05 Nisan 2016

Yinemi Etkinlik? Bu seferki NE???

Merhabalarrrrr,
Evet yine etkinlik. Doyamadik bu etkinliklere, son gaz devam edelim dedik.
Birbirimizi gaza getirerek arka arkaya duzenledigimiz ve,  hadi bir dahaki ayda su etkinligi yapalim dedigimiz CANTA DIKIM etkinligmiz var sirada.

Bu etkinlige yine ben evsahipligi yapacagim:)) (Tuh bu fotoyu unutmusum:)

Hadi kizlaaarrrr atlayinnn, ETKINLIGE GIDIYORUZ!!! :))



Yanliz kucuk bir supriz var bu etkinlikte. Etkinligimize diktikleri cantalarla katilacak olan arkadaslarimiz arasinda bir cekilis yapip, diktigim cantalardan birini hediye edecegim.
Arada kendimizide simartmak lazim degil mi?:))
3 tane canta modelim var. Kazanan arkadasimiz, hangi modeli isterse onu dikip gonderecegim kendisine.

Buyrun modellere:

1. model hem kol cantasi, hem sirt cantasi olarak kullaniliyor. Iki materyal kullandim imitation deri ve kumas. Isteginiz dogrultusunda sadece deri yada sadece kumasta olabilir. Ayrintilari konusuruz:) 

2.model, bir sirt cantasi.  Icinde bir cep var, astarsiz. Farkli bir materyal kullandigim taktirde, icine astar ve daha fazla cep yapabilirim ki ayrintilari yine konusuruz:))

3. model bir kol cantasi. Iki renk imitation deri yada kumastan yapilabilir. Buda arzunuza kalmis. Astarli, fermuarsiz, fermuar yada miknatis kullanilabilir. Bununda ayrintilarini konusuruz.:))

Evet hanimlar, simdi gelelim etkinlige. Etkinligimiz 10 Nisanda baslayip, 25 nisanda bitecek.  Bitiren arkadaslarimiz gmail adresime (ustte iletisim bolumunden adresime ulasabilirsiniz) fotograflari gonderebilirler. Olasi aksilikleri onlemek icinde bu yayinin altina bitirdigini ve fotografi gonderdigini not duserse, cekilisimizi hak gecirmeden yapabilirim. 27 Nisanda cekilisi yapip, kazanan arkadasimizin cantasini dikecegim. Bu tarihten sonra Turkiye'ye gelisim yaklastigi icin, tarihi uzatmak gibi bir sey sozkonusu maalesef olamayacak :(
Hepimize kolay gelsin ve iyi sanslar.

80 yorum:

  1. Bana ne bana ne, çanta dikenlerin zaten çantaları var ben ikinci modelden ama şu içimi bi hoş eden kumaştan değil de (süet mi neydi, ayy, düşününce bile içim bi kötü oldu) kottan istiyom. O kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahahaaa Handannn, ne diyeyim ben sana simdi bilemedim ki:))
      Nubuk benim kullandigim, huylaniyormusun kizz?
      O kadar diyorsun yani:)))
      Sen iste ben sana valizler dikerim hayatim. Ama bu etkinlik sadece katilanlara ozel...

      Sil
    2. Origami çanta yapayım bare, sayılır mı...

      Sil
    3. Tamam yap, olur. Senimi kiracagim? :))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Gor bak senin icin neler yapiyorum:))

      Sil
    2. Harika olduğunu söylememe gerek yok sanırım ;)

      Sil
    3. Deme oyle, simaririm dememe gerek te yok sanirim :))

      Sil
  3. Ben dikişten anlamam...bir çekiliş düzenlesene biz de katılabilelim. İlla çantamı dikmemiz lazım. Öylesine katıllsak olmaz mı,;))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ucundan kiyisindan bulas o zaman:)) Hahahahhaaa cekiliste yapariz bir ara, ama buna oylesine katilamiyorsunuz maalesef...

