01 Mart 2016

Kaban Etkinligi Part1

Merhabalarrrrr,
Etkinlik kabanlarimiz yavas yavas finale yaklasirken, bende onden onden yayinlarimi hazirlayayim dedim. Simdi ben bunlari taslak olarak hazirlayacagim, ve arka arkaya yayinlayacagim, diye umud ediyorum.:) Yanlislikla bir tusa basmazsam, otomatik yayinlamayi birdaha denemezsem, kazara yayinlamadan bu isin altindan alnimin akiyla cikarim diye dusunuyorum:))
Bu bizim kuru kiz, (Nutellayi ekmeneen ye, ekmeneeennn:) Adi Gokce. Yorumlarda G olarak goruyorsunuz( gizem yapacak ama, benim gibi beceremiyor, yorumun altina adini yaziveriyor:) 
Ilk kabanini bitiren sinifin i.. iyiii, caliskann ve en  beceriklilerinden.:))  Etkinlik kabanini kumas yetmeyince ucgen parcalari kesip bicip ekleyip bu guzelligi ortaya cikarmis. Tek kusuru, uzerinde tek fotografla katiliyor olmasi. :) Notunu kirsam mi ki?:))
Bloguna mutlaka ugrayin, dikis maceralarini benden bile komik anlatiyor. Gulme garantili:))
Birde cirkiiinnn, ayarsiiizzz bir mankeni varki!!! Dusunun ki, adi bile yok!!! Ohh cok sukur... :))



Ikinci caliskanimiz, sevgili doktorumuzzzz, gonlu guzelimizzz, can kadinnnn, Dikiskis Sevdaaaaaa
Onu herkes taniyor, tatli dili, dobraligi ile gonullerde kisa surede taht kurdu. Pissss, birde becerikliiii. Bir koltuga birrrr suru karpuz sigdiranlardan. Soyle cayimi, kahvemi alayim, hem bilgileneyim, hem egleneyim diyorsan ilk durak Sevda.
Sevdam Kizcesine diktigi kabanla yapti acilisi. Dedim ya cok becerikli diye, daha kabanlarin devami var. O basladimi tek isle birakmiyor, benim gibi maymun istahli degil:)) Astarlamayi anlatmisss, istegim dogrultusunda yapim asamalarini anlatmisss. Onada 10 uzerinden 10 verdim.:)
Buyrun kizcesi, ve kabanina:






Ucuncu caliskanimiz Aysel Melike. Nam-i diger Narin. Bir tatli dillidir, bir gonlu guzeldir ki sormayin. Oyle guzel yorumlar birakir ki, mest olursunuz. Haa birde acemi guya. Bir dikisler dikiyor demezsiniz ki ilk defa yapiyor. Bloguna ugrayinca kiskanmayin kizini. Cunku paso kizina ve kendine calisiyor, ama illede kizi. Eeee kiz olsun, camurdan olsun degil mi ama?:))
Buyrun Narinimizin kabanina. Haa bu arada acemi dedigime bakmayin, bir caliskan ki!!! Kabani dikmeye gec kaldim deyip, "af odevi" olarak birde yelek dikmis, hemde elinde!!!!




Dorduncu caliskanimizzzzz, Atttoommm Karinca Fundaaa. Hicccc bloguna gitmeye gerek yok, beceriksizzz, tembelll, hele bir bluzlar dikiyor, bakmaya iciniz elvermez diyecegim ama nerdeeee? Her diktiginde, kiskancliktan saclarimi diken diken eden, ben niye o yakayi yapamiyorum diye her yayindan sonra bana solugu atolyede aldiran bir hatun kisidir kendisi. Abi bir insan birseyide beceremesin degil mi? Yokkkk, hatun neye elini atsa isil isil isildatiyor. :))Ayyy aman neyse iste ahanda kabani burda. Yazarken gene kiskandim iyimi? :)) Henuz bitmisi gecmedi elime, gecince ekleyecegim hemen



Evet fotograflar ulasti elime. Hemen ekledim:) Dokturmus yine atom karinca:)


 Besinci Caliskanimiz Ozlemmm Hatun bildigin beceri kupu! Kendi etiketlerini kendi basan, onu atmayayim lazim olur, bunu soyle yaparsam daha severek giyerim diyerek yaraticilik sinirlarini zorlayan bir dikis kurdu. Buyrunuz buda ilk etiketli kabani:



34 yorum:

  1. Ayyy hepsi birbirinden güzel olmuş hanımlar :)) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsinin adina tebrikleri ben kabl edip, tesekkurleri ben edecegim:))
      Sagol hayatim.

