21 Ekim 2014

Acemiyken dikilenlerden

 Merhabalaaaaarrrrr,

Bu elbiseyi kursa gitmeden once, kendi kendime dikise basladigim zamanlarda dikmistim, ilk kalipli elbiselerimden biri. Sanki o zamanlar daha sabirliymisim :) Kizkardesim ilk elbiselere hep el koymustu bunada koydu tabii. Ama intikamim aci oldu, gecen yaz Turkiye'ye gittigimde zorla giydirdim:))
Pozlari verirken hala soyleniyordu: abla yaa, giydirdin bari cekme, bu beni cok sisko gosteriyor, bak gobegim portlemis gibi duruyor falan diye:)
Bende verdimm ayarii: sisman gostermiyor cunku zaten sismansin, gobegin masallah kirli'nin gobegiyle yarisir hale gelmis zaten, hata elbisede degil diye:))
Oda:  haa oylemi caniimmmm, al sana poz o zaman diye abuk-subuk hareketler yaptikca bende cektim:) Kahkahalar esliginde pozlar tamamlandiginda, bunlari bloguma koyacagim dedigimde yuzunun ifadesi gorulmeye degerdi.:)))Yok yok yapmazsin dedi, yaparim dedim ve yaptim:)))


Musmutlu yarinlariniz olsuuunnnn...

12 yorum:

  1. Çok sevimli görünüyor ben yapsaydım benim ki küserdi :)) Ama elbise çok güzel ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. Necla Solen: Haketti ama :)))))
    8-10 tane elbise aldi birini giyip poz vermedi.

    YanıtlaSil
  3. Ben asla cesaret bile edemezdim :D
    İntikamı korkunç olacak, benden söylemesi.

    YanıtlaSil
  4. aycan ulus: Bizim mahallenin delisi diyoruz biz ona:)) Oyle neseli, oyle civil civil, oyle hayat dolu ki. Gorse bunlari: kiziiiiimmmmm her halim guzel benim, blog camiasinin sayemde gozu gonlu acildi derdi kesin:))) Evet elbise teferruatli gibi gorunsede dikmi cok basit ve zevkliydi. Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  5. KESKE BENİMDE LAF SAKACAĞIM BİR KIZ KARDESİM OLSAYDI. MUTLULUKLAR

    YanıtlaSil
  6. Çok neşeli bir çekim olmuş, ne güzel :D

    YanıtlaSil
  7. Nurtenbegendi: Yaptik bir cahil cesareti ile:)) En fazla daha deli pozlar verir... Yaniiii, insallahhhh:))))

    YanıtlaSil
  8. Birmavimbirpembem: Benimki ortak kullanabiliriz, hepimize yeter o:)))

    YanıtlaSil
  9. Nowacraft: Evet, daha ne pozlari var bir gorsen:))))

    YanıtlaSil
  10. BENCE ÇOK ŞİRİN DURUYOR AYRICA çok yakışmış.zayıf biri değil ama şişman değilki balık etli ve bence çok güzel bir vucudu var.elbise şahane cidden modelini çok beğendim.

    YanıtlaSil
  11. Alanay Yildirim. Bu kilolu hali, simdi zayifladi. Gece 2-3 de kalkip ekmek arasi pilav yiyor hatun ya. zayifladiginda; nasil zayifladin diyenlere: gece yemegini biraktim diyor:))) Kim der16 ve 17 yasinda 2 cocuk annesi diye degilmi? Tesekkur ederim elbisenin modelini bende cok begenmistim.

    YanıtlaSil