      Sil
  4. Peki üç çantayı da istiyorsak nolacak ;))) Neyse ben ses etmiyim bari sonra bitiremezsem rezillik olur valla :))) Öptüm seni tatlım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Syunu cikarmiyoruz diyoruz bizde. :)) Olduki suyunu cikaracagiz derseniz Aycan hanimefendi 6 canta dikeceksiniz. Yok oyle 3kurusa 5 kofte! :)))

      Sil
    2. İlk görseldeki sen değilsin dimi nolur sen olma yoksa çatlarım valla ;)))) Beni evlatlık alır mısınız lüüütttfeeennnn sizin böyle model model arabalarınız varsa beni evlatlık alın söz valla bakarım sizi :)))

      Sil
    3. Icindeki benimde arabayi fotoshopladim:)))) Hahahahah valla benim kiz, atla etkinlige gidiyoruz haydeee! :))
      Aliriz tabi zaten hep bir kizimiz olsun istiyorduk:))
      Ikinci arabanin dis retorasyonu bitti, sira icinde. Onuda sana yaptiririz evlaaatttt:))
      (Yalniz bize bakmazsan arabayi geri aliriz haa!!! :)

      Sil
  5. Etkinlik kraliçesi Mevlüdeee :)şimdi de çente dikeceğiz öyle mi :) seni mi gırcezz Mevlüde çente de dikeriz,her bişey de dikeriz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay harbiden instagramda Funda burada ben, etkinlik duzenlemekten helak olacagiz:)))
      Cente dikeceezz gari. Girma benii, dikivee gidsin giizzz. Bagarsin sene cikiverii cente bellimi oluuu!!! :))

      Sil
  6. İlk çantaya dergide ilk gördüğümden beri aşığım!... Ama hala dikmedim... :( o kadar tembelim ki etkinliğe katılacağım demeye cesaretim yok ama çok isterim katılmayı... bakalım... göreceğiz... belki keyfim olur da dikerim birşeyler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vayyyyy kacak geri dondu:))
      Sedaaaa nerelerdesin sen kuzum.? Ah be canta sen nelere kadirsin boyle?:)) Seda'miza kavusturdun bizi. Hadi silkelen, at tembelligi uzerinden. Bahaneyle dik cantani. Yazdim seni ilk siraya ona gore. :))

      Sil
    2. Canım benim ben dikişi hiç bırakmadım sadece instagramdayım... seni de severek takip ediyorum gizliden gizliye... ;) ama son iki aydır bayağı bir kış uykusuna yatmıştım... baharla birlikte biraz canlanma oldu... çok bayıldığım bir çanta vardı gerçeği 400 tl idi... etkinlik bahanesiyle onu "çakma"larım belki... :))) ama katılamazsam da kızma olur mu? benim bu aralar sağım solum pek belli olmuyor... bir depresyondan çıkıyorum öbür depresyona giriyorum... inşallah diyelim sevgiler!...♡♡♡

      Sil
    3. Ben bu instagrami bombalarim arkadas!!! :)) Butun blogcular oraya gitti. Durun siz durun, ben bocugume bir virus attirayim o instagramada gorun siz. Blogun kapilarini kapatip ustune kilit vuracagim burayada gelemeyin birkac gun:))
      Maliyeti 100 tl(yi bulmayan seylere ne fahis fiyatlar istiyorlar boyle. Ondan sonra isler kesat diye yakiniyorlar. Cak guzelim bunlara bu gerek! :))
      Ahhh analarimiz, canimiz sıkılıyor dedigimizde, ya terlik oynardi, yada etimizi cimdikleyip oda ne kiz derlerdi. O acidan birden cikiverirdik o buhrandan.:)) Sanada oynasimi o terlik acaba?:)) Cik o depresyondan, bak bahar gelid, cicekler acti, kuslar civildasiyor, yarinlarimiz daha umutlu...
      Sevgiler, en kocamanindan hemde:)

      Sil
  7. Hadi gari diyerekten kendimi gaza getiriyorum. Bebişi uyutayım , olacak inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi gari o zaman:) Olacak olacak, cok guzel olacak:)

      Sil
  8. Yaa makinemi kaldırdım ben,dikmicam işte yaa.Daralıyom dikerken,bn syretcem sadee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohhh ne ala memleket. Siz etkinlikleri duzenle diye atin beni ortaliga, sonra makinami kaldirdim diye yok olun ortadan. Cok pis kavga cikaririm:))
      Iptal ederim etkinligi, Belcikayi orgutler oylar toplarim malum kisiye, daha olmadi, canli bomba olur evinin onunde patlatirim kendimi:))
      Ikna edebildim mi? :)))

      Sil
  9. Mevludecim önceden diktiğimiz olmaz mı ? he de hadi.

