08 Aralık 2013

Ordan, Burdan, Surdan...

Merhabalaaaaarrrrr,
Neler oluyor bana boyle bilmiyorum, canim cooookkkk uzun zamandir hicbirsey yapmak istemiyor. 
Acaba bende Meryem Uzerli gibi tukenmislik sendromumu yasiyorum nedir bilemedim ki:))
Arada soyle bir silkinip birseyler yapiyorum, bunlarda onlardan birileri iste
Er kisi'me iki takim aldik, kendisi selvi boylu oldugu icin azicik tadilat gerekti, hem ceketin kollarina hemde pantalon pacalarina. 
Oncelikle dugmeleri sokup ilik dikislerini temizledim.5 dugmeyi 2'ye indirdim. Sonrada orijinaline uygun olarak kisaltmayi yaptim.

  Ceketi hallettikten sonra yine orijinaline uygun olarak olarak pantalon pacalarini kisalttim. Birinci bitirdigim takimi Afrika'ya giderken giydi. Bunuda kismetse ikinci Afrika seyahatinde giyecek. 
(Erkisi'm Afrika'da bulunan 23 ulkenin bolge Muduru. Bu yuzden kendisiyle pek gorusemiyoruz:)) Arada sirada bizede geliyor o yuzden cok geziyor diyemeyecegim:))


Biliyorsunuz kurslara basladim. Hem dikis, hemde Ingilizce kurslarina gidiyorum. Siniflarimiz o kadar sicak oluyorki giydigim hersey kalin oluyor. O yuzden orta kalinlikta penyeler aldim. Siyah, mavi, yesil renklerde. Bu aralar yarasa kola takmis durumdayim. Bu ilk diktigim bluzum ( Bunlarin hepsi kursa giderken giyilecek)
 Dikim asamalarini fotograflamadim. Cunku kollar ve yanlar dikiliyor o kadar. 12/2013 sayi, 128 A,B model...
 Tam tembel, yani benim isim:)))


 Yakanin sadece on kismina bir sira tas diktim.
 Nowacraft'in blogunda gezinirken burada t-shirt'une yaptigi suslemeye bayilmistim. Parcada artinca bende yapayim dedim. Ama ben biraz az kullandim yaprak ve cicekleri. ( Laf aramizda Nowacraft'inki sahane bisey olmus)


Buda 8 numara sisle ordugum, yalanci selanik hirkam. Ama ne yazikki 100 gr.lik yumagina 6 euro verdigim ip iki gun giydikten sonra muthis tuylendi. Sirf emegime saygimdan :) giyiyorum. Yoksaki giyilecek hali yok :((
 
Evettttt benden yine bu kadar.
Musmutlu haftalar diliyorum hepinize...

14 yorum:

  1. Bluzunun dikişi kolay ama sonucu çok güzel olmuş. Üstelik hem taşlı hem çiçekli.
    Hakkımda yazdığın iyi sözler için çok teşekkür ederim. Aramızda kalsın, benim tişörtün alt kısımlarında çıkaramadığım bir leke vardı, onu kapatabilmek için bir sürü çiçek yapıp oraya kadar götürdüm :)
    Hırkanın ipi için üzüldüm ama evde falan gene giyersin.
    Eşin işinde başarılı olsun, önemli olan bu. Sürekli yanında olsa bukadar çok işin, hobinin altından kalkamazdın. Bazen biraz Polyanna'cılık yapmak iyidir :))
    En içten sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. O bluzu çok beğendim hangi sayı hangi model canım belirtmemişsin resimde gördüm ama bende yok sanırım. Süsleme fikri gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık. Hem hiçbirşey yapmıyorum diyor hem iki kursa gidiyorsun bundanda anladım ki hiçbirşey yapmayan benim :) Hep kurslara gideceğim deyip halaa biri itelesin diye bekliyorum :) Örgü ah örgü bir ucunu başlayıp sonunu hep anneme bitirttiğim örgü maşallah size :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de tam olarak bu gün, MeliNed'den de hiç ses çıkmıyor epeydir, acaba nerelerde napıyor, hayır mı şer mi bloğuna bir sesleneyim demiştim. Hoş geldin. Geldinse gitme artık bence:) Yarın yine yazı gir.

    YanıtlaSil
  4. Sen o koca hırkayı Or bir de birşey yapmıyorum de bu biraz haksızlık olmuş kendine. Ben küçük bir boyunluk ördum de koca battaniye ormuş edalarındayım :)) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Hiç bir şey yapmıyorum demişsin ama maşallah boş durmamışsın. Esas o tembellik bende mevcut. :)

    YanıtlaSil
  6. Nowacraft: Yapilani takdir etmek lazim ama degilmi? Senin bluzda gozum kaldi, herne kadr lekeli olsasa :) Hirkanin ipine bende uzuldum, Turkiyede o fiyata en kral ipi alirdim :(( Buralar cok sogudu, giyiyorum evde sicak sicak... Esim yanimda oldugunda daha cok ugrasiyorum hobilerimle, cunku bos durmami oda sevmiyor, kumaslarimla oynasirkenki mutlulugumla mutlu oluyor:)) (tabi yine karli ben cikiyorum bazan cosup beni kumasciya bile goturuyor, daha cok mutlu olayim diye :)

    YanıtlaSil
  7. Bahce Perim: evettttt renkler cok ic aciciiii:))

    YanıtlaSil
  8. Pinarin Dunyasi 12/2013 sayi, 128 A,B model. Cicek suslemelerinde tamamen nowacraft'tan esinledim:) Tesekkur ederim. Iki kursa gidiyorum ama arada kurslari salladigimda oluyorum, iyi bir ogrenci degilim anlayacagin:)) Vakti gelince kendini biranda kursun icinde bulursun merak etme. Aaaaa bak bu konuda cok hassasim, asla kimse orgume dokunamaz. Ben baslar, ben bitiririm...

    YanıtlaSil
  9. Nurtenbegendi: Evet cogunlukla karabatak gibiyim de iste batinca cikmayi unutuyorum:) Bu gec bir cevap oldu, ama dedigini yaptim ertesi gunde post girdim, ama tatsiz bir post oldu:(( Seslenmeni duymusum ama degilmi??? :)) Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  10. Ful Atolye: Fulya'cigim al sana seni kahredecek bir haber daha o zaman, hirkayi biraz bol ormusum, (yaka vearkayi) tekrar soktum ve bir gecede tekrar ordum:)) Ben surekli oruyorum ya ondan basit geliyor bana, sen yine edalarindan vazgecme, yakisir sana :) Tesekkur ederim...

    YanıtlaSil
  11. Yelda Kaya: onceki hizima bakinca bunlar birsey degil gibi oluyor o yuzden:) Ama yinede Tembellikte acik ara birinci gelirim:))

    YanıtlaSil
  12. ohhhh ellerine sağlık çok hoş görünüyorlar

    YanıtlaSil
  13. Sebahat Sayin; tesekkur ederim... Ama hirkayi ipi aldigim magazaya goturdum biraktim, bakalim ne yapacaklar?

    YanıtlaSil