06 Mart 2013

Neler yapmadim???Bebek Battaniyesi bittiiiiiii

Selaaaaaaaaaaaammmmmmmmm,
Ben geldim... Niyemi geldim, hiiiccccc sadece ozledim.:)) Bu aralar kendimi biraz fena hissediyorum, yaslaniyorum ya (sakin inanmayin:)) romatizmal agrilarim azdi:) (caktirmayin memleket ozlemi basladi hafiften)
Ne zaman boyle bir tarafim agrisa aha benim Turkiye'm gelmis, gitmem lazim, gunes almam lazim, isinmam lazim diye soylene soylene birhal olurum.(Adam kalkip birgun dilinede fayda edecekse bu sicaklar hemen git diyecek, yada fildisi  sahilleri daha sicak hadi oraya gidelim dese (ki arkadaslari surekli davet ediyorlar) gorecegim gunumu:)

bu sabah saat 6'da esimle beraber kalktim, onu Isvicre'ye yolladim( evet evet yurt disininda yurt disisi var:))
bende hangi blogda gordugumu hatirlayamadigim (burada yaslilik yine devreye giriyor. ama bulup mutlaka link verecegim) bu battaniyeyi dikmeye basladim. Ama sol kolumdaki agri iki tane ilac almama ragmen yapisip kalinca yarim biraktim. Sapkasi ve yan baglari kaldi sadece. 
Kismetse onumuzdeki hafta Turkiye'ye gidecegim, bu battaniyede amcamin torununa dikildi. Sevgili Elis hanima. Henuz dogmadi, ( hani su masa ortusunu yurutup bluz yaptigimiz amcamlar:))))
masa ortunuzu yuruttum ama bak torununuza battaniye diktim elcagizlarimla deyip kendimi affettirme planim var:)) Yerlerse!!! yemezlerse bir ortu daha yuruturum odesiriz:)))
Kizlaaaaaarrrrrr dua edinde sonraki postum Turkiyeden olsun noooollluuuuuurrrrrrrr:)))))







Kardan dolayi evde mahsur kaldim yine, o yuzden mor cirt alamadim bende sapka ve yan baglari diktim:(
Ehh artik cirtlarida guzel yurdumun guzel tuhafiyelerinden alirim artik:) 



45 yorum:

  1. battaniye çokgüzel olmuş renklerini çok beğendim.inşaallah kazasız belasız gelirsiniz Türkiye ye.selamlar

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun canım yaa! Allah şifalar versin... Battaniye de çok hoş olmuş ellerine sağlık... İnşaAllah hayırlısıyla gelirsin Türkiyeye. Hadi Allah' a emnet ol... Bu arada Allah kavuştursun eşine de! :)

    YanıtlaSil
  3. insallah Fatma hanimcigim insallah:)) Tesekkur ederim, aslinda rengi daha guzeldi ama isiktan herhalde soluk cikti rengi:(

    YanıtlaSil
  4. gecmiyor Saadetim yaaa:(( Nazarlarami geldim ne?:) Cok selvi boylu, dunyalar guzeliyim ya:))) Tesekkur ederim, esimede bu aksam kavusacagim kismetse gunu birlik gitti cunku:))

    YanıtlaSil
  5. :)) inşallah.aksilik çıkmadan tereyağından kıl çekercesine her şey yolunda gider ve gelirsin Türkiyeye mevlüde hanımcığım.battaniye kendini on kere affettirir bence..

