22 Ekim 2015

Gonca ile bulusmamizda sohbetin dibini gorduk :))

Merhabalaarrrrr,

Turkiye'ye giderken Gonca'yla bulusmaya karar vermistik.
Ben Antalya tatilimi 15 gunden 1 aya cikarinca Gonca'yla bulusmamiz kacinilmaz oldu. Ama Gonca Kas'ta ben Antalya'nin icindeyim. Arasi otobusle yaklasik 4 saat dediler.  Sorun degil dedim. Ama yollari cok kotu, kenarlar ucurum dediler, orda durdum biraz cunku bende yukseklik korkusu var. Trabzon'da koye cikarken ki yasadigim korkuyu hala atamamisim icimden, tirstim acikcasi.
Ama Gonca'yi gormeyide cok istiyorum. Ortada bulusalim dedim. Sagolsun Gonca'm kirmadi beni. Pek orta olmasada Demre'de bulustuk. 
Saat 16 gibi bulustuk. Saat 21'e kadar sohbetin dibine vurduk resmen, hatta bu fotograflarda kalkmaya yakin cekildi. Oyle sohbete dalmisiz ki fotograf cektirmek hic aklimiza gelmedi. :))
 Boynumdaki kolye Gonca'min el emegi hediyesi bana. Uzerindeki elbiseyide kendisi dikmis, tabi sirt cantasinida. Hiiiccccc kiskanmadim.:))
 Ara ara boyle kopmalarimiz oldu:)) Bana cocuklugunu alatacakti soz vermisti ama koca kisisi ile tanisma hikayesi daha eglenceliydi:))
 Seneye Kas'ta bulusmak uzere sozlesip ayrildik.

Oyle tatli, oyle sicak, oyle samimi, oyle bicir bicir bir insan ki gordugunuzde sanki yillardir tanisiyormussunuz gibi hissederseniz. Ben oyle hissettim. Bu guzel gun icin kocaman tesekkurler ve kocaman sevgiler guzel insan...

13 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL SAMİMİ İÇTEN FOTOĞRAFLAR:))HEP VAR OLSUN DOSTLUĞUNUZ GÜLÜŞLERİNİZ SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
  2. Ben en çok kocaman güldüğünüz fotoları beğendim.Gülmek ne de yakışıyor ikinize de.Zaten seninleyken gülmemek mümkün değilki!!!Gonca da aynı benim gençliğimi hatırlatıyor bana.İki güzel kadın,ışık saçıyorsunuz.Belki hep birlikte Hindistan'a gideriz.Çalışmalara başladım ben :))

    YanıtlaSil
  3. Ayy çok kıskandım, bende Antalya dönüşü Fethiye'de arkadaşlarda kaldık, sonra dalyan dalaman derken Kaş tabelasını gördükçe aklım hep Gonca'ya gitti. Ama yolu kötü diye hiç sesimi çıkaramadım. Bir gün bende tanışmak isterim sizlerle...

    YanıtlaSil
  4. Harika yaaa ama ben de kıskanmadım ki zaten ;))

    YanıtlaSil
  5. Harika görünüyorsunuz :))Gözlerinizin içi gülüyor :)) Goncanın saçları da pek hoş..

    YanıtlaSil
  6. Mutluluklar sokagi: Cok tesekkur ederim, icimizdeki mutluluk disimiza yansidi sanirim :))

    YanıtlaSil
  7. Sevda Sahin: Cok tesekkur ederim Sevda'mm. Sohbet oyle guzel, samimiyet oyle ictendiki, kendimizden gectigimizi cene kaslarimiz agriyinca farkettik:))
    Biz hepimiz harikayiz galiba:)) Aktarmali yapalim Hindistani, once buraya, sonra hindistan'a, ne dersin???? (Orada yemek icin cikolata depolariz:))

    YanıtlaSil
  8. Necla Solen: Ilk basta yol benimde gozumu korkuttu, ama Gonca bir iki gitmeden sonra alisiyor dedi:)) Bir dahaki sefere yolu hic dusunmeden git derim Gonca sahane bir insan cunku. Yada hep beraber baskin yapalim Gobca'ya:))

    YanıtlaSil
  9. aycan Ulus: Kiskanmayin zatennn:)) Sizinlede yapariz. Hatta biz bir bulusma organize edelim onumuzdeki yaz icin ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  10. DIKTIM DIKTIM GIYDIM:) Tesekkur ederiz Nuray'cigim. Gercekten tanismaktan cok mutlu olduk, oda gozlerimize yansidi:)) Goncanin saclari gercekten cok hos, ve blogunda nasil yaptigini anlatmis. Cok becerikli siradisi bir hatun:)

    YanıtlaSil
  11. Mutluluklar Sokağı çok teşekkürler :)
    Sevda Şahin tuttum Hindistan fikrini :)
    Necla Şölen ne güzel olurdu uğrasaydınız bir dahakine artık ;)
    Nuray Hanımcığım çok teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize
    Aycan Ulus kıskanmamakta haklısınız bu Mevlüde hiç blogda göründüğü gibi değil daha bir tatlı :)
    Mevlüdem can arkadaşım çok seviyorum kız seni :*

    YanıtlaSil
  12. ornitorenkhanmade: Canimsin. Bende cok seviyorum kiz seni :))

    YanıtlaSil