11 Ağustos 2015

Yasasin Tatillllllll

Merhabalarrr,

Evettttt bende tatile geliyorum. (Gidiyorum degil yalniz, geliyorum:))
Neden? Cunku Turkiye'den baska yerde tatil yapilmaz bana gore:)))

Biliyorsunuz ben Turkiye'ye gelince yayin yapamiyorum, sosyal medya ile baglarimini tamamen kopariyorum. O yuzden simdiden haber vereyim dedim.
Yaklasik bir ay kadar olmayacagim buralarda. Sevgili Sebnem ve Sevgili Nilgun Ozen Aydin mimlemisler beni. Affiniza siginarak tatil donusu yapsam olurmu? diyorum...
Kismetse bu ayin 18'inde ucuyorum.

Tatil guzergahi, Istanbul Bodrum - Marmaris - Antalya - Istanbul olacak.

Kankam ve esi denizcilik isiyle ugrasiyorlar. Bodrumda yelken yarislari basliyor 14'unde. Onlarla birlikte takilacagim. Hem is yapacagiz, hem tatil. ( Ama Antalya tamamen tatil :))
Bekle beni GUNES -Deniz ve asiri SICAKLAR... Ya ben sizi usutecegim, yada siz benim buzlarimi cozeceksiniz:)))

Yarim gunde diktigim hediye sweet'le kapanisi yapayim. (Hediye gidecek kucuk bir yakisikliya umarim begenir...)
 Yumusacik bir sweet kumas. Kalip burda'nin agustos sayisindan. 128 beden.
 Siyah ve Kirmizi keceden isminin harflerini kesip makinada zigzag dikisle diktim.
 Yanlara cep yaptim. Ismin iki harfi sola iki harfi saga. Fermuar kapandiginda isim tamamlaniyor. KAAN.
 Kapuson olmazsa olmaz dedim. Erkek cocuk icin ilk deneyimim. Hatalarim cok oldu. Ama ogrenecegim yavas yavas:))



Hepinize kucak dolusu kocaman sevgiler yolluyorum.

Musmutlu haftalariniz, cok guzel tatilleriniz olsun...

30 yorum:

  1. Iyi tatiller canim.turkiye coook sicak.yandik:)

    YanıtlaSil
  2. Süpersin ellerine sağlık :)) Bu postu ve bana bıraktığın yorumu görmeseydim mail atacaktım sana nerelerdesin diye ;)) İyi tatiller bol bol eğlen :)))

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık. Çok cici olmuş. Hazırlara taş çıkartır ;) Şimdiden sana iyi tatiller diliyorum. Bol bol eğlen. Bizi de unutma. Sevgiler. Türkiye'ye de selamlar.

    YanıtlaSil
  4. Sanada çoook güzel tatiller, iyi yolculuklar diliyorum Mevlüdecim. Ayrıca sweet'e de bayıldım çok güzel dikmişsin. Çok özletme cicim.

    YanıtlaSil
  5. hiç bir hatası görünmeyen bir mont olmuş sahibi iyi günlerde giysin iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  6. Havva Guney: Tesekkur ederim Havva'cigim, bende yanmak istiyorum amaaaa :))

    YanıtlaSil
  7. aycan ulus: tatile cikmak bir dert, cikmamak bir dert. Yetismesi gereken dikisler bir yandan, yardimci kadin iki haftadir tatilde o yuzden temizlik bir yandan, utu birikti daglar gibi bir yandan, tatil icin alisveris bir yandan, koca burda kalacak onun icin pogacalar yapilip deepfrize konacak bir yandan...Bunlar aklima gelenler:)) Iste o yuzden yokum buralarda. Aksam pert bir sekilde 5 dakika oturup bir iki bloga yorum yapip yatmaya gidiyorum:) Tatilemi hazirlaniyorum, dayakmi yiyorum belli degil hersene:))) Tesekkur ederim Aycan'im. Cok guzel bir tatil gecirmeyi hayal ediyorum:)))

    YanıtlaSil
  8. Yasemin Avun: Cok tesekkkur ederim. Kalip sorunsuz cikti, kumasin dikimi sahaneydi. Sadece harflerin dikimi biraz oyaladi. Yoksa ki abartisiz 20 dk. da dikilebilecek bir model. Insallah guzel bir tatil olacak bu sene. Yaklasik 1 ay yokum. Sesim cikmazsa anlayin ki gunesin altinda yata yata eridim:)) Sizleri unutmak mumkun mu? Sende cabuk gel, gorusemesek bile ayni havayi soluruz:))