      Sil
  2. Harikalar harikalar. Herbir kabana bayıldım. Ellerine sağlık herkesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler Nilgun hanim. Ilk elime ulasanlar bunlar, yarin Part2 geliyor:)

      Sil
  3. Aman efendim,ağzım kulak sınırlarını zorlayarak okudum yazını,mersi mersi.Kendi diktiklerini niye koymadın ki bacım?Ya Veda'nın kabanının üstüne kim geldi bilmiyorum,ulen bitti sadece cebini astarını birleştireceğim,hepsi de hazır,bir türlü kısmet olmuyor.Salonun kapısında asılı duruyor.Yok aslında biliyorum,gene kalıba uymadan kendime işler çıkardım bu bir,mantonun ön patları ve arka pervaz yüzünden astarlama iş alergirli çıktı uğraşmaya üşeniyorum bu da iki.Salonda diktiğim için evi şey götürüyor etraf pis olunca da depresyona giriyorum,süpürsem de temizlenmiyor bu da üç.Yok yok asıl mesele aşkım güneşim yok,hiç bir şey yapasım yoookkkk :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen her kelimesini hakediyorsun, yazdiklarimda yalan yok, iltifat yok, hepsi gercekler Sevdam. Ben Yesili nadasa biraktim onuda bitireyim oyle kekleyecegim kendimi. Hem ben evsahibiyim. Cayi once kendim alirsam olmaz mantigyla en sona sakladim:)
      Yaa bi duraksama geldimi maalesef surunuyor iste. Butun saydiklarin bahane, en sonuncu butun sebep bencede:))
      Can sagligi olduktan sonra gerisi bos Sevdamm. Opuyorum...

      Sil
  4. Yaaaa Mevlüdee ne güzel bir sunum hazırlamışın aklına yüreğine sağlık yeminle iyi ki karşıma çıktın ben iyi ki dikiş kursuna gitmişim de sen ve diğer şeker blogcularla tanışmışım .Ben zaten senden farklı bir etkinlik hazırlığı bekliyordum ama hepimizin biyografisi hakkında yazacağını tahmin edemedim yerimm senin muzipliğini kurban olurum seni yaradana .
    Sanırım bir kusurum oldu bütün samimiyetimle söylüyorum dikilenlerin yapım aşamalarını istediğini ben modellerimi bitirince Sevda'cığın yayınından öğrendim :( bu yüzden kabanımın yanına bir bonus kattım işte :))
    Arkadaşlarımı ve seni canı gönülden kutluyorum herkesin emeği müthiş muazzam oldu etkinlği hazırladığın için allah razı olsun be bacım seviyorum seni öpüyorum kocaman kocaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim hayatim. Tembellikte zirve yaptim derken bunu anlatmak istemistim iste:) Iki isi bir arada cikardim. Hem bloglari tanitmis oldum hemde kabanlarimizi yayinladim:))
      Benimki sadece ricaydi hayatim. Yeni arkadaslara yardimci olabilmek adina. Ama cogumuz bir mantoda olabilecek seyleri anlattik zaten, o yuzden kasma kendini, hic sorun degil.
      Bende seni opyuyorum en kocamanindan.

      Sil
  5. oo, diyorum. Doktorun ki ile morluk kafana bayıldım. Mankene isim buluruz, "Öz Kızı" Büyücü Oz'dan gaptiedim. :)) Aha aha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha part2 var, bitmedi henuz. :))
      Yok yaa isim bulup beni daha catlatmasina izin verme lutfeennn :((
      Ahahahahahaaa bu iyiymis ama, Gokce duymasin :))

      Sil
    2. hahahayyt, duydumm:D bi isimde karar kılarsam çatlatacam ama, hala isimsiz gariban :( Oz kızı da iyiymiş, ekliyorum isim listeme:) sınıfın iii..iyiii :))), ve çalışkan öğrencisi olarak ikinci kabanı da dikecektim ama, yetişemedim maalesef:( (

      Sil
    3. Vay arkadas, senden de birsey kacmiyor hee!!:)) Bak kizdirma en kirmizisindan gider bende alirim adinida garfi koyar her gun kulaklarini cinlatirim:))
      iii...iyii tabi orada bir parmak surtmesi olmus ondan icin yani:)) Basladiysan bitir, benimkiyle yayinlarim, benimkide bitmedi, birde Nurten var... Bitirirsin o zamana kadar...

