17 Ocak 2016

Yine Ortaya Karisik!!!

Merhabalarrr,
Bu kazagimi dikeli bayagi zaman oldu. Hatta Sevda geldiginde yakasindaki biye tegelli duruyordu:)) Nihayet bitirdim ve yelegin cekimini yaparken bunuda aradan cikardim:)
Trikoyu bilmem kac yil once Turkiye cuma pazarindan almistim. Enine boyuna bayagi esneyen bir trikoydu, o yuzden uzun sure cesaret edemedim kesmeye. Sonra amaaannnn dedim kes gitsin ve kestim gitti:))
Yakasina zitlik olsun diye pempe penye kumastan biye gectim.



  
 Dun aksam can sikintisi ile otururken hadi birseyler izleyeyim dedim. Ama koca kisisiyle ne mumkun? :) Sesini kapat siskoo, kulaklik takarim; su soylemiydi sisko? Hii ne? banami dedin diye kulakligi cikaririm, beni zaten dinleyen olmaz ki!!! diye kapris yapar. ( Len oluumm, kadin olan benim, kaprisi benim yapmam lazim:))
Neyse bende dedim bari dikis videosu izleyeyim, onda sesi kapatiyorum sadece goruntuyu izliyorum:))
Iste, dun aksam canta dikim videosu izledim, bu canta cok hosuma gitti. Bugun gectim atolyeye diktim aynisindan:) (denemesem catlardim) Kadin kumastan dikmisti, benim elimde suni deri vardi, onlari kullandim. Sizde denemek isterseniz:
https://www.youtube.com/watch?v=p0dmxtSf9FM


 Astara 4 cep koydum, ortadaki siyah parcayi once kapatma icin kullanirim dedim ama, diktikten sonra fermuara karar verdim:)) Astarin altindaki acikliktan ceviriyoruz cantayi, sonradan oraya cima dikisi yaptim.
 Olduda bitti masallahhhh.....
 Videoyu izledikten sonra kalibi kendi istedigim olculere gore cikardim. ( olcu vermiyor)
O yuzden once pc uzerinde kopyasini alip, kendi olculerime gore buyuttum.
Zaten hepi topu iki parcasi var:))
Benimkinin birtek saplari guzel olmamisti, hem genis yapmistim, hemde icine koydugum karton kirilma yaptigi icin cirkin olmustu. Sokup yeniledim ve ortaya kapatmak icin kucuk bir detay ekledim:)



Hayir,  tabiki cantamda makas tasimiyoruuuummm !!! :((( Buradaki saplar ilk dikilen hali... Cirkinnnn....


 Koca kisisi bu ayin sonunda Fildisi'ne gidecek sende gelebilirsin dedi:))
Ayy yasasinnnn, size denizden fotolar atarim artik:))
Iste olurda gidersem, ucakta uyurken kullanirim, yol uzun malum... Bu yastigi almistim yillaaarrr once. Ama kumasi terletecek cinsten. Bende diy yaptim:))
 bebek battaniyelerinden elimde kalan kumasla kapladim:) Sirin oldu sanirim. Hala kaloriferin uzerinde duruyor, arada kafami cevirip seviyorum kendisini:))

Bu kadar karisiklik yeter. Ben gidip ispanakli borek yapayim, geldiginizde ikram ederim:))
Musmutlu yarinlariniz / yarinlarimiz olsun...

56 yorum:

  1. Vavvv Fildişi ha, çok çok fotoğraf istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. hehehe,deli kız,hepsi harika olmuş,ellerine sağlık.Sana iyi gezmeler,abime de helal olsun be.Börek soğumadan geliyoruz biz Murat'la hihihih

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha kesinlesmedi ama bu ay da olmazsa daha inanmayacagim bu kocaya:))) ( daha vize isini halletmedik)
      Gelin ama borekten vazgectim, kara lahana corbasi var:))

      Sil
    2. Aklıma geldi kara lahanayı kavurup yoğurtluyoruz çok güzel oluyor hmmm

      Sil
    3. Biz yumurtali yapariz kavurup. Yogurtlu derken sarmisakli falan mi? Yoksa sade yogurtmu?

      Sil
  3. Aaaa ıspanaklı boreğe geldim , lahana çorbası çıktı şansıma :) tarladan arakladın demi :) ben dikişte beceriksizim olmuyorrr :( çanta harika ötesi olmuş .