    YanıtlaSil
  6. Insallah Alanay, tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Battaniye biterse bencede affettirecek gibi duruyor:))

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle geçmiş olmuş Allah acil şifalar versin.İnşallah bir sonraki postunuzuda Türkiyeden yazarsınız ama tavsiye etmem bu aralar ağrılarınız daha kötü olabilir havalar soğudu gene çünki.Kimbilir pozitif enerjinizle güneş de gelir sizinle bu arada battaniye de çok şık ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Has kumas: Tesekkur ederim, dunku 3. ilactan sonra bugun zimba gibiyim cok sukur:)) Ama isinir belki yaa:(( Gerci ben denedim, burasi sicak olunca Turkiye soguyor, bura soguyunca Turkiye isiniyor. O zaman burasi usuyene kadar bekleyeyim ben:))) Gerci genede Turkiyenin sogugu buranin sicagi gibi bana:)) Battaniye icin tesekkur ederim bu arada :)))

    YanıtlaSil
  9. :) yorumunuzu okudum ama sadece okudum :)))

    YanıtlaSil
  10. Sadece okudugunuz icin tesekkur ederim:) Dogrusunu gonderdim:) onu sadece okumayin:))

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun şekerimm biran önce gelesin bi güzel ısınasın mutluluk depolayasın inşallah bol bol:)

    YanıtlaSil
  12. Blogdayaparimkariyerde: gecti hayatim, cok tesekkur ederim, ben gelene kadar isitin oralari, bende mutlu olayim sizde:)))

    YanıtlaSil
  13. renker ne hoş, çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  14. Noblesse: Tesekkur ederim, her ikisi icinde:)

    YanıtlaSil
  15. kuzummmu geliyormuş buralara :))
    nereye geliyosun kaç günlüğüne geliyorsun ayrıntı ver biraz. Belki kuşun kanadına konar gelirim seni görmeye ;)
    ellerine sağlık bu arada battaniye yine şahane ;)

    YanıtlaSil
  16. ayyy canım benim... bende ne zaman mıymıntılaşsam benimki başlıyor "tmm tmm anladım senin antalyan gelmiş" demeye :)
    benimki vatanımda memleket hasreti. seninki hem memleket hem vatan hasreti. Allah yardımcın olsun... umarım en yakın zamanda dindirirsin hasretlerini... vede ağrılarını :( üzüldüm geçmişler olsun... battaniyende süper görünüyor bence fazla fazla masa örtüsü verirler bu sefer sana :)

    YanıtlaSil
  17. X madame: Agrilarim gecti gibi cok sukur, vatan ve memleket hasretimide onumuzdeki hafta dindirecegim kismetse. Valla bu battaniyeye karsilik hala masa ortum diye mizildanirsa, butun masa ortulerini asiririm:)))))

    YanıtlaSil
  18. Emeğine yüreğine sağlık battaniye tek kelime şahane olmuş :) Geçmiş olsun dikkat et bu ara kendine ve duam seninle ALLAH'ın izniyle inşallah bir dahaki yazını Türkiyeden yazıcaksın. O yaşlılık kelimesine ne öyle Allah aşkına sen taş çıkarırsın bizim gibi gençlere :) Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  19. Zeytin yagmuru: cooookkkk tesekkur ederim sizin gibi dostlarim olduktan sonra sirtim kolay yere gelmez:) Biri bana yaslimi demis, kim demis, ne zaman demis:))) biletimi aldim kismetse 16'si aksami Turkiye'deyim yupppiiiiiii:)))

    YanıtlaSil
  20. Mevlüde Hanım, son derece enteresan bir model ilk kez görüyorum, ellerinize sağlık:) çok beğendim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. Mevlüde hanımcım nasıl oldun ağrıların geçtimi.. havalardan yapıyor her halde.. şaka değil nazarda olabilir canım kendine dikkat et... Allah'a emanet :)

    YanıtlaSil
  22. gooogoook: bende ilk gordugumde cok begenmistim, enteresan oldugu icin, eltimdede aynisindan varmis, kalip olarak onu kullandim, cok cici birsey:)) Tesekkur ederim:))

    YanıtlaSil
  23. Saadet Yamak: haklisin hayatim yaa, havalardan sanirim, yagmur baslayinca azaldi valla, ama daha iyiyim, cok tesekkur ederim. Kendi kendime okudum, umarim faydasi olur.