    YanıtlaSil
  10. Yazmayım yazmayım dedim dayanamadım bu ne canım hep etkinlik.
    Benim gibi çanta dikmeyi bilmeyenlerin günahı ne
    :) :) :) :)
    işin şakası bir tarafa harikasınız valla :)
    elinize emeğinize sağlık
    sizleri gördükçe kumaş alasım dikip biçesim geliyor valla

    Blogumada beklerim inşallah bu güzel enerjiniz hiç bitmesin

    http://esmaenes.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dedim sana. Yazma dedim, bekle dedim. Demedim mi?
      Tamam demedim kabul.:)) He yaa bu ne boyle hep etkinlik, hep etkinlik. Ama anacim sizide basibos birakmaya gelmiyor hemen depresyona giriyorsunuz is olmayinca:) Ne yapiyorsam hep sizin icin valla:))
      Heeehhhh bak icinde var dikis aski, onu disari cikarmak icin bu etkinlikler iste. Hadi kostura kostura gel, halayin sonuna mendil sallayacak eleman lazim:))

      Sil
  11. Ben de varım.Dikişle aram iyi değil ama ne zamandır erteliyordum.İkinci çanta hoşuma gitti kızıma.Abooov kendimi dolduruşa getirip bir de dolmuşa bindim eyimi :)))Bir de bitiremezsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bak bak!!! Etkinlige katilmis, cantayi dikmis, cekilise katilmis, birde ustune kazanmis model begeniyor:))
      Bitiremezsen kizin basinin etini yer, benden soylemesi:))

      Sil
  12. Aysel Hanım'ın düzenlediği etkinlik sayesinde tanımış oldum sizi,tanımakta epey geç kalmışım,maşallah nasıl güzel şayler yapıyorsunuz,ellerinize sağlık,çanta dikme etkinliğene de mutlaka katılmak isterim,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozaman ne diyoruzzzz, haydi halayaaaa!!!! Oturmaya gelmediniz buraya:)))
      Cok tesekkur ederim, bekleriz etkinlige. Bahaneyle bir cantaniz olacak ve bakarsiniz, cekiliste sansli sen olursun ikinci cantada bonus olur:))

      Sil
  13. Mevlude sen kızarsın bana şimdi ama kız ben duyrusunu yapsam, daha önce hic çanta dikmedim, rezil olmak da var işin ucunda:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay cok guldum:)) Kiz nasil korkutmusum ben sizi yaa, cok kizdim kendimi, kulaklarimi cektim, isaret parmagimi salladim yuzume yuzume hiiiii diye:))
      Kizmayacagim soz!!! Diekrsende bastacimsin hayat. Opuyorum...

      Sil
    2. Yaşasın tamam o zaman:)) Disiplin iyidir kız, yayılmayı önler:)). Yok canım ben durumdan hiiç şikayetçi değilim:)) belki bu şekil olmasa da bende kendimce bir şey yaparım InşaAllah çooook öptüm:)

      Sil
  14. Ben de varım bre,pilavdan dönenin kaşığı krılsın heyt çekilin bu halayda bende varım tey,tey,tey,lülülay lay lay lom.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayde breee!!!!! Kirilsin valla Merih. Halay kalabalik olunca guzel cekilir, haydi halayaaaa tey tey teyyyyy!!!