    Kaplama yastıkta çok güzel ellerine sağlık. Fildişi sahillerine gidersen benden selam soyle çok. Gidesim varda :)
    öpüyorum iyi akşamlarr . ♡.♡
    dıy olarak yaptığın kaplama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa evett, dun corbayi yaptim, bugun canim birsey yapmak istemedi, borek yapayim dedim, ama corba aklima gelince!!!... Yenmesi lazim:))
      Uzulme, yarin yapacagim boregi yine gel:)) Aynen valla tarladan arakladim. Biraz daha araklayacagim ama karin yagmasini bekliyorum:))
      Hala etegi yollamadin? Biz karar vereydik iyiydi:))
      Yastik icin tesekkur ederim, soylerim selamini soylemezmiyim:)) Yada sende gel en iyisi, beraber altini ustune getirelim:))
      Bende optum kocamaaannnnn

      Sil
  4. Triko Mevlüde'den sorulur tabiki,çanta diktin haaa,vay bee çok güzel görünüyor,sapı gerçekten olmamış Mevlüdem,ama saplı fotodan önceki fotodaki hali çok hoş.Biraz da uzun olmuş sanki sap...Ayyy inşallah gidersin,bize de anlatırsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heeeyyyyttttt savulun trikocu geldi haniiimmmmm!!!!! :)) Havaya girdim:))
      Saplar biraz tok dursun dedim karton koydum, ama koyarken anlamistim kotu olacagini. Neyse yarin sokup yeniden yapacagim. Yok saplar uzun degilum: hatta 2-3 santim daha uzun olsaydi daha iyi olacakti. Duzelttikten sonra kolumda fotografladigimda daha iyi anlayacaksin niye oyle dedigimi:))Ayy insallah giderim Nurayyyy, kara bocugumde ozlemistur hem mami'sini dimiii? Kocayada oyle duygu somurusu yapîyorum.

      Sil
    2. Karaböcük Fildişinde mi oturuyor,uzaklığı ne kadar size ?Şimdi gitmeni daha çok istedim kız,Kocalar acındırmaya dayanamazlar pek :))

      Sil
    3. Evet, paris'deki patlamadan sonra korktular, fildisine donduler:))
      Ucak Istanbul aktarmali gidiyor, 7 saat suruyor (mus) koca kisisi oyle dedi:))
      Vize isi olmasa buda kiyamaz banada, vizeyle ugrasmak istemiyor. (Halbuki konsolosa bir telefon acacak o kadar):))

      Sil
    4. Sapları düzeltmişsin Mevlüdee,nasıl değişmiş hemen, çantan çook güzel oldu valla ,istediğin modeli dikersin ne güzelll :)) bence çanta da senden sorulacak artıkk...

      Sil
    5. Evet ertesi gun duzelttim hemde. Canta simdi kendine geldi:)) Hatta ilk defa bugun kullandim bile, imitation deri oldugu icin herhalde icine bir suru sey doldurdugum halde oyle hafiftiki, cok hosuma gitti:)) Birde sirt cantasi dikmek istiyorum, ondan sonra daha canta dikmeyecegim sanirim:)) (Gerci belli olmaz bana, birsey gorurum, tuttururum ben bunu yapacagim diye:)

      Sil
  5. yaa neden öyle çok sert bakmışsın yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir onceki yayinda acisini cikarttim, ve sanirim o kadar enerji patlamasindan sonra yoruldum:)) Makinaya kizmistim ondan oyle pis bakmisim:)) Sonra farkedince bende korktum caktirma :)))))

      Sil
  6. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Çantanın saplarını çift renk yaparsan daha güzel bir hava katar. ( biri siyah biri kırmızı değil. sapın iç kısmı siyah üst kısmı kırmızı olacak şekilde ) Sen anladın onu :):) 2,5 veya 3 cm kalınlık ideal ;) tecrübe ile sabittir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa evet guzel fikir saplarin ayri renk olmasi. Ama kenar dikislerini nasil yapacagim onu bilemedim:( Birkac canta dikimine yaptim hepsi yapistirmis ortada. Tersinden diksem, cevirmesi cok zor deriyi, duzden diksem kenarlar guzel gorunmeyecek, hala dusunuyorum:))
      Evet 2,5 cm iyi olacak bencede. Bakalim dene-yanil yapacagim artik:))
      Tesekkur ederim, hem yorum, hemde onerilerin icin. Optum

      Sil
  7. Kara lahana mi o??

    (Kokusunu aldim da biyerlerden):)

    Götürüyor ha seni de ?? Süper! Tatli dille ikna etmissindir insallah sayin enistemi (Heee...gecen gün "seni de götürmezse sacini basini yol" diyen babamdi dimi Ayse?)


