15 Haziran 2013

Capulcu geri dondu:))

Merhabalarrrrrrrr,
Nasilsiniz bakalim kizlarrrrrr, umarim hersey cooookkkk guzeldir. Buralarda havalar isindi, kisa kollu, hatta askili bile giydik 3-4 gun:)) Aman ne mutlu olduk, ne olduk gormeliydiniz:))
Aslinda aklimda evimle ilgili yaptigim degisiklikler vardi, ama bu fotolari gorunce once bunu paylasmak istedim. (Sanirim pasami ozledim:))
Once benim pasam bir Merhaba desin size bakalim, sonra yaptiklarima gecelim: Sabah ziyareti, uyanmis sipa, bizi uyandirmaya geldi:))
Eveeettttt simdi gelelim yaptiklarima
 Kinali kuzum (eltimin kizi olur, birazdan anlayacaksiniz neden kinali kuzum dedigimi:) kamuflaj gomlek satin almak istiyordu, ben dikeyim sana dogumgunu hediyesi olarak dedim, cok mutlu oldu. Ama ben hic gomlek dikmedim ki nasil olacak? diye dusunurken aklima kurtarici pazarimiz geldi, hemen gidip 1 euro'ya bir gomlek aldim:) Eve gelip itina ile soktum utuledim, veeee bir gomlek kalibim oldu. (Tembellik boyle birsey olsa gerek:)
Ve asagidaki kamuflaji diktim.
 Once Sukufeye giydirdim, cunku kinali kuzumla, Sukufe ayni olculerde:)

 Sonra kinali kuzuma... Anladinizmi simdi neden kinali kuzu oldugunu:) Kipkizil ve iki orgu yaptiginda tek orgusu bilegim kalinliginda olan gurmu gur saclari yuzunden:) (Laf aramizda kuaforler onu gorunce kacacak delik ariyor, o kadar gurki saclari sadece duz fon saatlerce suruyor)

 Buda artan kumaslari degerlendirmek icin Ezik'e diktigim bluz:) Aslinda adi Leyla ama ben ona Ezik diyorum:)) Hello Kitty'i pc'nin ustune kagit koyup kopyaladim sonra kece uzerine cizip, kumas kalemleri ile boyayip bluza cep yaptim. Ezik bayildi buna:)
 Poz ver dedigimde saclarini soyyylllleeee bir savurup boylemi dedi:)
 Bu yelekte yine artan parcayi degerlendirme. Aslinda pasaya dikmistim ama buyuk olunca susleyip Ezik'e yaptim.
 Bunada bayilmis, hic ustunden cikarmiyormus:)
Neden Ezik diyorum bu guzellige onuda anlatayim: Gecen yaz eltimle beraber geldik Turkiye'ye. Bu fistiga vize almak icin siraya girdik Turkiye'de. Sira bize geldi, Gorevli: kucaginiza alin yuzunu goreyim, pasaportu ile kontrol edecegim dedi.
Annesi kucagina aldi, gorevli bir pasaporttaki resmine birde buna bakti, tamam dedi. Basladi bununla konusmaya: -Turkiye'ye hosgeldin, 
-Bunda tik yok. 
Aaaa sen Turkce bilmiyormusun?
-Bunda yine tik yok
Annesi yooo biliyor dedi;
gorevli : Merhaba dedi
Bizimki: Nebala dedi, biz koptuk. 
Gorevli ah yaziiiikkkk gercekten Turkce bilmiyormus dedi, bu kendi ekseninde bir donup geriye dogru kacarken soyleniyordu: Tuh rezil olduk herkese:)))))))))
Odur budur ona nbr kiz Ezikkkkk, daha bir Merhaba bile diyemiyorsun diye takiliyorum. Bu sene yine onunla gelecegim. Sordum: Merhaba demeyi ogrendin mi? Bu senede rezil olma dedim. Ogrendim ogrendim dedi:)) Bakalim vize kuyrugunda gorecegiz ogrenip ogrenmedigini:)))
Hepinize mutlu gunler canlar...


8 yorum:

  1. Coookk guzel olmus eline saglik masallah;)

    YanıtlaSil
  2. yerim ben bu minik çapulcuları... ellerinize sağlık süper olmuşlar...

    YanıtlaSil
  3. Tugba Gultekin: Tesekkur ederim, ilk oldgu icin gomlekte biraz zorlandim ama gozumde buyuttugum kadar zor degilmis:)

    YanıtlaSil
  4. Atahan ile Hayat Demet Ozgol: Ah dur sen ben senin yerine yerim onlari buyuk bir zevkle:)) Herhafta sonu 135 km yapiyorum bu capulculari yemek icin:)) Tesekkur ederim, herkes mutlu olunca bende oldum:))

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş ellerinize sağlık herkes bir şeyler yedi bitirdi çok sevimli oğul lunuzun kalan yerlerini de ben yerim.MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN kınalı kuzumuz da çok şeker :))

    YanıtlaSil
  6. Afife Eskil: Afife hanimcigim cok tesekkur ederim, istediginiz yerden yemeye baslayin siz. Ama bu 3 kuzuda eltimin cocuklari. Benim kilerin en kucugu 18 yasinda yeme yasini gectiler yani:))))

    YanıtlaSil
  7. akıllı hatunsun :)gömlek kalıbını çıkarmak için gömlek al ve kes kalıp çıkar .diktiklerin ne kadar itinalı meli...güle güle giysin kınalın ,leylan :)

    YanıtlaSil
  8. Dikis Dersi: Tesekkur ederim, ne yapayim bu cok kolay geldi, 1 euroya da bulunca gomlegi neden olmasin dedim:)))

    YanıtlaSil