27 Temmuz 2015

Yeni Logo ve Header

Merhabalarrr,

Ayyy yazdim sildim, yazdim sildim, nasil basalayacagimi bilemedim ilk defa:)) Cokmu sevindirik oldum acaba? :))

Nilgun Hanim'in yeni logo ve header postunu okurken haberdar oldum Sevgi Hanimdan. Beni biliyorsunuz, makyaj yapmayi sevmedigim ve yapmadigim icin (ki en son makyaji 9 sene once dugunumde yapmistim:) Sevgi hanimin blogu hic dikkatimi vede ilgimi cekmedi. ( Yalan soylemeye, kivirmaya gerek yok dogruya dogru:) Amaaaaa ilgimi ceken konuda hemen ziplarim ustune ki burada oyle oldu. :) Sevgi hanim ayni zamanda bloglara Logo ve Header tasarimida yapiyormus.Bir  yorum biraktim bende istiyorum desem diye? Aninda geri donus yapti ki bu beni cok mutlu etti. ( Calisma hayatimda ilk bunu ogrendim ben: isini onemseyen ve severek yapan kisilerin reaksiyonudur bu.)
Karsilikli yazismalardan sonra blogum icin 2'ser tane yaptigi calismalari yolladi ve secmemi istedi, her ikisinide o kadar begendim ki secim yapamadigimi soyledim. Ne yapti bilin bakalim???
Her ikisinide verdigini donusumlu olarak kullanmami soyledi. Inanamadim. Bu nasil guzel bir yurek dedim kendi kendime.
Amaaaaa beni asil etkileyen darbeyi en sona birakmisti Sevgi Hanim.
Ucretini ne zaman gonderecegimi bile soylemeden hemen bloguma yaptigi calismalari yerlestirdi. Sayfa duzenimi ayarladi. Ben saskinligimi uzerimden atamadan yeni bloguma bakmami istedigi mesaji geldi. Kategorilere ayrilmis bolumler, iletisimdeki o guzellik, (orda dikis diken benmisim gibi dusunun sizde:)
header, hepsi birbirinden guzel. Oyle agzi acik ayran delisi gibi dolandim durdum blogumda:)))) 

Karsisinda hic tanimadigi insana inanan, guvenen  bu guzel yurekli insana kocaman tesekkurlerimi gonderiyorum. Sizin gibi kalbi guzel insanlardan biraz fazla olsa bu dunya cok daha yasanilasi yer olur SEVGI hanim. Hersey icin Tesekkurler...

Hayallerinizdeki blog duzenine sahip olmak istiyorsaniz Sevgi hanim'i mutlaka tanimali, blogunu ziyaret etmelisiniz.

(Ha bu arada Sevgi hanim isininde takipcisi, oyle Logo yaptim Header yaptim benim isim bitti demiyor. Tabiri caiz ise ; 7/24 hizmet veriyor:))

Ikinci Header ve Logoyu ozellikle koymadim, degistirdigimde supriz olsun size:))

Musmutlu haftalariniz olsun, tipki benimki gibi :) 

40 yorum:

  1. Güle güle kullan :-)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ben çok beğendim ellerine fikrine sağlık yapan arkadaşın ..

    YanıtlaSil
  4. Çok şık olmuş gerçekten. Daha aydınlık, daha çekici duruyor sayfanız. Gerçekten Sevgi Hanım güzel şeyler yapmış.

    YanıtlaSil
  5. Yazınız için çok teşekkür ederim :D Sizi mutlu edebildiğim için çok sevindim utandım biraz şımardım takdir edilmek çok güzel sizinle çalışmak benim için çok zevkliydi güle güle kullanın :D

    YanıtlaSil
  6. sevinmekte haklısın , gerçekten harika olmuş güle güle kullan sana herşey yakışır sevgi hanım gibi yüreği güzel insansın bunu kısa sürede de olsa anlamak zor değil...bu dünyada ikiniz gibi harika insanlar olmasa inan çekilmez ve iyiki seni tanımışım hergünün mutluluk içinde geçsin cnm. :)