    Catamda makas tasimiyorum dedin ya simdi, bak yine aklima meshur salakliklarimdan biri geldi (dedim ya son yazimda...yaz yaz bitmez) Yarim saatlik vaktiniz var mi? iki dakkalik birsey anlaticam da... (yok yok kisa kescem korkmayin)

    Birkeresinde TR'ye gidiyorum, havaalanindayim, kontrolden gececem. Alman memur cantami actirdi, kurcaladi...icinden (abartisiz) tam kolum kadar bir tornavida cikti iyi mi? Bunu git su ilerdeki cöpe at dedi bana. Elimde sopa gibi tornavidayla arkamdaki kuyrugun yanindan gecerken yer yarilsaydi da dibine girsem dediydim.

    Allahin salagi. Insan cantasini bir düzenlemez, bir mintika temizligi yapmaz mi gitmeden önce el cantasinda (bu arada benim öyle cicis bücüs el cantam yoktur. Coban heybesi gibidir en az.) O günlerde yeni bir eve tasinmistim da, cantamda öyle seyler eksik olmazdi pek. O kalmis demekki icinde, farketmemisim.

    Iyi ki testere falan cikmadi o cantadan. Tövbeestagfurullah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla kara lahana:)) Bu lahananin derdine sen bana geleceksiiinn Aysaaanimmm:)))
      Insallah, oyle bir soyledi sende gel diye, vizeyi hallederse gidecegim:)
      Kiz dedim ya kafasinda sac birakmadim nasil yolayim diye:))
      Bu yarim saatiniz varmi esprisini abim esim icin yapiyor. Esim Turkceyi cok iyi konusamadigi icin cok yavas konusur da!!! :))
      Ay koptum yine. Valla koca beni evden atacak sizin yuzunuzden. Bu aksam amma kahkaha attim:)))
      Ay hakikaten Ayse, tornavidanin cantada ne isi var diyecektim yazmissin:))
      Kibrisa giderken benimde tirnak torpumu almislardi gicik seyler:))
      Hayir dusundum de:
      memur; o tornavidayi surdaki cope atin bayan!!! dediginde,
      sen : Nihahahhaaaaaa bana ha, deyip cantandan ipli testere cikarip ortaligi birbirine katiyormussun:))) Hahahahahaha ne komedi olur ama:))
      Sahanesin yaa:)

      Sil
  8. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Hele o çantaya resmen aşık oldum ben. Şimdiden iyi gezmeler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. Saplarida guzel olsaydi canta gercekten chic. Insallah gidebilirimde sicacik sicacik gezerim:))

      Sil
  9. Makası görünce acayip tırstım senden yaniii ;))) O yastıkla seni uçağa almazlar fazla kokoş derler benden söylemesi sen onu bana gönder en iyisi :)) Çantada nefis olmuş yaaa ellerine sağlık mutlaka denicem ama ne ara bakalım yapılacaklar listesi epey uzadı :)) Bluzu da çok beğendim söylemeden geçemiyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahhahahaa yok, yok tirsma!!! :)) ici dolu olsun diye koydum, valla bak:))
      Ay tevekkeli degil her aksam koca kisisi yastiga bakip guluyor:)) Valla almazlar, senin gibi pasakli bir hatuna bu yastik cok kokos derler. Yaz adresinide yollayayim sana:))
      Canta cok kolay, 20 dk. Dikilip bitiyor diyeyim sen anla.
      Evet liste bayagi uzadi, ama tatli telasindan diye sesimi cikarmiyorum simdilik:)) Hepsi icin cok tesekkur ederim.
      (bu arada: site icine donduk, sen anladin onu:))

      Sil
    2. Anladım ben onu ;)) Tamam o zaman bir de öyle bakarız aklımda bulunsun benim ki gibi elit mi olsun acep ;)) Benim taşınma işi uzayacak biraz haberin olsun :))

      Sil
    3. Tabiikiii, en az seninki kadar elit olsun:)) Elit elit bakisiriz sonrasinda:))
      Aaaa niyeki? Umarim bir aksilik yoktur. Ama yinede gec olsun, guc olmasin derler ya hani. Iste oyle olsun :))