      Sil
  15. Ayy bak o kadar çanta dikiyorum. Ama aklımda seninkilerde şu an. Umarım çekilişi kazanırımda senin çantalardan birine sahip olurum. Çok mu fenayım yaa :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahahaaa Yass, eger cekilis sana cikarsa bu ne olur biliyormusun? Bayramda sekerciye, seker goturmek olur. :))
      Cok fenasin coookkk.:))

      Sil
  16. Ayy bu etkinliğe katılmazsam gözlerim açık giderim. Zaten beni etkinlik perileri çarpmış. Bir fazla etkinlik göz çıkartmaz dimi cicim. Bu etkinlikten sonra birde ayakkabı dikme etkinliği yapalım bir o kaldı. :)))) Yaz geliyor, dikilsin rengarenk çantalar amannnn sabahlar olmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten carpildin sen kuzum yaa. Hayir bide benide yaninda surukluyorsun:))
      O ayakkabiyi sorma.:) Geen hafta eski araba fuarina gittik, uzerimde diktiklerim. Herkes biliyor dikis diktigimi de. Etek, bluz, manto, canta hepsini ben diktim dedim. Birtek ayakkabi kaldi, onu dikemiyorum. Nasil gulduler, yakinda onuda yaparsin dediler:))
      Dikilsin valla. Bu sene bagaj yuk hakkim yine asacak, koca kisisiyle birbirimize girecegiz yine:))
      Hadi kap cantani gel halaya:)

      Sil
  17. Benim çanta dikmem resim yap dediklerinde çomak adam çizmeme benzer heralde :(. AYŞE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz herturlusunu kabul ediyoruz Aysecigim. Yeterki cabala diyoruz:))
      Belki dikimi beceremezsin ama bakarsin dikilmis bir tane kazanirsin. Kimbilir? :))

      Sil
  18. Efendim ben etkinlikler için varım sanırım instagramda Fundanın pantalon etkinliği Nilgün öğretmenin yine pantalon etkinliği sana zaten sözüm vardı bu ne demek kanbersiz düğün ol-mazzz :))hepsine yetişmeye çalışacağım ....hadi sana acık çıtlatayım benim çanta bitmek üzereyken çocuklarımıza oyuncağa giriştim bu yüzden kenarda bekliyor ;)
    Çekiliş hediyelerinin herbiri şahane inşallah bana çıkarr :p Hadi bakalım yeni etkinliğimiz hayırlı olsun kuzucuklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu cantadan sonra cekiliyorum etkinliklerden Ayselim. Malum yaz geliyor, benim cantalari ve bandanalari bitirmem lazim. (Kardesimin turist pazari icin dikiyorum)
      O yuzden beni mazur goreceksiniz bundan sonraki etkinlikler icin.
      Benbe bebek dikiyorum ama nasil ulastiracagil diye dusunuyorum:(
      Sansin bol olsun canim, insallah gonlune gore olur:)Haydi halayaaa:)

      Sil
  19. Yorumumun altına yazayım dedim bir türlü beceremedim :)
    İçimde dikiş aşkı olduğu kesin :) lise yıllarında dikiş kursuna gittiğimi öğrenen mahalledeki kadınlar tüm kız çocuklarının kıyafetlerini bana diktirdiklerinden olsa gerek o gün bugündür bıkkınlık geldi dikişten :) o zamanlarda en büyük hayalim kızım olsun da ona şöyle pileli bir etek dikeyimdi ama kız kocaman oldu 7 yaşına geldi ben ona bir çöp bile dikemedim.
    duygusala bağladım galiba tamam tamam aldım mendili halayın sonuna geçiyorum tey tey tey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyyy yazik sana yaa. Ben kursa gitmedim kendi kendime dikerdim ama mahallelide bana getirirdi iligini sokugunu. Oyuzden simdi biri birsey dik dediginde cok geriliyorum. (Nasil bir mahalle baskisiysa:))
      O yuzden seni cok iyi anliyorum. Kiz dedinmi bende akan sular duruyor. Hemen cantayi falan birakip kizina etek dikiyorsun. (Boylede zorlarim seni:))
      Oy ben yerim o fistigi. Bir plili etegi bile yokmuymuuussss!!! :(
      Hah halay simdi tam oldu:))

      Sil
  20. Amanın her yer etkinlik kaynıyor. Bugün tüm blogları dolaşıp yorum yapayım dedim vay başıma gelenler. Sevgili Aysel'cim zaten etkinliği yayınlamış yetişemedim. Çanta etkiliği, Funda'cığımın tulum etkinliği öldüm bittim elimdeki yarım işler imdaaaaat. Etkinliğin hayırlı olsun bir tanem. süprizin de baştaki arabanın içindeki fotoğrafında harika.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay harbiden senin isin dahada zor hepsine katilacaksan:)) Ben bu etkinlikten sonra hicbirine katilamayacagim maalesef. Hos instagramda yokum zaten:)) Iyikide yokum:))
      Cok tesekkurler, sanada kolay gelsin.