      Sil
    4. Yok maalesef başlayamadım, seneye artık;)
      Al bence, razıyım kulak çınlamasına :) Ceket etkinliği vesilesiyle ben de senin kulaklarını bol bol çınlatacakmışım gibi bi his var içimde :D Pek bi pratik yakalı bir ceket hedefledim de :))

      Sil
  6. Aman da pek güzel olmuş herkeşinki,ne o öyle astarlarını falan göstermeler Allah Allahhh,bir ben miyim astarsız çalışan,hıh burda havalar ılık astarlı çoook fazla geliyor (kıskanç Nuray)Mevlüde Hanımmmm sen şimdi fotoğraf mı istiyorsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebegim kiskanclik yapmana gerek yok, guzel havalarinla, mavi kapin, deniznle (arkadasinda dahil:) ben hepimizin adina daha cok kiskaniyorum cunku:)
      Hahahahahahaa istemiyorum hayatim, cunku aldim bile:))

      Sil
  7. Hepsine bi ucundan accuk kulp takmışsın bakıyorum :)))
    Çekemedin dimi ahahahaaaa :)))
    Sen çekemedin ama ben hiç çekemedim...
    Şu etkinliklerinize katılamıorum ya deli oluyorum...
    Bi halk eğitimemi gitsem acaba :)

    Şaka bir yana hepinizin ellerine sağlık. Hepsi de çok güzel olmuş :)

    Bu arada mimin var bende bebiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taktim valla, ama hepsi kiskancliktan, sus caktirma aramizdaaa!!! :))
      Git tabee lenn durdugun kabahat:))
      Cok tesekkurler hayatim. Opuldun. Gelip alacagim mim'imi en kisa zamanda:)

      Sil
  8. Hepsinin ellerine sağlık harika dikmişler darısı başıma inşallah :)

    YanıtlaSil
  9. Mevlüdem düğmeleri diktim mi ben de geliyorum. Galayı kaçırmış olabilirim, Oscar'ı eve de götüremeyebilirim lakin az ısrarcı değilim. Bildiğin Leonardo Di Caprio! Yakında burada!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarinki yayinda goreceksin adini. Silsem mi seni acaba? Harcamasammi bu yorumdan sonra bilemedim ki? :))
      Galayi bende kacirdim ama oscar benim:)) En sona sakladim kendimi:))
      Hadi bekliyorum gelllll

      Sil
  10. Hey gözünü yediğiminin, etkinlik dediğin böyle olur. Aslanlar gibi dikmiş bacılarım. Bravo valla. Kiz Mevlüde iyiki düzenledin bacım böyle bir etkinlik. Çok iyi oldu. Şimdi Ayselciğimin ceket etkinliği gelsin bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikmisler valla Fundam. Ben dedim katilim az olur diye (gerci yine az oldu ama:) fena degiliz bence:))
      Once aysel bir duyursun etkinligini arkasindan bizde yapalim duyuruyu bloglarimizda. Olmaz mi?

      Sil
    2. Ayrıca bloğum ve diktiklerim için söylediğin güzel cümlelere de bayıldım valla. Eee insan sevdiğini yerden yere vururmuş. Ayrıca cicim sen yakaların alasını yapıyorsun ezik bi yırtmaçlı yakanın nesini yapamayacaksın ayol. Hahahaha

      Sil
    3. Eeee ama herkes bilsin, tanisin senin ne fena seyler yaptigini:))
      Oyle yaparmis degil mi? :))
      Hiiiicccc dimi ama? Ne yakalar yapiyorum beee!!!! :)) Ezik yaka, bayildim buna:)

      Sil
  11. Allahim gulmekten ayirmasin hayatim. Butun katilan arkadaslarim adina tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil
  12. Amanııınnn neler yapılmış neler hepsi birbirinden güzel olmuş hepsinin ellerine sağlık :)) Hocam ben raporumu maille attım size artık kanaat vererek geçirirseniz ne ala ;)) Zaten bütün seneyi raporlu geçirdim ben :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O raporlarin suresi 1 Martta bitti biliyorsun degil mi? Ceket etkinligine kesin katilacaksin, cunku butun mazeret izinlerini kullandin:))
      Kanaat notumla gectin sinifi, hadi yirttin yine:)

      Sil
  13. ne güzel şeyler dikmişiz di mi ama. Bir arada olunca daha bir güzel duruyor. Moda gösterimi gibi olmuş. Çok emek vermişsiniz bunları düzenlemek için. İltifatlarınız için ayrıca teşekkürler. herkesin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok guzel calismalar cikti ortaya gercekten. Hepsi bir arada olunca dedigin gibi moda gosterimine dondu:))
      Iltifat degil gercekleri yazdim valla:)
      Ben tesekkur ederim katildigin icin.

      Sil
  14. Kabanlar renkleri güzelde, Astarlamalarda muhteşemmm. Tertemiz ve profesyonel işi! Herkese tebrikler

    YanıtlaSil