31 Mart 2013

Marilyn Monroe Cantam


Merhabalaaaaaaaaarrrrrrrrrrr,
1 Haftalik tatilimde, istanbul, Antalya,Istanbul ayagini tamamlayip, Zurich uzerinden ( tatilin bitti kar'a merhaba de:) slogani ile Bruxelles'e indim:( 
Eve geldigimde oyle bir manzara beni bekliyordu ki yok artttiiiiiiikkkkkk dedim. 
4 erkek ve bos bir ev... Manzarayi tahmin etmek zor olmasa gerek:))
1 hafta boyunca temizlik yaptiktan ve ohhh beee deyip tam ayaklarimi uzatacakken 2 haftalik paques tatilinin baslamasi ve cocuklarin eve geri donusleri ile ayaklarim havada kaldi:))))
Sevgili Yasemin Uzunoglu'nun diktigi bu cantaya bayilmistim, hatta kendisinin blogunda adim adim leopar canta yapiminin gazina gelip deri bir canta dikmis, hizimi alamayip organizer ve ped cuzdani ile devam etmistim:))
Amaaaaa bu Marilyn Monroe cantasini hayalimden atamamistim:) 
Anneannem kismi felc gecirdiginde, Turkiye'ye 1 haftaligina geldim, ve o bir haftaya ne cok sey sigdirdim anlatamam. Anneannem Antalya'da oldugu icin oraya gitmisken ee artik cantamada kavusayim dedim:)
Sevgili Yasemin'e buradan kocaman tesekkurlerimi gonderiyorum, cunku kendisi o donemde Derya Baykal'in programina hazirlanirken o sikisikliginin icinde beni kirmayip iki tane bu cantadan dikip yetistirdi:))



Ama hala hayiflandigim konu neden Yasemin Hanimla bir poz dahi cekilmedigimiz:(( Ama zaten ayak ustu aldim cantayi iki kelam edip ayrildik. 
Simdi azicik dedikodu yapayim: Yasemin hanim fotograflarinda gorulenin aksine daha zayif, daha citi piti bir hanim. Ve yine resimlerindekinin aksine daha cocuksu, daha duru bir guzelligi var. Ben kendisini cok begendim, keske zamanim bol olsaydida daha uzun sohbetler edebilseydik. Insallah birdahaki sefere diyorum... Hadi dagilin dedikodu bitti :)))))


Bu cantayi almayi aklima koydugum icin burdan giderken kol cantasi almadim yanima:) Ortada gordugunuz benim kankam, halamin kizi Gonul ablam, yanindaki de benim ablam ( Meleeeeeekkkkkk, saka saka kizma yine) kizkardesimdir kendisi, ama her goren onu abla saniyor ya sinirden beni bir kasik suda bogacak birgun:)))) Ah benim yanimdaki de abimin oglu, benim kucuk askbocugumm, yakisikli BORA'mmmmm.Ne akilli, ne yakisikli, ne can'dir o bilemezsiniz:)
Zurich havalaninda x-raydan gecerken, cantami sepet icerisine koyan gorevli bayan cantami cok begendi, nereden aldigimi sordu? Yasemin Hanimmmmmmm reklaminizi yaptim vallaaa:) Birde ustune hostes oldugunuzu soyleyince, kadin: bende yapabilirim sanirim dedi:))))
Hahahahahaaaa cok guldum, ohhhhh ne guzel ozendiriyoruz ama???? :)))
Iste boyle kizlarrrrrr, maceralarim bitmedi...
Hasanpasa kumas pazari maceram var sirada:))
Gorusmek uzere, mutluluk ve saglikla kalin...




12 yorum:

  1. ayy ne güzel şeyler yazmışsınız hakkımda Mevlüde hanım :)) ama hiç söylenmeyin resmimiz yok diye ben sizi kahveye çağırmıştım ama sizin vaktiniz yoktu ama olsun bir daki sefere inşallah :)) İyi günlerde kullanın inşallah bende sizin gibi tatlı bir bayanla tanıştığıma çok memnun oldum .sevgiler :))

    YanıtlaSil
  2. Evet yasemin.programda cok guzeldi kendi zaten.cok guzel cqntalaraida oyle.Rabbim.acil sifalr versin.abla