    YanıtlaSil
  7. Bloğun yeni hali çok şık olmuş. Tam melinede yakışır şekilde. Güle güle kullan. Çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  8. aaaaa bak şimdi çoooook KISKANDIM ne de özel ,güzel ,zarif,dikkat çeken bir header olmuşşşş.Ben de bu sıralar kendiminkini değiştirmeyi düşünürken bu beni hızlandırır belki. Yeni headerinin Uğur getirmesi dileği ile hoşçakal sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  9. Yasemin Avun: Cok tesekkur ederim:) Bende cok ama cok begendim

    YanıtlaSil
  10. Handan: Tesekkur ederim Handan'immm

    YanıtlaSil
  11. aycan ulus: degil miiii? Cok guzel olmus. Isini bilen insanlarla calismak cok keyifli :) Cok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  12. Begum Sen: Tesekkur ederim, benimde baktikca icim aciliyor, gercekten sahane is cikardi Sevgi Hanim.

    YanıtlaSil
  13. Sevgi Bolat: Asil ben tesekkur ederim. Utanmayiniz ama simariniz zira hakkiniz. Sizinle calismak buyuk keyifti. Yaptiginiz jestler icin cok tesekkur ederim tekrar... Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. aysel melike: Su guzel yorumundan sonra egom tavan yapti resmen:)) Sende yuregi cok guzel bir insansin. Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin:)
    Sanada kocaman sevgiler....

    YanıtlaSil
  15. Fatma Basaran: Daha bir albenili olmus degilmi Fatma? Cok tesekkur ederim. Artik bu calismalarin ziyan olmamasi icin marka olmak lazim degil mi? :))

    YanıtlaSil
  16. Sebahat Sayin: Yooookkkk kiskanmaaaa, elinden geliyorsa yap hemen, gelmiyorsa direkt Sevgi hanima muraacat. Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin canim benim.

    YanıtlaSil
  17. reyhane: Cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  18. çok güzel olmuş gerçekten, ellerine sağlık Sevgi Hanım'ın. Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  19. Wawwww süper olmuş, şekerim. Çok havalı. Güle güle yayın yap. :))

    YanıtlaSil
  20. Hayırlı olsunnn, çok şık olmuş. Sevgi Hanımın blogunu bir de ben ziyaret edeyim. İnsan daha bir hevesle açar blogunu değil mi? Güzel yazılarını daha da keyifle okuyacağız bundan sonra. Sevgi Hnm ın da ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  21. ANTIGONE: Cok tesekkur ederim gercekten cok chic oldu, bakiniz burada mutevazi olamayacagim:))

    YanıtlaSil
  22. Funda Caglayan: Wouwwwwww tesekkur ederimmmm, sahibine benzemeyen mal haramdir derler, bende havaliyim ya:))

    YanıtlaSil
  23. Ful Atolye: Tesekkur ederim Fulya. Kesinlikle ziyaret etmelisin, gercekten hemisi sahane, hemde yaptiklari. Aynen oyle, hatta bazan aciyorum blogumu hicbirsey yapmadan bakip cikiyorum:))

    YanıtlaSil
  24. Yaaa çok güzel olmuş güle güle kullan canımın içi. Dün sabah bloglara giremedim. Daha doğrusu yorumları gördüm, onayladım ama bloğuma tıkladığımda "bu blog kullanılmamaktadır" gibi saçma bir şeyle karşılaştım. "Üleyn" dedim, "madeem kullanılmıyor da ben o mesajları nasıl onayladım?" Neyse sonra arkadaşların paylaşımlarına bakayım dedim, sizler de açmadınız. Bir oh çektim. Ya hep beraber batmıştık, ya da herkesle ortak bir sorunum vardı ki bu daha mantıklıydı :) Neyse, işte şimdi gördüm yeni makyajını. "Anacım o kadar makyajı bana da yapsalar o hooo ooo!" Yok yahu bu burada söylenmiyordu :) En güzelleri layık zaten arkadaşıma, canım benim güle güle kullan. Bol paylaşımlarla bu makyajın hakkını ver. Bak kendim için bir şey istiyorsam... İstiyorsam istiyorum. Paylaşıver, nolacak yaptıklarını?

