14 Mart 2013

Yapip, bitiremediklerim:)

Merhabalaaaaaarrrrrr, 
Turkiye'den bahar geldi, 3.cemre dustu cigliklari yukselirken ben hala bu soguk ulkede camdan lapa lapa yagan kari seyredip: ahhhhhhhh, ahhhhhhhh nidalari atiyorum. 
Bu gordugunuz bluzu kankama diktim, dikmez olaydim:( Ben hayatimda boyle bir kumas gormedim arkadas. Kenarlarina keser kesmez overlok gecmesem, dikmeye kumas kalmayacakti, o kadar akiyor yani. One saten, arkaya kupra duz renk kullandim, arkasi uzun onu kisa. Kollardaki fark dikkatinizi cekmistir sanirim:)) 
Kol kenarlarini once satenle biye geceyim dedim, fakat o kadar kayganki dikisleri pek guzel olmadi. Sokmeye usendim diger kola ve yakaya arkadan kalan parcadan biye yaptim. Sonra farkli olsun diye diger kolun biyesini oylece biraktim, (birazda sinir ve tembellikten)


                                                    
Ayni kumaslarin birde acik cizgili kahvesi vardi ondanda ayni model dikecektim.(kankam oyle istemisti) Ama lacivertte kafayi yiyince digerini yapmaktan vazgectim. Hem daha yapmam gereken bir dunya isim var, malum Cumartesi ucuyorum kismetse:)
Ama kendimi affettirmem lazim, ne yapsam diye kumaslarima bakinirken, Asi etegimden kalan parcalar takildi gozume. Zaten etegi keserken kalan parcadan pantalon yapmayi aklima koymustum. Eeee kankamda pantalonu seviyor, hadi dedim pantalon yapayim. 30 dk da kestim diktim, ama gelgelim ki fermuarim yok:(( Buda kaldi boyle. Offf Allahim offffff:((

Seytanin isi olmayinca......:)) kumaslariyla ugrasirmis:)))
Buda eltimin kizina eek oldu. Ama bunu bitirip teslim ettim:)) 
Ilerleyen gunlerde insallah kinali kuzumun uzerinde fotograflayacagim:) 

Bunlari boyle yarim yarim niye yayinladim diye sorarsaniz: coktandir sesim solugum cikmiyor ama bos durmuyorum, yarimda kalsalar yapiyorum birseyler demek icin:)))
Bu arada bir kiz cocuk elbisesi, bir kiz cocuk bluzu, bir canta, iki organizer diktim. Onlarida sonraki postlarima ayirdim:) Simdi gidip esim icin pogaca yapacagim (ben gelene kadar ac kalmasin bocugum:))
Benden bu kadar kizlarrr, umarim Turkiye'den de postlar koyabilirim:)
Mutlu ve saglikla kalin...

9 yorum:

  1. maşallah bir dünya iş yapmışsınız.ben okurken yoruldum.inşaallah hepsini görürüz.hayırlı yolculuklar diliyorum.selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Fatma Basaran: Tesekkur ederim, yok yaa aslinda hepsi basit isler, sadece su lacivert cizgili cok ugrastirdi beni:) (hos oda yaptigim en berbat calisma oldu:(( Insaalh hepsini yayinlayacagim, ama bizzat uzerlerinde fotograflamak icin bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  3. heeee yoruldum haaa sen dıkerken yorulmadınmı yahuuu:) ınsallah bırgun buralardan da postlar atarsın ablacım uzulmeee :)

    YanıtlaSil
  4. Nedime Akdogdu: Ay Nedime cok yasa emi, guldurdun beni:)) yok valla ben dikerken dinlendim. Temizligin arkasindan masaj gibi geldi bana:)
    Insallah hayatim insalllaaaaahhhh:) Hani derler ya korkunun ecele faydasi yok diye, o yuzden uzulmuyorum artik, azicik hayiflaniyorum o kadar:))

    YanıtlaSil
  5. Eminim çok keyif alıyorsunuzdur. Herşeye değer o zaman...

    YanıtlaSil
  6. Petek Ulug: Kesinlikle cok keyif aliyorum, benim icin bir nev-i terapi gibi:) Kendi uretimim oldugu icin evet, herseye degiyor:))

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık akan kumaşları hiç sevmiyorum, bende yarım bir iş varken elimde bir ikincisine geçemiyorum, aklımda bir fikir varsa başka bir şey yapamıyorum şu an bir pantolon var aklımda fikir tam oturmadı başka bir şey dikemiyorum.
    ayrıca yazıları şimdiden hazırlayıp yayın tarihlerini burada olacağın zamanlara ayarlarsan sen buradayken otomatik olarak yazılar yayınlanır :)

    YanıtlaSil
  8. Ornitorenkhandmade/ ay sorma bende nefret ettim resmen bu kumastan sonra. Postlarim hazir degil, fotograflari eksik, o yuzden otomatik yapamayacagim:) Hem ugrasmak hosuma gidiyor, ben zor isleri kadiniyim sekerim:)))) Bu arada tesekkur ederim...

    YanıtlaSil
  9. maşallah ne güzel marifetliymişsiniz, emeğinize sağlık

    YanıtlaSil