      Sil
  21. Dur bakem,dikmeden çanta yapabileceğim bir formül bulurum ki ben.Hihihihi kız valla dikişin d harfini duymak istemiyorum.Öyle darallandım yani.Şimdi şeyini çıkarana kadar yapıyorum ya her işi,dikişin şeyini çıkarmışım o yüzden canım istemiyor.Kutu yapmanın şeyini çıkarmama az kaldı.Ondan nakışa geçerim,oradan dönerim dikişe gene.Ama aklımda var bir çanta,ayakkabıya gelince dikemesek de ezik bir ayakkabıyı designer ayakkabısı haline çevirebiliyoruz elhamdülillah,hihihihi.Toplaşıp bir ayakkabını kap gel atölyesi yapabilseydik süper olurdu.Ben tek tek yardım ederdim herkese ama yapsak yapsak İstanbul'da yaparız,o da belki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ne yaparsan yap Sevdam, bak Handan bile origami yapip katiliyor:))
      Eeee anacim bizim huyumuz kurusun, illa biseyin suyunu cikarmadan durmayiz:)
      Iyi madem ama bu son olsun. Bak bende bundan sonra cekiliyorum etkinliklerden. Aman yada nasil istersen oyle yap bee, bosverr, istemeyince olmuyor iste. Hadi seyret bakalim bu seferlik.:))

      Sil
  22. Ne guzel bir etkinlikmis merakla bekliyorum modelleri:)

    YanıtlaSil
  23. Kizacaksin ama instagramda takilirken gormemisim ben bu postu. Sen de gelsene insstagrama ? Valla bir kac deli cok egleniyoruz biz, cete kurduk :))
    Canta diktiydim bi tane onla katilsam olur mu? Dugmelerini yeni diktim zaten. Tulum dikcem, pantolon dikcem, canta dikcem. Mevludecim oyalama ama beni, cok isim var. :)) Sen ne renk dikeceksin? Desene gidip ayni renk kumas bulayim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kizacagim size bee. Instagrami yakinda virusleyecegim zaten, o zaman gorun bakalim aliyormuyum sizi buralara:))
      Funda'da soyledi bi Sevda, birde ben kalmisim. Biz hala inatlasiyoruz bakalim kismet?:))
      Olur illa simdi dikin demiyorum, ama kendiniz dikmis olun, ister eskiden ister yeni farketmez. Kasmiyoruz kendimizi, sonucta mutlu olmak icin yapiyoruz.
      Oooooo senin isin cok Mehrina, ben tutmayayim seni, bak hala okuyor, kiz gitseneeee!!!:))
      Iyi hadi git al bakalim ayni renkleri. Ben soz verdigim cantalari dikecegim sahiplerine. Onlarda kirmizi ve siyah imitation deri istediler:))
      Baska renk dikersen kabul etmem bak, o kadar kopya verdim, ise yarasin:))

      Sil
  24. Ben de varım dememe gerek var mı? Nerde etkinlik orda ben :))
    Funda Hanım instagramda ikibacaklıherhangibişey etkinliği düzenledi, ona katıldım, ayrıca iki farklı procem daha var, o yüzden, diktiğim çantaya "çok basit bu, buna da çanta mı diyorsun, bildiğin poşet bu" şeklindeki yorumlarınızı lütfen yutunuz, ne dikersem kabul ediniz, zira etkinlik ödülü olan birinci model çantaya çok fena göz koydum ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerek yok tabiki, Sen listenin en basindasin:))
      Hahahaaa iki bacakli birsey derken, bende iki bacakli bebek diktim, oda olurmu acep? :))
      O dedigin yorumlarin heeeeeepsini yuttum gitti:)
      Goz koydugun canta icin bolll sanslar o zaman:)

      Sil
  25. AA ne güzel fikir. Ben de örüp diktiğim çantamı gösteririm sizlere;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AA super olur. Sabirsizlikla bekliyorum:))