    YanıtlaSil
  9. Funda Caglayan: Tesekkur ederim Funda'm. guzel olduda ezbere olcusuz dikince acaba olurmu stresi feci oluyor:)) Daha gelip kumaslarini eseleyecegim, o yuzden ozlemezsin merak etme:)))

    YanıtlaSil
  10. aysel melike: Hem mont, hemde tatil icin cok tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil
  11. Buyur gel canım başıma beraber.

    YanıtlaSil
  12. Ben de Bodrum barlar sokağındayım Mevlüdeciğim bizim evin önünden mutlaka geçersin istersen tel no'mu mail atayım sana görüşelim iyi tatiller! :)

    YanıtlaSil
  13. Funda Caglayan: Canimsin... Kocaman opuyorum hayatim

    YanıtlaSil
  14. Siyah Dantel: Aaaa ne guzel olur hemde Sedaaa. Bekliyorum telefon numarani. Bu sene hem tatil yapacagim, hem blog arkadaslarimi gorecegim ne guzel:))

    YanıtlaSil
  15. Öncelikle hoş geliyorsun Mevlüdem,sonrasında da musmutlu bir tatil geçir inşallah.Belki İstanbul'a geldiğinde görüşebiliriz kim bilir?

    YanıtlaSil
  16. Sevda Sahin: Cok sagol Sevdamm. Insallah guzel bir tatil olacak. Planlar o yonde. Ama bakalim uygulama nasil gececek?:)
    Eger sende Istanbulda isen Uskudar sahafcilar onunde kesin randevulasiyoruz. Tatilden sonra Istanbula donunce ararim hayatim. Opuyorum...

    YanıtlaSil
  17. Kapüşonlu süper olmuş aynı hazır gibi elinize sağlık... Ve iyi tatiller iyi eğlenceler sizeee :)))

    YanıtlaSil
  18. Nehirce Hobi: Tesekkur ederim, insalah yakisikli bocugede olurdu ikimizde mutlu oluruz:) Cok tesekkurler guzel temennilerin icin...

    YanıtlaSil
  19. Tamamdır,ben ay sonunda İstanbul'dayım.İnşallah denk geliriz.Mail atarsın ya da buradan yazarsın,güpgüzel bir tatilin olsun.

    YanıtlaSil
  20. Ay Bodrum'dan şimdi döndüm, yoksam kılpayı mı kaçırdık birbirimizi.


    Hadi İstanbul'a da gel :-)

    YanıtlaSil
  21. Sevda Sahin: Ooooo super ozaman kesin gorusuyoruz. Numaran degismedi ise ararim ben seni. Optum vede kocaman tesekkurler...

    YanıtlaSil
  22. Handan: Yok hayatim ben daha Turkiye topraklarina basamadim:)) Sali gunu insallah. Istanbul ilk ve son durak zaten. Haberlesiriz. Optum...

    YanıtlaSil
  23. tatil güzergahı müthiş. iyi tatilleeer keyfini çıkaaar :)

    YanıtlaSil
  24. deeptone: maalesef bodrum gezi disi kaldi:( Digerlerininde basina birsey gelmeden acil ucmam lazim:) Tesekkurler deep.

    YanıtlaSil
  25. Begum Sen: Tesekkur ederim. Darisi tatile cikamayanlara diyede guzel bir dilek gelsin... :)

    YanıtlaSil
  26. Ayyyyyy ben sizi cok ozliycem ama. Yinede arada biyerlerden internet bulup girin bizi sizsiz bırakmayın. Sizin yorumları ve yazıları o kadar çok beğeniyorum ki arada eşime de okuyorum. Iyi tatiller. Sizi seviyorum. Öptüm

    YanıtlaSil
  27. Mevlüde Bodrumdayım bana da uğra lütfennnnnn

    YanıtlaSil
  28. Diktim diktim giydim: Nurayim bodruma gelemedim. Suan antalyadayim. Tatili yarim birakacagim sanirim kizkardesimin saglik sorunu yuzunden. O yuzden soz veremiyorum. Optum

    YanıtlaSil