    YanıtlaSil
  3. GEZDİN GEZDİN HİÇ SESİNİ ÇIKARTMA:)))EV NE OLURSA OLSUN HEMEN TEMİZLERSİNİZ NE GÜZEL ALLAH İÇİNİZE SİMDİRSİN

    YanıtlaSil
  4. Yasemin Uzunoglu: Valla Yasemin hanim, yalan yok, yalakalik yok, ben sadece gordugumu yazdim:)) Evet benim vaktim kisitli oldugu icin khve teklifinize icabet edemedim, tamam sustum, soylenmiyorum:) Bende cok tesekkur ederim, siz Antalya'da Bizimkilerde orda olunca birdaha goruzuruz gibi geliyor bana:))

    YanıtlaSil
  5. Huzur Moda: Cok sagol hayatim, insallah kisa zamanda kalkacak anneannem, cunku kendisi 92 yasinda ama masallah cok azimli. Yasemin hanim hakkindaki goruslerine de katiliyorum. Cok cana yakin, becereikli bir hanim kendisi.

    YanıtlaSil
  6. Mutluluklar sokagi: Tamam sustum:)) Yaa ama soylemeden gecemeyecegim, ev kucuk olsa haklisin da: toplamda, 16 oda, 4 banyo olunca biraz zor oluyor, zira artik bende cok genc degilim:))
    Ama haklisin iyi gezdim valla:))

    YanıtlaSil
  7. 16 oda mı? Şatoda mı yaşıyorsunuz yoksa handa mı:)) Aman Allah kolaylık versin. Çantanı gülegüle kullan. Bu arada kardeşin ve kuzeninle birbirinize çok benziyorsunuz. Arada mesafeler olunca, inan ki insan daha yoğun bir şekilde görüşüyor. Saatleri dolu dolu yaşıyorsun. Yoksa mesela biz burada bazen aylarca görüşmediğimiz, yıllarca görüşmek için fırsat yaratamadığımız akrabalarımızla birlikte, bir avuç içi kadar küçük bir coğrafyada yaşıyoruz. Afyon'a da beklerim:)

    YanıtlaSil
  8. Nurtenbegendi: kucuk bir satoda oturuyorum. Canta icin tesekkur ederim:) Evet biz galiba hep birbirimize benziyoruz, her goren hemen baglati kuruyor aramizda:))Zaman kisitli oldugunda bir dakikasini bile degerlendiriyorsun:) Evet dolu dolu bir hafta gecirdim:) Yengem Afyon'lu 1-2 defa geldim Afyon'a. Insallah birdaha geldigimde gorusuruz...

    YanıtlaSil
  9. ooo güle güle kullan çantanı :)
    çanta süper sanada çok yakışmış...
    hatırlıyorum yaptığın çantayı, hatta çantayı gösteren meğerse aksesuarmış demiştin sonra bende yapacaktım ama aksesuarım yok diye vazgeçmiştim :) ama hala içimden bişey dürtüklüyor yap yap diye :)))
    bu arada kardeşin duymasın bende ablan zannettim :))))))

    YanıtlaSil
  10. X Madame: Tesekkur ederim hayatim, evet o durtme bana ait, hadi yap yap:))) Kizkardesim arada girer bloguma, dua edelim okumasin:))

    YanıtlaSil
  11. O zaman kesin geliyorsun Afyon'a, haberleşelim, öyle ne Antalya'da Yaseminle buluşman gibi ne de cuma pazarın gibi kısa olmasın. Muhakkak bir çay içimi olsun görüşelim. Kahvaltıya olur, ikindi çayına olur, öğle yemeğine olur, akşam yatısına olur:) Çünkü biliyorum ki Türkiye'ye gelince çok fazla yer görmek, çok fazla ziyarette bulunmak isteyeceksin. Araya dereye sıkıştıralım bu görüşmeyi. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  12. Nurtenbegendi: Cok ozur dilerim bir konuyu atlamisim, yengem afyonlu ama suan Antalya'da oturuyor, onu hemen duzelteyim:) Ama kismet tabi bakarsin yengemle kafa kafaya verir atlar geliriz Afyon'a, bize belli olmaz. Bu seyahatten sonra yok zaten artik boyle kisa sureligine gelmeyecegim:) benim icin tatil degil, resmen cin iskencesi oluyor:)Insallah diyor ve davetin icin cok teskkur ediyorum...

    YanıtlaSil