    YanıtlaSil
  24. Oytun'la Hayat: Sebnem'cigim yorumun direkt denetlemede kalmis, simdi sen sen soyleyince gordum hayatim, kusura bakma, ayrintilari yolladim sana, battaniye icinde tesekkur ederim, mor yapiskanli cirt bulamadim ki bitireyim :(

    YanıtlaSil
  25. sesin çıkmıyor canım? yoksa sen şuan yurdum sınırları içindemisiiiiiiin :)

    YanıtlaSil
  26. X Madame: Canim ilgin icin tesekkur ederim, yok daha gelemedim, 16 sinda gelecegim insallah, ama hava cok kotu, dun sabah kapiyi bir actim karlar evin icine doldu. O derece yani. Insallah Cumartesiye kadar duzelirde gelebilirim. Bu aralar tatli telasimdan birsey yapamiyorum:)))

    YanıtlaSil
  27. Telaşların hep böyle tatlı olsun inşallah.
    karmııı burda ağaçlar çiçek açtı yetiş :)
    gerçi bizde kara hasret kaldık göremedik bu sene pek. Her mevsim ayrı guzel. Umarım duzelir havada planların aksamaz sevgiler

    YanıtlaSil
  28. HAYDİ HEMEN GELİN DÜĞÜNLER DERNEKLER KURULUYOR MEVSİM GELDİ:!!!!HEMEN BEKLİYORUZ...ELLERİNİZE İŞİNİZ GÜZEL OLMUŞ...SEVGİLER

    YanıtlaSil
  29. çok cici olmuş battaniyeniz ellerinize sağlık ama bana maliniz gelmedi mevlüde hanım :(

    YanıtlaSil
  30. Mutluluklar sokagi: Durun beni bekleyin, dugun dernekleri beraber kuralim, yettim gariiiiii:))) Tesekkurlerrrrr...

    YanıtlaSil
  31. Afifeninahsaptasarimlari: Tesekkur ederim, bu defa yorum olarak biraktim notumu:))

    YanıtlaSil
  32. ayy kusura bakmayın buğun annemin blogu ile benimki biraz karışmış siz bana malinizi yazarmısınız sayfanızda göremedim telefonumu vericem size :)

    YanıtlaSil
  33. Yasemin Uzunoglu; Farkettim:) ama sorun degil:) mevlude1@gmail.com

    YanıtlaSil
  34. çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  35. elinize emeğinize sağlık,geçmiş olsun bu arada...

    YanıtlaSil
  36. Hayatin kokusu: cok tesekkur ederim, gecti gecti, birsey kalmadi, gezmem gelmis, ondanmis agrim:))))

    YanıtlaSil
  37. Senin her nostaji postunda bende yorum nostaljisi yapıyorum kuzum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa Sebnem, bende farkettim:)) Ay ne guzelll diyorum her defasinda:)) Opuyorum seni guzel kadin

      Sil
  38. Kızz Mevlüde romatizmaların,siyatiklerin mi azdı senin,kız yaşlanıyor muyuz yoksa,benim de ağrıyor ara sıra :)) Bu yayından sonra geldin mi Türkiye 'ye merak ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa sorma Nurayyyy, ben hep nufus kagidim eskiyor, bana birsey olmuyor diyordum ama oluyormusta farkinda degilmisim:))Geldim geldim, gelmezmiyim hic. Hatta amcamin obur gelininde dogumu bir hafta sonrasina denk geliyormus, alelacele ayni battaniyeden bir tane daha diktim:))

      Sil
  39. Harika olmus battaniye. Ben de merak etmistim okurken, acaba TR'ye gidebildin mi diye, yorumlarda okudum evet gitmissin, ohh:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim, sahipleride cok begenmisti:) Evet gittim gittim.
      O konuda sagolsun koca kisisi coookkk anlayisli. Az uzgun olsam hemen Turkiye'ye gonderiyor, aileni ozledin diyerek:)

      Sil