16 Eylül 2013

TATIL BITTI PART 2

Merhabalaaaaaaaaaarrrrrrr,
Evet kaldigimiz yerden devam edelim. Ama once Temizligin bitti mujdesini verip kendimi tebrik ediyorum. Hatta bugun hizimi alamayip arka bahcenin otlarini bile kestim. Gerci yagmurlar basladi bahcenin duzenlemesini yapip bu yaz tadini cikaramadim ama, seneye insallah diyorum :))

Ana kiz didismekte, herzaman oldugu gibi. Hatta bir ara Elmira bana: Teyze bunu getirmek zorundamiydik, evde dursa olmazmiydi diye soylenirken annesine yakalandi ve Mihrabad korusu, o gunun en hizli kosucusunu gormus oldu:)))
 Valla kopruyu baska turlu alamadik kareye :))
 Sevil ablam odunlari gorunce hepiniz birer tane alirsaniz aksama size mangal yapacagim diyerek gaza getirdi bizi:))
 Her buldugumuz delige girdik:)
 Bodrum evleri...(desemde inanmayin Mihrabad'dan Kanlica'ya inerken)
 Gezmeyi bitirip Kanlicanin meshur 6 tezgahlik pazarindan alisverisimizi yaptik, Bacimla, kankam IMECE usulu posetleri tasirken;
 Ben yesil findik toplayip yemekle mesguldum :))
 Goruyorsunuz, beni hem sofor olarak kullandilar, hemde beklettiler:))
 Kanlica sahilinde Dalton kardesler:)
 Biz yine kopmusuz:))))
 Guzelligine son derece guvenip, amaaannn bu paparazzilerde bi rahat birakmiyor diyerek havaya girip kamufle olan bacim:)) Ama hakki varmis, valla bu halde kimse tanimadi, bizden baska:)))))))
 Ruhumda var ya eski meraki burdada buldum antika arabayi. Jaguar cok chic'mis. Keske gelin arabam boyle olsaydi. Nikah mi tazelesem acaba? :)))))
 Sahil kenarindan golf sahasina gezinti...
 Buda Melined'in yeni mankeni ve dikip mankenime hediye ettigim chanel ceketim
 Kankacigim cok chic'siiiinnnnnn.....
Mutlu ve saglikla kaliniz efendim.......

16 yorum:

  1. Hoşgelldiinnn Ay okurken sizinle birlikte yaşadım sanki ne güzel keyifli günler yaşamışsınız hep mutlu olun inşallah bu arada kankan olmak istiyorum :))

    YanıtlaSil
  2. HOŞGELDİN:)ARAMIZA...

    YanıtlaSil
  3. azimli kadınsın vesselam benim boşveeeeer bir kibrite bakar gazlarıma gelmedin o şatoyu temizledin birde üstüne bahçeyi hallettin ya senin elinden uçan kaçan kurtulmaz.

    YanıtlaSil
  4. Haskumas: Hosbulduuuukkkkn ne guzel sende bizimle bir Istanbul turu yaptin o zaman:)) Insallah hepimiz hep mutlu olalim. Ol tabi sende kankam ol ne demek, ama bende yaptigin o nefis tariflerinin tadina bakmak istiyorum, senin ellerinden olmasi sarti ile:))

    YanıtlaSil
  5. Kendimce seyler: Hpsbulduk hayatim, artik aranizdayim valla ne mutlu bana:))

    YanıtlaSil
  6. Ornitorenkhandmade: Ah Goncam ahh senin o gazlarin nasil direklerden dondu bir bilsen. Ozellikle buyuk oglanin odasina ve camasir odasina girince ahh Goncaaaa kibriti yolla hemen diye bagirdim reflex olarak:) Ama onumuzdeki yaz senin dedigini yapacagim, anahtarlari toplayip hepsini kapinin onune koyup oyle gelecegim tatile:))

    YanıtlaSil
  7. Hoşgittin evine güzel bir tatil olmuş tüm kış yeter bu güzel hisler :) bu arada tam benim mekanıma kadar gelmişsin kanlıca'ya belki de karşılaştık oralarda bir yerlerde.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Juliette: Ciddimisin? Kanlica ve kavacigi mesken tuttum nerdeyse. Bilseydim mutlaka ugrardim. Ama birdahaki gelisimde soz Kanlicada bulacagim seni. Neresinde oldugunu soyle :)

    YanıtlaSil
  9. hah işte aklın yolu bir eve giremezlerse evi kirletemezler de :D

    YanıtlaSil
  10. Ornitorenkhandmade: kesinlikle haklisin hayatim. Seneye biraz daha yaslanmis olacagim icin bu enerjim olmayabilir temizlik icin:)

    YanıtlaSil
  11. Evine hoşgelmişsin ne güzel dolu dolu bir tatil yapmışın adına sevindim.Temizlik kısmını sevmedim ama:)

    YanıtlaSil
  12. şekeriiim demek ben yokken sen de yoktun buralarda. aynı anda dönmüş sayılırız :)
    oh oh maşallah güzelll bi tatil yapmışsın, memleket hasretini gidermişsin, şatonuda temizlemişsin :))
    eee artık kim tutar seni merakla bekliyorum bakalım neler paylaşacaksın

    YanıtlaSil
  13. kardeşlerle birlikte olmak gibi var mı!ne güzel ve de mutlu görünüyorsunuz maşallah.hatta iki kere birde o koca evi temizlemişsin.helal sana.keyfin daim olsun canımcım..

    YanıtlaSil
  14. Alanay yildirim: Aynen oyle hayatim kardes can degilmidir!!! Onlarla yapilan hersey cok guzel... Ahh o koca evi temizledikten sonra 3 gun kendime gelemedim desem:) Hepimizin keyfi daim olsun canimcigim

    YanıtlaSil
  15. Pratik dikis: tesekkur ederim, temizlik kismini bende sevmedim ama, ne yaparsin:((

    YanıtlaSil
  16. X Madame: evet bencede ayni zamanda yok olup, ayni zamanda donmusuz:) Evet yaa super bir tatil yaptim, gerci sato canima okudu ama yapacak birsey yok :)
    Kurslardan basimi bi kaldirabilsem yaptiklarimi paylasacagim insallah :)

    YanıtlaSil