok begenmisti der icime dert ederim. Turkiye sinirlarinda olsam hemen postalardim sana. Optum en kocamanindannn

      Sil
  9. Mevlüdem kız Allah gönlünün muradını versin inşallah. Bu aralar çanta siparişleri alıyorum ufaktan. Bende Eminönüne gidip mıknatıslı çıtçıt ve diğer malzemelerden alacaktım. Ama nereden alacağımı bilmiyordum. O adres veren, bu güzel paylaşımı yapan ellerini öpim. Çooook işime yaradı valla kız. Bayıldım aldıklarına. Pazenlere ayrı aktım. Hatta kıştan daha yeni çıkmamıza rağmen ayyyy dedim kış gelsede yine pazen diksek. Güzel güzel çantalar güzel güzel ciciler dik inşallah hayatım. Çooook öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundamm bak ne guzel isine yaramis iste hayatim. Benim icinde Sevdam arastirmisti. O yuzden hic zorlanmadik. Zaten carsinin icine girdiginde marpucculari sordugunda direkt yonlendiriyorlar seni ki orasi canta malzemeleri sokagiymis. Neler var neler. Ama birkac dukkan gezdikten sonra alisverise basla. Cunku fiyatlar cok degiskenlik gosteriyor.
      Pazenlerime akmayiniz lutfen, benim akmalarima sayiiniz:)))) Kisi bekleme hayatim kalk buraya gel, nasil olsa 4 mevsim giyiliyor burada:))
      Bende optum en kocamanindannn

      Sil
  10. Pazenlerin hepsi de ayrı güzel. Güle güle kullanın.Kesmeden önce mutlaka yıkayın olur mu? Ben ilk seferinde acı bir şekilde öğrendim nasıl çektiğini...Bir de ruslar nereden çıktı yahu, Belçika'ya rus çıkarması mı var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim. Hahahhaaa bende yikamadan once bdiktim birdefa, ama hic cekme yapmadi:)) Ama bunlarida yikadim. Yarin kesecegim yesil siyahi insallah.
      Erkek kardesim Antalya Kemer'de turist pazari aciyor. Orasi icin bende canta ve bandanalar dikiyorum. Rubanlarida canta suslemesinde kullaniyorum. Ama genis olani kendime aldim, yani cantalarda kullanmayacagim:)) Iste Ruslar oradan cikti:)))

      Sil
  11. Kııısss sen abimi batırmaya mı geldin buraya yazık adama yaaa kaç maaşını harcadın adamcağızın... ( Bana bak az almışsın kıss hazır gelmişsin azıcık daha alaydın ya anam ;)) ) Aldıklarının hiiiççç biri güzel değil ne kumaşlar ne de diğerleri sen bana ver onları ben gideyim değiştireyim değişim olmazsa artık şansına küs ben kullanırım :)) Yeni projeleri merakla bekliyorum zira şu sıralar iyi bir izleyiciyim ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abin benim icin kazaniyor parayi:)) Bi kazanana bi yiyici lazim degilmi ama?:))
      Kiz kendisi dedi valla bak, hatta bide kizdi niye butun malzemeleri almadin diye.
      Yuk hakki sorunsalim olmayaydi Istanbulu kokunden kaziyacaktim ama iste yuk hakki...:((
      Getirdiklerimi kacirdin sen geride kalanlarla idare et:)) Veriyorum Turkiye'deki ev adresimi......:)))
      Su tutulmalarim gecsin dikecegim insallah:))

      Sil
  12. Pazenlerin hepsi cok guzel. Hak gecirmemek lazim. Bence yapacaginiz manteau- ceket patchwork gibi olsun. Biraz yesil,biraz kirmizi. Gule gule kullanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozlem hanimcigim, super fikir, ama illaki bu pazenlerden parcalar kalacak hepsini birlestirip dediginiz gibi bir proje yapabilirim:))
      Tesekkurler...

      Sil
  13. Kumaşlarına, süslerine, püslerine bayıldım doğrusu. Güle güle kullan hepsini. Şimdi neler dikeceğini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayilarak aldim:)) Bakalim iki gundur magaza geziyorum istedigim gibi mevsimlik bir ust bulamadim. Zaten aklima koymustum, pazenin biri uzun ceket-manteau arasi birsey olacak. Yarin kesecegim.

      Sil
  14. aaay kumaşlar ... :)) neler olcak onlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kumaslarrrr, cevabim gecikti ama bak bakalim neler olduguna, begenecekmisin? :))

      Sil
  15. Pazenler mükemmel ,artık fikirler uçuşurken uyku tutmaz sizi. keyifli geçsin tatiliniz sonrasın da sıraya dizilecek ciciler.:))

    YanıtlaSil
  16. o dükkan tam benlikmişşş,gitmeliyim mutlaka bir gün :)) pazenler de tam sevmelik haklısın sevmekle,ne yapsan olur Mevlüdeciğim,sen yap yeter kiii :) amaaa amaaa benim pazenlerim senin pazenlerini döverrr (bu son cümle seni çok çok sinir etmek,rekabet oluşturmak ve senin daha çok daha çok pazen almanı sağlamak ve yurda döviz girişini arttırmak içindi :)))) Hahahaha yaşasın kötülükkk,beni özlemişsindir sennn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla dikisle ugrasan herkesin gitmesi lazim o dukkana:) Bak verdim adresi haydi kos kosss:)))
      Kesin dover senin pazenler canim, sustum ve kabul ettim:))
      Ne kadar alsamda sana yetisemem, amaaaaa, benim rubanlarimda seninkileri doverrr, benim kumas fuarlarim seninkileri doverrrr, benim makinalarim seninkileri doverrrr. Oldumu??? :))))
      Cok ozledim sinir bozucu ortmenimmmm:)))

      Sil