      Sil
  10. Hay maşallah sana bu ne hamaratlık Melined'im bir yerlerini kaşı bak nazar olacaksın oyy kıyamam sana dur okuyayım seni :))birde 41bin kere maşallah.Eğer kolayına kaçıyorsun demezsen çantanın kalıp ölçülerini verirmisin ustam çokkkk uzun zamandır bende dikmek istiyordum seninkini sanki dikebilirim gibi düşündüm. Böreğin afiyet olsun ne yediğinin ve bize ikram etmen değil ne yaptığının peşindeyim haberin olsun hahaha ... kazağın pembe biye ile farklı olmuş beğendim sanada yakışmış , çantanın havasınıda beğendim güzell günlerde kullan , boyun yastığında pek bir ciciş olup yenilenmiş beğendim keşke dahada karışıklıklar olsaydı öyle zevkli oluyor ki seyretmesi :)) emek veren ellerine kollarına gören maviş gözlerine sağlık balım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok kiz ne hamaratligi, kazagi dikeli 2 aydan fazla oldu, gor bak ne hamaratim:)) (biye icin bekledigi sureyi soylemiyorum bile)
      Ama sen yinede oku bana, bu aralar bir kotu hissediyorum kendimi niyeyse:(
      Bu canta icin ozel yayin yapacagim, olculeriyle beraber adim adim, sirf sen ve Aycan icin. Kimildayin biraz. Azicikta ben oturup okuyayim sizi:))
      Daha paylasilmayan bir suru karisiklik varda, fotograflamaya usendim. Dedim ya bu aralar pek bi keyifsizim kolum yuzunden. O yuzden bu sacmalilarima katlanin, sirf uzak kalmayayim diye, yoksa paylasilacak seyler degil biliyorum:))

      Sil
  11. Elinize sağlık kullanımı rahat çanta olmuş güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ozellikle icine birsuru sey dolduranlar icin oldukca kullanisli, cunku ici cok genis:) Tesekkur ederim

      Sil
  12. Kendini yansıtmazsan olmaz aldıklarına dimi... Puantiyeli deli diyecekler sana yolda :))
    Hakikaten o çantanın sapını değiştir, metal bir aparat falan da bulabilirsen sapına şahane olur ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yookkk olmaz tabiki:)) Ama puantiyeli deli Funda, ben degilim:))
      (Funda gebertecek beni:)))
      Yok yok degistirecegim Sebom, bastan anlamama ragmen, niye inatla diktigimide bilmiyorum yani:)) Sanirim sirf dikmis olmak icin diktim:)
      Ama canta guzel oldu bee!!! Yenileyip tekrar gelecegim:)

      Sil
  13. Ay Mevlüde'ciğim bir çanta yapmadığın kalmıştı, onu da yaptın :)
    Fildişi'de yemyeşil doğa vardır, bildiğim kadarıyla. Bol bol fotoğraf bekliyorum. Hani şöyle gitmiş kadar olalım.
    Sevgierimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa yok Nevin'im, yigidi oldurelim, hakkinida yiyelim:)) Ara ara canta dikmisligim var!!! :)) Ama senin gibi ugrasmadim tabi diktim gitti:)) maymun istahliligimdan oluyor bunlar hep:))
      Valla ben bilmiyorum koca kisisi her gittiginde bol deniz, ve kara bocuk cocuk fotograflari gonderiyor bana:)) Bir gideyim, kendimle gezdirecegizm sizide merak etmeyin!!! :))
      Optum kocaman kocaman

      Sil
  14. Mevlüde kız ne oluyor öyle Fildişine falan gitmeler, hatta hazırlık yapmalar. Ne işin var senin orada. Bir sürü etkinlik var, blog, var kıl var, tüy var. Otur evinde. Ayrıca ona buna puantiye koyma bak tepeliycam en sonunda heee. Orada yorumdada yazmışsın zati evet gebertirim alimallah. Benden başka kimse puantiye kullanamaz işte o kadar.:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hicccc dimii ama? Bende aynisini dedim koca kisisine... Ne isim var dedim?, bir suru etkinlik var dedim, kil dedim, tuy dedim. Dedim ama kime dedim, dinletemedim ayol!!! :)))) ( kiz eger gidemezsem senden bilecegim ona gore:))
      Kiz o puantiyeyi ben koymadim, yemin ederimm, iki gozum onume aksin, allahimi opiiimm ki ben koymadim, kumasim oyleydi. Ama sans iste hep puantiyeli olan kisim artmis:)) Yoksa valla huninde gozum yok:)))
      Iste o kadarrr :)))

      Sil
    2. Allah seni iyi etsin. Ayyy akşam akşam gülmekten salyalarım aktı. Allahımı öpiyim nasıl bir yemindir. Ayy gözlerimden yaşlar indi. Sen nasıl bir komik insansın yaaa. Al ya tamam yaaa bütün puantiyeler yoluna kurban. Gidiyim biraz daha güleyim bari. Allah seni davul etsin. Kız yolun açık olsun inşallah.