      Sil
    2. Ben fotoğrafı göndermeyi unutmuşum kusura bakmayın. Nerden gönderebilirim

      Sil
  26. Biz de yine agzimin sulari aka aka izliicez sonuclari desene...hadi bakalim:)

    Bari ben de bu etkinlikte cay falan dagitaydim, börek neyin yapaydim...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba oyle olacak Aysecigim:))
      Sen hazirla cayi boregi, gelenlere ikramda kusur etmeyelim:)

      Sil
  27. Ben de etkinliğe katılmayı çok isterdimm:) hafta sonu torunum ve gelin kızım gelecek yoğunuz sonrasın da birlikte İzmir'den Balıkesir'e gidilecek Ben dönene kadar siz bitireceksiniz. ben de bulaşmış olmak için döndüğümden yaptıklarımdan minik bir kolaj ile katılırım kabul olursa:)))
    Katılan tüm blogcanlara kolay gelsin . sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki kabul olur Hatice, sadece cekilise katilamazsin. Cunku tarih 25inde son. Uzatamiyorum, sebebini de yazdim zaten. Ama el emeklerini gormeyi cok isterim.

      Sil
    2. Fotğraflarla bir stand açtım sayfama (23 nisan da evim de olamayacağım için iki yayın bir ara da gibi oldu:)
      yola çıkmadan hem durum bildirmiş olayım hem de etkinliğe katılayım istedim.
      çekiliş sorun değil kuzum maksat siz güzel kalplerle birlikte olmak sevgiler.

      Sil
  28. Sayın becerikli etkinlik sahibi :)
    Ben bu etkinliğe hazır çantamla katılacağım bilginiz olsun... Çekilişe bende katılacağım banane :))))
    Dikiş dikenin şansından banada gönder allahım, yoksa mevlüde beni çaaatııırrr çatttııırrr çatlatacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyrun benim! :))
      Katil da neyle katilirsan katil, banane :))
      catlama Sebomm bak hazir cantayi kabul ettim kiz valla bak:)

      Sil
  29. etkinliklere sözler verip yapamamaktan bıktım. eskiden diktiğimiz çantalar olsa var bir iki modelim. arkadaşlara kolay gelsn bu ara yoğun bir dönemdeyım. canım takip edeceğim izlemesi de güzel öpücükleer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebisle yine iyi vakit bulup birseyler dikiyorsun Ilknurum. Onceki diktiginlede katilabilirsin sorun yok. Sonucta senin elinden cikmis, ha dun, ha bugun. Elifsu icin olsun o kadar ayricaligin:))
      Opucugun en kocamanini ben yegenime gondereyorum. Koklaya koklaya op benim icin:)

      Sil
    2. oyyy canım benim çoook teşekkürler resimleri nereye yollayacağız? . kokulu kokulu öpüyorum hemen senin yerine . bebeişte ellerinden öper teyzesi. çok öptüm sevgiler

      Sil
    3. Geldi resimler aldim hayatim. Tesekkurler...

      Sil
  30. Mevlüdecim az önce çantaların resimlerini sana gönderdim. Çekiliş sonucunu heyecan içinde bekliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldim hayat, tesekkurler. Bende merakla bekliyorum, bakalim kimler katilacak, ve sansli kim olacak.

      Sil
  31. ay inanmıyorum, ne farklı bir etkinlik :)

    YanıtlaSil
  32. Bu seferki halaya ben katılamıyorum. Müthiş bir yoğunluk. İngilizce gecesi hazırlıyorum bu yüzden gece kıyafetimi yine kendim dikicem bir de. Beni özleyin emi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saglik olsun Nilgun hanimcigim, kolay gelsin size.
      En fazla 27'sine kadar ozlerim, sonra birakirim:))
      ondan sonra siz beni ozlyein:))

      Sil
  33. Hemen geldim etkinlik var deyince :) fotoğrafları az önce gönderdim mailinize. Sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  34. Bittimiii ? Tühh ekmek torbası dikip yollardım yinede katılırdım dur bu durumu araştırayım bitmedii deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmediiiiiiii!!!!!!
      25'inde bitecek, hadi kossss:))

      Sil