27 Aralık 2012

Sis ile orgu sal modeli



Bu salida yine iki sene once kardesimin esi icin ormustum, 

6 yorum:

  1. Çok şık olmuş. Ellerine sağlık. Sahibi de güle güle giysin. Ben de yaptığım işlerden sıkıldım, dün gece motif makinasıyla 4 motif oluşturdum. Aklıma estiği gibi bir şal yapacağım artık. İyi hatırlattın, bir ara, hatta belki de bu gece ekleyeyim bloğuma:) İyi geceler. Türkiye'den selamlar, sevgiler gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim, evet motifler biraraya geldiginde ortaya cok chic seyler cikiyor,sizin motiflere bayildim ben, harika bir is cikiyor ortaya, bitmisini de goster bize ama:) bende Belcika'dan sevgi ve selamlar gonderiyorum, guzel ulkemin guzel insanlarina:))

    YanıtlaSil
  3. Benim annemle babam da uzun yıllar Avusturya'da çalıştı. Kardeşimle biz hep Türkiye'deydik. Şimdi "güzel ülkem" falan deyince duygusal bir durum oldu, burnumun direği sızladı. Ama o gariplikler 70'li 80'li yıllardaymış. Şimdi kapı komşusu Avrupa, özleyince çıkıp gelebilirsiniz. Elbette işin maddi boyutu da var. Ama inan kaç senedir bir takım sağlık ve iş yoğunluğu sebepleriyle biz de tatile falan gidemedik. Yani Türkiye'nin içinde bile bir yere gidilmeyebiliyor:) Neyse, güzel ülkemin gündemini takip ederken arada bir tası tarağı satıp İsveç'e Norveç'e Danimarka'ya taşınasım geliyor. Zaten onlar da bizi gelsin diye bekliyorlar ya:) Ben gevezeyimdir, hadi sonra yine gelmeye yüzüm kalsın, şimdi gideyim.

    YanıtlaSil
  4. Haklisiniz, herzaman ha deyince yapilamiyor bazi seyler. bosver, isvec'i Norvec'i.Buraya gel, birlikte gevezelik edelim:))

    YanıtlaSil
  5. A ÇOK güzel olmuş gerçekten güle güle giyiyordur inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic sanmiyorum ( gorumce damarim kabardi:)
      Hic gormedim kullanirken cunku

      Sil