      Sil
    3. Tabi bu yemini ederken gorsen birde kesin yerlere yatarsin:)))
      Allahimi opiim ki derken, kafayi gokyuzunde kaldirip opuyorsun sonra basi yere egip opuyorsun.:)) Bir ara cok kotu takilmistik bu yemine mahalle olarak. Her yeminden sonra yerlerdeydik:))
      Sen hep gul hayatim, cunku sen guldugunde sadece yuzun degil gozlerinin icide guluyor:)
      Arada kullanirim ama pauntiyenin kralicesi sensin canim benim. Kocaman optum seni. (Umarim gulmene engel olmamisimdir:)))

      Sil
  15. Canim yine cok guzel isler yapmissin.ellerine saglik.cantanin kalibini begendim.aklimda olsun:)opuyorum.sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol Havva'cigim. Cok tesekkur ederim. Canta icin ayrintili bir yayin yapacagim, olculeri ve dikim asamalariyla insallah. Bende opuyorum, seni ve guzel kuzucuklarini...

      Sil
  16. 1. Biz haylaa oturmuş şişle, yünle kazak örüyoruz. Millet almış başını gitmiş. Kesip, dikiyo zırt zırt. Oh ne ala! Kıskandım... :/
    2. Biz çantalara onyüz Yeetaaleeler bayılalım, üstüne 1 ay sonra sağı solu soyulsun. Sinirle gidip mağazalarla papaz olalım. Millet alsın 3 parça kesip, birkaç saatte çanta sahibi olsun. Ohmiss!! Bunu da kıskandım. :P
    3. Biz garajlardan neyin gri, siyah ne idüüü belirsiz boyun yastıkları alalım. 3 kullanımda delinsin. Sinir olup, gidip çaresiz yenisini alalım. Millet böyle cicili bicili üretip, bi de arada dönüp sevsin. Komşusu açken, kendisi tok gezsin. Hrrrr!!! :)
    4. Bu kadar kıskançlık damarıma bastıktan sonra bi de ıspanaklı börek desin. :( Şimdi geliyorum. Çabuk söyle adresini. Konum at hatta en havalısı. ;) Çabuk didiiimmm!! <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende madde madde cevap vereyim sana:)
      1- Hiiiicccc kiskanma, suan yanibasimda baslamis oldugum kazagimin onu yari olmus, aksamla oruyorum bende halaaa:) O yuzden rahat ol...
      2- Hee bak burada kiskanabilirsin, diyecek lafim yok:(( Valla 2 dakikada canta sahibi oldum. Hatta simdi yine bak saplarinida duzeltim fotolari yeniledim:)) Birde deriler gercek deri olsa dadindan yinmesdi ya neyse artik. Ama sen iste ben sanada dikerim ki ne var yani. Hem para falanda istemem, mutlu ol yeter.
      3- Hee bak bende satin aldim ama. Tamam garajlarda harbiden pahali veriyorlar, maliyeti 1 tl bile tutmuyor halbuki, ama en ucuzu yanlis hatirlamiyorsam 5 tl degil mi? Sen adresini yolla, yollayayim sana, bu yastik sevilmeye cok muhtaaaccccc, accikta sen sevvv :))
      4- Ayyy ben harbiden suursuzum ayoll, neler demisim oyle, allah beni kahretmesinnn, yiyeyim yiyeyimde kapilardan sigmayayayim ben. Dur bak simdi gidip bi ispanakli yiyeyim de siseyim bari :)
      Kiz ben teknoloci kullanma ozurluyum, bilmem konum atmayi falan. Direkt adresi versem ben? :))))

      Sil
    2. Vaaayyy! Sapları değiştirince nasıl havası değişmiş bi de. Zaten öbürüne de iç geçirdiydim, şimdi eepten özencik oldum beyaa! :D Ama cevaplarına bayıldım. İçim ısındı yeminle. O zengin gönlünü seveyim. <3 <3 Hepsini güzel günlerde, neşeyle kullanırsın umarım. Ama o yastığın renkli süslerini gördükçe beni hatırla yine de ucundan. Gıcıklık edecem ya illa. :D
      Şaka bi yana, hani şu yufkadan değil de mayalı hamurdan yapılan ıspanaklı börek var ya, biterim ona beennnn!! <3 <3