    YanıtlaSil
  25. Merhaba Mevlüdeciğim,hayırlı olsun,sade ve güzel seni ne kadar heyecanlandırmış ve mutlu etmiş ne güzel...Ama ben senin o maskeli ,çılgın halinli fotoğrafını daha çok beğendiğim için,önce biraz üzüldüm ne yalan söyleyeyim (hatta bloğunu ilk gördüğümde kim ki bu ilginç bağyan demiştim de pek meraklanmıştım )neyse sonra o fotoğrafın da duruyormuş,gördüm sevindim :))yine de değişiklik iyidir diyorum ve seni kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  26. Sevgi çok yardımsever ve de işini iyi yapan biri. Ama ben de sizin çok şirin biri olduğunuzdan bahsettim. Karşılıklı bulmuşsunuz birbirinizi. Header çok şık. Yakışır RR. ...

    YanıtlaSil
  27. Ay ben yanlış yere geldim galiba !!!

    Ay ay makyajlar olmuş, yeni ciciler hazırlanmış... Gerçekten çok beğendim Mevlüde'ciğim, güle güle kullan. İnsan nasıl motive oluyor, değil mi.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  28. Nurtenbegendi: Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icinnnnn... Batarsakta beraber, cikarsak ta:))
    Dimiiiiii? O kadar makyaj bizede yapilsa ohoooooo!!!! :) Ama kaldirmis makyaji degil mi? Cok chic olmus.
    Cok tesekkur ederim Nurtenim guzel sozlerin icin. Kendin icin iste ne olcek diktikce paylasirim ki ben:))
    Ama bu ara depresyondayim sanirim ( cokta emin degilim) Benim Turkiye'm geldi sanirim, modum dustu, elim kolum kalkmiyor:(
    Ama yinede zotlayip diktim birseyler paylasirim yakinda...

    YanıtlaSil
  29. DIKTIM DIKTIM GIYDIM: Nuraycigim cok tesekkur ederim hayatim. O maskeli fotografimin kullanilmasini bende cok istedim ama resim kalitesi bozuldugu icin olmadi maalesef. Cogu arkadasim da o maskeli fotodan tanidigi icin etikette o fotografimi kullaniyorum:)) Bu ilginc bagyan ilgincligini azicikta olsa koruyor yine:))
    Cok tesekkur ederim, tebdili mekanda ferahlik vardir dedik, yaptik. Ben cok memnun kaldim:)) Opuyorum...

    YanıtlaSil
  30. nilgun aydin: Cok tesekkur ederim. Valla Sevgi hanim isiyle sozleri bitirdi bende:)

    YanıtlaSil
  31. NOWACRAFT: Yok yok gel, dogru yere geldin:))))
    Begenmene cok sevindim. Boyle guzel yorumlar aldikca iyiki yaptirmisim diyorum:)
    Cok tesekkur ederim:) Opuyorum en kocamanindan:))

    YanıtlaSil
  32. Çok güzel olmuş, bayıldım. Güle güle kullanın:=)

    YanıtlaSil
  33. Mevlude hanim sizi de mimlemistim. Gördünüz mü?

    YanıtlaSil
  34. çok güzel olmuş yeni logonuz, blogunuza yeni bir hava katmış güzel günlerde kullanın:)))

    YanıtlaSil
  35. Necla Solen: Cok tesekkur ederim, en guzelleri sizlerin olsun:)

    YanıtlaSil
  36. nilgun aydin: Gordum Nilgun hanimcigim, ama tatil hazirlari tam gaz devam ediyor, o yuzden tatil donusu yapsam olur degil mi? :)

    YanıtlaSil
  37. nilgun aydin: Gordum Nilgun hanimcigim, ama tatil hazirlari tam gaz devam ediyor, o yuzden tatil donusu yapsam olur degil mi? :)

    YanıtlaSil
  38. Melislicious: Cok tesekkur ederim, renk gelmis blogumun yuzunde degil mi? :))

    YanıtlaSil