      Sil
    3. Evet saplar gercekten degistirdi havasini, bazan boyle aceleciligimden yap-boz yapiyorum ya sinir oluyorum kendime:((
      Birde marifetmis gibi yayinlayip, sizinde goz zevkinizi bozuyorum:)
      Valla Turkiye'de olsam, kim neyi begense dikip gonderirim. Herkes mutlu olsun, sizlerin mutlulugunu gorup ben daha cok mutlu olayim:) (boylede egoistim dir:))
      Ama cok giciksin yaaa:)) Bir seni, birde Fundayi dusunecegim yastigi kullandikca:)
      Bu aralar hazir karisi oldum ben, hazir yufkadan yaptim. Hazir yufka derken yine elde acilanlardan. Ben acmadigim icin hazir diyorum:))
      Ama senin icin yaparim birgun, birlikte yeriz insallah:)

      Sil
  17. Triko da güzel ama çantaya bayıldım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler, cantayi ilk gordugulde bende sevmistim:)

      Sil
  18. Tatil resimlerini bekliyoruz.hastaliktan kırılıyoruz buralarda. Belki iyi gelir :) çanta çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cok istiyorum yaa kesin gidemeyecegim:)) Eger gidersem soz!!!
      Canta icinde tesekkur ederim

      Sil
  19. Ortaya karışık ama hepsi birbirinden güzel olmuş güle güle kullan canım. Pek yakında cıvıl cıvıl muhteşem fotoğraflarla dolu yazılarını hayal edebiliyorum...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Sebnem. Fildisine gidersek eger, evet civil civil fotolarla gelirim. Yoksa, beni bilke goremeyeceksiniz buralarda, zira depresyona girip, dibe vurmayi planliyorum:))

      Sil
  20. Pembe biyeyi çok iyi düşünmüşsün hava katmış :)
    Bu arada çanta cok iyi olmusss. Bendede suni deri var ama bu kadar tok durmuyor. Yani düşüveriyor acaba iki katmı yapsam (ozamanda makinam dikmeyebilir) ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah gri pek soguktu azicik isinsin dedim:)) Tesekkur ederim
      Siyah deri bayagi kalindi, ama kirmizisi daha inceydi. Seninkiler sanirim dahada ince olanlarindan. Genelde doseme icin kullanilanlardan. Icine yani astar olarak iki kat kapitone kullanirsan dusmez. Daha tok durur. Ben bu kalinlari singer 8280 ile diktim. Hic sorun olmadi

      Sil
  21. gerçekten ortaya karışık olmuş :) keike böreği de görseydik tam olurdu :)))
    hepsi birbirinden güzel bunların ellerine sağlık. kazağın kuması harika görünüyor bayıldım. yumuşacık olduğunu buradan hissedebiliyorum. yastık çok cici olmuş iyiki kaplamışsın. ama en çok çantaya bayıldım. ha ri ka olmuş renkleri modeli çok hoşuma gitti güle güle kullan. iyiki videosunu paylaşmışsın bunu hemen sık kullanılanlara ekliyorum ilk fırsatta denicem teşekkürler mevlüdecim...
    haa bu arada şımarma ama senin çantan videodakinden daha güzel olmuş ;)) sülfile makasıyla kestiğin orta aparat bambaşka hava katmış tatlım güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kekle boregide koysam cok karisacakti o yuzden gostermedim:)
      Tesekkur ederim, evet triko gercekten yumusacik, keske boyunu biraz daha uzun yapsaymisim ama!!
      Canta guzel oldu gercekten. Canta icin olculeriyle beraber ayrintili bir yayin yapacagim insallah. Mor yada eflatun deri bulursam???
      Dene, denedigini bizede goster ama!
      Aaaa hem dovuyorsun, hem aglama diyorsun. Birak azicik simarayim ama yaa:)) Cok tesekkur ederim hayatim.
      Opuyorum...

      Sil
  22. O ne güzel bir çanta olmuş öyle ellerine sağlık. Dikişi de süper gözüküyor. Benim maviyi sollar bu:) Güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederimmmm. Ilk diktigim saplari gorseydin, piihhhhhh bu ne yaaa olurdun da birdaha buralara ugramazdin:))
      Saplari degistirmek icin sokme yapmasaydim dikisler daha guzel gorunecekti ama kismet ikinciye diyorum:))
      Cok sagol, ama senin cantayida gomme hemen, renk ve ornegiyle acik ara one gecer bence:)

      Sil